Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mn normalno , sigurno ne zedov jas na srbski da pisuvam :D Vazno e da bide spodelena i ovde, odlicna analiza e zatoa e i forumov da se spodeli so drugite, sega koj kako znae i umee ke go iskoristi toa..
- Ne postiram bezveza ako ne mi fakja oko, sledam mn mn kosarka i znam kako odat rabotite, ako zacekam ubava analiza ja postiram ovde. ... . :)[DOUBLEPOST=1453995148][/DOUBLEPOST]

Lesno treba da dojdi. po moja procenka do kaj 30 minuta :)
17:00 A l Wasl - Al Nasr - GG @1.55.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Evego fixot na denot. na koj mu treba uste 1.35 koff za duplajne mozi da go prepishi jas garantiram :)

Hokej:
17:00 Mogilev Lida - 5.5+ @ 1.35

Za drugite 6.5 + @1.75

Спортлајф дебили, на Перо за минус 1,65 му ја намалиле, дома кога стигнав приметив...

Спортлајф дебили, на Перо за минус 1,65 му ја намалиле, дома кога стигнав приметив...
Де Коло и Хигинс плусови,што мислиш ?

Сега не се очекува од Хигинс кошеви,ама денес може лесно да префрли бидејќи ќе има добар проток на топката.А Де Коло скроз се опорави ?

Де Коло и Хигинс плусови,што мислиш ?

Сега не се очекува од Хигинс кошеви,ама денес може лесно да префрли бидејќи ќе има добар проток на топката.А Де Коло скроз се опорави ?
Јас го изиграв Нандо, за Хигинс не знам, многу топки ке потрошат денес Де Коло и Тео, нешто и Хајнс, па и Џексон, не знам колку топки ке останат за Кори..

Дариус Милер од Бросе ми е за минус исто :)

Де коло за викендот 28 постигна. :D

Еве ви едно убаво коефициентче на сите
ЦСКА - Брозе Т1 + 22.5 1/4
Мислам дека околу 26-7 ќе оди ЦСКА во првата четвртина.
Барем секогаш влегуваат силовито на почетокот.

Јас го изиграв Нандо, за Хигинс не знам, многу топки ке потрошат денес Де Коло и Тео, нешто и Хајнс, па и Џексон, не знам колку топки ке останат за Кори..

Дариус Милер од Бросе ми е за минус исто :)

Де коло за викендот 28 постигна. :D
Уште за Манцарис да те прашам..Во моцарт 7,5,бетсити 5,5.. Може да се игра - ? :icon_mrgr:

ЦСКА ќе им наплатат денес на Бросе за ланскиот натпревар,каде што ги испотија премногу.:D

Уште за Манцарис да те прашам..Во моцарт 7,5,бетсити 5,5.. Може да се игра - ? :icon_mrgr:

ЦСКА ќе им наплатат денес на Бросе за ланскиот натпревар,каде што ги испотија премногу.:D
Нај што не го поштувам како играч, најверојатно ке го умртвува Чачо па ке се троши доста во одбрана, за напад има кој да игра, мене Строубери ми е минус.

Horford 15+
Babic 9.5 +
двете по 1.9 ви се на бетмаратон

Немачка 2,30 утре,а и Хрватска тука негде се.:ljubove:
Јас сакам да ја играм Германија дека ќе освои, 5.50 има коеф. ама криво ми е оти кога ја гледав за да ја уплатам беше 12 коеф. на почетокот на првенството. :)

ЦСКА- 1и+
Фенер- 1и+
Реал - 1и-
Nejkam da ti kobam, ja nemam izigrano i ne planiram. Ama ne ti e dobra idea Real minus.
- Dvete ekipi Ke vlezat maksimalno motivirani zosto vo ponedelnikot Olympiakos go pobedija Panathinaikos sho e eden golem poen za podignuvajne na formata i motivacijata. Real prima mnogu koshevi vo evroligata . 86,7 so e pojke od kolku sho imat dadeno po utakmica.. A na protivnicite im dozvoluva shut od 59% za dva i 41% za tri poeni. Ke se igra otvoreno i so mnogu kosevi spored mene ova ke odi na Plus. Isto ne bi se slozil i deka ke e 1 , ovde nema favorit.

- Ako ja imas pisano so srekja neka ti e , neka ti ja daj kec i minus. Ova bese samo od moja strana gledano na ova utakmica

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom