Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Еве ви едно убаво коефициентче на сите
ЦСКА - Брозе Т1 + 22.5 1/4
Мислам дека околу 26-7 ќе оди ЦСКА во првата четвртина.
Барем секогаш влегуваат силовито на почетокот.
Лабаво, 1.90 коефициент.

Само да напоменам,ЦСКА по 4 минути игра имаше едвај 3 поени,така да оваа граница за нив искрено ме зачуди.
Мислев дека околу 25.5 ќе им биде.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Nejkam da ti kobam, ja nemam izigrano i ne planiram. Ama ne ti e dobra idea Real minus.
- Dvete ekipi Ke vlezat maksimalno motivirani zosto vo ponedelnikot Olympiakos go pobedija Panathinaikos sho e eden golem poen za podignuvajne na formata i motivacijata. Real prima mnogu koshevi vo evroligata . 86,7 so e pojke od kolku sho imat dadeno po utakmica.. A na protivnicite im dozvoluva shut od 59% za dva i 41% za tri poeni. Ke se igra otvoreno i so mnogu kosevi spored mene ova ke odi na Plus. Isto ne bi se slozil i deka ke e 1 , ovde nema favorit.

- Ako ja imas pisano so srekja neka ti e , neka ti ja daj kec i minus. Ova bese samo od moja strana gledano na ova utakmica
Не бе шо да кобиш, време е да стегнат вечерва. Нешто ме влече дека ќе биди така.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ee Miller zbesna 1/4 da go ebam.3/3 imase.Za malce trojka ke dadese 2/4,se mislese topkata dali da vleze ili ne.Me iznenadi sto pocna prv sostav,toj vlaga od klupa.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Јас сакам да ја играм Германија дека ќе освои, 5.50 има коеф. ама криво ми е оти кога ја гледав за да ја уплатам беше 12 коеф. на почетокот на првенството. :)
Вчера хрвативе го тепаа домаќинов со кошаркарска разлика, Норвешка ќе игра прв пат полуфунале откако играат хендбал досега, патем ги отепа „експертите“ или како и да ги викаа, сите веќе им го ставија златото на врат. Швабиве без двајца клучни играчи го оставија Хансен и компанија без медал и ти сакаш да ставиш пари на рандом екипа во спорт во кој досега видовме колку е непредвидливо да типуваш денес и утре.

Нека ми извинат ракометарите на темава шо звучам како Џони за баскет :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Вчера хрвативе го тепаа домаќинов со кошаркарска разлика, Норвешка ќе игра прв пат полуфунале откако играат хендбал досега, патем ги отепа „експертите“ или како и да ги викаа, сите веќе им го ставија златото на врат. Швабиве без двајца клучни играчи го оставија Хансен и компанија без медал и ти сакаш да ставиш пари на рандом екипа во спорт во кој досега видовме колку е непредвидливо да типуваш денес и утре.

Нека ми извинат ракометарите на темава шо звучам како Џони за баскет :D
Не ке ги клавам милионите па да му ја думам толку. :D Германија мислам дека досега на првенството пред се покажа карактер, за разлика од другите останати полуфиналисти кои играа топло ладно цело првенство.
Норвешка ја отпиша Франција ама со нас беа дно дна, Шпанија се влечат цело првенство на мускули го поминаја и прашање на време е кога ке попуштат, Хрватска исто, два натпревари маестрална игра два натпревари тапанот го јадоја, е сега Хрватите ќе бидат екстра мотивирани заради големата победа над домаќинот и ќе тргнат по златото кое долго време го чекат ама Германија на ниту еден натпревар не покажа слабост, од одбрана до напад најкомплетни ми се. Плус го додавам факторот самото име Германија во спортот, некако моќно ми делува :D

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Не ке ги клавам милионите па да му ја думам толку. :D Германија мислам дека досега на првенството пред се покажа карактер, за разлика од другите останати полуфиналисти кои играа топло ладно цело првенство.
Норвешка ја отпиша Франција ама со нас беа дно дна, Шпанија се влечат цело првенство на мускули го поминаја и прашање на време е кога ке попуштат, Хрватска исто, два натпревари маестрална игра два натпревари тапанот го јадоја, е сега Хрватите ќе бидат екстра мотивирани заради големата победа над домаќинот и ќе тргнат по златото кое долго време го чекат ама Германија на ниту еден натпревар не покажа слабост, од одбрана до напад најкомплетни ми се. Плус го додавам факторот самото име Германија во спортот, некако моќно ми делува :D
Заеби досега што било, ова е борба за медал и имаат една текма на располагање, што значи маневрите се ограничени. И добро е што не ги КЛАВАШ милионите :icon_lol:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Заеби досега што било, ова е борба за медал и имаат една текма на располагање, што значи маневрите се ограничени. И добро е што не ги КЛАВАШ милионите :icon_lol:
Финале ќе одат милијарда посто, каква Норвешка какви црни камења. Она со Франција секоја чест ама онаква игра еднаш на 5 години ќе изигра Норвешка, барем мое мислење. И тие деца шо ги заменија Вајнхолд и Дисинџер вервај дека се жедни за да се докажат и најмногу ќе се трудат.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Нба играчи некој предлог?
Мислам Андерсон ќе оди + 17.5 му е граница го нема Дејвис вечерва така да би требало да е сигурен , Афало 13.5+ без Кармело се знае кој троши најмногу топки после него тоа е Афало , а и Калдерон е неизвесен за вечерва , Џорџ Хил 13.5 - оди на мегдан со еден од најдобрите дефанзивни играчи на плеј Тиг така да не би требало да се распуца овој , и Сакраменто т2 - дупка се Пеликанс ама вечерва без Руди Геј се Кингси мислам нема да играат натпревар со многу поени . Границиве се во Вил Хил .

Kajgana Shop

На врв Bottom