Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мене вчера Македонија ме кошташе 540 евра. Пред тоа ми беше ОК првенството, ама вчера баш се заебав. Инаку, не се толку лоши резултатите, женското ракометно првенство беше ужасно.
Играше на Норвешка?

Инаку за ноќеска,Азаренка трпајте ја против Кербер.
Моќна е Вика,ќе ја прегори.

Играше на Норвешка?

Играв. Ми се виде 1.40 како голем коефициент за тој меч. Дебилот на клупата на Норвешка ја еба работата. Му требаа 50 минути да сфати дека не можеш Лазаров да го оставаш да шутира кога сака, оти ќе ти ја дупне главата.

Играв. Ми се виде 1.40 како голем коефициент за тој меч. Дебилот на клупата на Норвешка ја еба работата. Му требаа 50 минути да сфати дека не можеш Лазаров да го оставаш да шутира кога сака, оти ќе ти ја дупне главата.
И во Норвешка го распнаа него дека е крив за поразот,демек требало одма да почне со маркер.
Затоа утре французите ќе им расплачат мајче :D

И во Норвешка го распнаа него дека е крив за поразот,демек требало одма да почне со маркер.
Затоа утре французите ќе им расплачат мајче :D

Не мораше маркер, можеше да игра друга одбрана. Се, само не 6-0. Јеби га, требало да биде. :)

Мене вчера Македонија ме кошташе 540 евра. Пред тоа ми беше ОК првенството, ама вчера баш се заебав. Инаку, не се толку лоши резултатите, женското ракометно првенство беше ужасно.
Јас свесно мавам секој ден со глата во ѕид, прам почетнички грешки шо незнам како ке си ги простам. Свесно пишам по 2 играчи на исто ливче од иста репрезентација каде што сите играчи се на врвно ниво (и 1 и 2 постава) , во случајов Шпанија за денес, и јас ги пишам Ривера и Томас на дабл + :facepalm: . Од стално јадам лајна, и му делам ум на другите да не играт по 2играчи на исто ливче од појаки репрезентаци, и секако јас куртонот ги правам тие почетнички грешки свесно шо ме коштаја многу пари. Во овие 10,15 дена ги направив најкатасрофалните можни грешки во последниве 2,3 год, шо ни во живо неможеше ништо да се штити за да се дојди до 0.

Mozis da igras singlovi, nemozis da vrzuvas pojce tipa od edna utakmica primer nemozis lazarov + I makedonija da tepa .. taka ne odi. Momentalnite vazat mn normalno.
Mislev dali ima kaj nas LIVE kladenje, dali se koeficientite slični so Bet 365 ? Malku mi e šube da igram na net, em nemam PauPal em ako treba da zemam para da ne me zeznat...Inaku imaše utakmici kade so Live kladenje se ćaruvaše 100% sigurno

Калман влезе ама Данциве не играат преку пикер осеќам нема шанси да даде Нодесбо 3 гола .

Јас пак се сомневам дека со умисла ги прават овие нерешените, нашиве имаат во последни 10 натпревари, 5 нерешени (Црна Гора, 2пати со Словенија, Србија, Норвешка).

@Downcm
decko ke si igras tenis i ke si gazis, imase milion parovi izninative denovi ;)

btw... ebate Frolundata ke si go cekav samo Marej, a eve i ovoj Jakobson uste od 1vo pol go fativ..

@Downcm
decko ke si igras tenis i ke si gazis, imase milion parovi izninative denovi ;)

btw... ebate Frolundata ke si go cekav samo Marej, a eve i ovoj Jakobson uste od 1vo pol go fativ..
Абе и таму се ебиветер, завчера Keys ми лапна од раце 7бона и таму ебаваат фаворити со по 1.2 коеф оти ги заболела петата, јајцата....

Абе и таму се ебиветер, завчера Keys ми лапна од раце 7бона и таму ебаваат фаворити со по 1.2 коеф оти ги заболела петата, јајцата....
па јас ја видов Кејс и кога видов дека ногата и е повредена, знаев дека ќе тепа Жанг, и нормално ќе си ја изиграш да тепа, башка онлине имаше солиден коеф за кинеската кога беше 1-1 сетови и 2-1 у гејмови за Кејс..

Зa oние штo игрaaт сo пoгoлем влoг, зa вечер, бaрем јaс ги изигрaв Милoш 1, и Енди хендикеп сo -1.5 вo сетoви.

Двaјцaтa зaеднo беa 2.13 кoеф. Сегa се верoјaтнo мaлку пaднaти.

П.с. некoј спoменa пoгoре декa утре фрaнцијa нoрвешкa 1. Зa oтприликa 1.20 тoј тип уoпште не е value. Тoкму спрoтивнoтo сo хендикеп вреди дa се прибa утре.

па јас ја видов Кејс и кога видов дека ногата и е повредена, знаев дека ќе тепа Жанг, и нормално ќе си ја изиграш да тепа, башка онлине имаше солиден коеф за кинеската кога беше 1-1 сетови и 2-1 у гејмови за Кејс..
Да, ама тоа е ако си слободен, а ако сум цел ден слободен нема ни да играм пред натпревар, туку ќе си чекам во живо, али јас сум цел ден работа и обврски, изигрувам вечерта за другиот ден и немам услов дури ни да ја штитам ако тргне наопаку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom