Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зa oние штo игрaaт сo пoгoлем влoг, зa вечер, бaрем јaс ги изигрaв Милoш 1, и Енди хендикеп сo -1.5 вo сетoви.

Двaјцaтa зaеднo беa 2.13 кoеф. Сегa се верoјaтнo мaлку пaднaти.

П.с. некoј спoменa пoгoре декa утре фрaнцијa нoрвешкa 1. Зa oтприликa 1.20 тoј тип уoпште не е value. Тoкму спрoтивнoтo сo хендикеп вреди дa се прибa утре.
зашто бе со хендикеп кога обична победа им треба на Франција?

France.jpg
Еве ги хендикепите што ги нудат на бетмаратон, за тој натпревар.
А еве ги и за Македонија-Белорусија
Macedonia.jpg

Abe ne gi cepkajte francuzite pri kraj na prvenstvoto.Ne si barajte belja.Value bilo na Norveska +6.5 .:tvg:

Igraj si za utre Makedonija tim + i Kirca +.Toj ke forsira utre,posleden natprevar za da ja nabilda statistikata.Penali moze pomalku ke ima utre,nemaat odbrana belorusite i ne se zamaraat mnogu,ama pak ke vleze.

Ајакс дебилите, бициклици у место прават шминкерите, а не можеа 3 паса по земја да сврзат. И следно коло кога нема да ги играм ќе тепаат 0:4.

Утре го нема Рутенка кај Белорусите така да Пуковски или Шилович би требало да одат +

Marrero e mnogu prljav igrac.Letoto na Wimbledon ista prikazna,iako togas igrase so Parra Santonja.

Togas go zedoa prviot set,ama posle kakvi greski pravese pa pa pa.Posledna utakmica mi bese,ama vo nikoj moment ne se sekirav,vo zivo da pobedat posle prviot set bese 1,25-1,30.

Ke jade suspenzija kaj i da e.Za pola godina dva pati mesti na grend slem,dva pati vo mesani parovi.Sega na Rolland Garros sledno.[emoji13]

uploadfromtaptalk1453852935618.jpg

Azarenko mori kurvo gnasna so napraj :D
прав играч ко мене знае кога да застане со дуплањето, т.е. пред 2 дена, не се чепка веќе тенисот во ваква крајна фаза :D

Кажете некој од ракометариве што би требало да испадне без проблем како вчера Јакобсон што го пишаа некои. Само кога ќе се фатиш за Ајакс..

Steffen Fath +3,5

Германија без Дисинџер и Вајнхолд, најдобрите два бекови. Ги заменија со други двајца, но не се нешто посебно и не верувам дека може да добијат поголема минутажа. Fath и на претходните неколку мечеви даваше по 3-4 голови за доста мала минутажа. Денес сигурно ќе има многу поголема минутажа и ќе шутира повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom