Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе дај не замарај више, ти си најглупиот форумџија што го имам видено. Како можеш да кажеш дека Струмица постои од 2005 не ми е јасно. Не трескај глупости !!! И ајде гитла од нашава тема, што да ти правам кога на твојата за некој ден ќе стават катанец

глупак не ме разбираш сакам да кажам под името СТРУМИЦА 2005!!! РАЗБЕРА ЛИ МЕ ИЛИ ПАК НЕ СФАКАШ? ДА ТИ НАЦРТАМ?

глупак не ме разбираш сакам да кажам под името СТРУМИЦА 2005!!! РАЗБЕРА ЛИ МЕ ИЛИ ПАК НЕ СФАКАШ? ДА ТИ НАЦРТАМ?
Te molam ne zamaraj be tuka coek gubi seeeeeeeeeee....idi kaj tvojata pocinata tema

Хаха..нервозни сте? немате титула ? изгубивте 50 разлика? СТРУМИЦА? дада знам дека е јака,дека ве тепаше 50 разлика сред аеродром ама тааа е... нема друга... ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА!

Хаха..нервозни сте? немате титула ? изгубивте 50 разлика? СТРУМИЦА? дада знам дека е јака,дека ве тепаше 50 разлика сред аеродром ама тааа е... нема друга... ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА!
ОПНА ИМ ГО !!!! хахахахаха

OOOOOOO seljak piperski fati nekoja piperka tamu ajde

Прашај мајка ти и сестра ти, они двете беа во Струмица... Пиперки немаме, чушки да :vozbud:

R.I.P selo strumica otide vo istorijata:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Барем отидовме со титула, а вие постоевте, постоите и уште колку ќе постоите незнам, али ќе немате титула! и то е за плачење... :toe:

hahahahah ejjjjjj seljace strumicko neka te baniraat ubavo ke bide ke nema koj da zamara i ke trgnes taka po sponzori da barate da ne idete u istorijata:pos2::pos2::pos2::pos2:

Селани викаш на нас, а незнаеш на кирилица да пишуваш бре дрво... Поздрави „момите„ во с.Аеродром или подобро Селодром да не ја развлекуваме толку...

Znaci po dosadna piperka od tebe neam videno...aj uzivaj si posle ke padne grad ke nema da berete po nivite:pos2::pos2::pos2:

тебе некоја струмичка ЧУШКА да не ти има заглавено в г`з па сеа само чушки ти се вртат во главата... Знам како е, боле и чушката и 50 коша разлика и тоа што немате освоено титула, а и тешко да ќе освоите...

Леле, какви проливи не ми се верува....

Ајде, Енерџи , те чекам да ме потсетиш сеа што направи Струмица во својата кратка историја...Ај кажи ми барем за 10000000 пат во овие неколку дена....:tapp::tapp::tapp:

Сами треба да си знате кој ви го нанесе најголемиот срам:smir:

Шопрон се вика екипа за кој ќе игра Јане во Унгарија еве денес читам во весник пишува инаку нешто ново има ли кај вас да донесат некој нов играч..:salut:

abe ni skopje ni veles ni stip kako i drugita gradovi vi makedonija Nikoj ne e po jak od Strumica!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom