Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Грешиш дебело,Кин беше валкан играч и си стоеше позади тоа.
Коста е валкан играч,и тешко лингурче што гледа само да изглуми.
Пуштете малце да видите што правеше Коста и во претходните тимови,не градете мислење врз основа на тоа во Челзи.
Мада и во Челзи им добар материјал да ви покажувам зашто не може да го споредувате со Кин.
Јас нигде не напишав дека Коста не е валкан играч :unsure: Пишав дека и двата се валкани, небитно дали стоел или не стоел валкани играчи се.

Јас не знам само од каде Гатузо го направивте играч што одил да крши нечија нога. Гатузо беше доста агресивен (а всушност и тоа му беше улогата во тимот) ама многу малку пати има правено некои опасни стартови за нечија тешка повреда или слично.

е не ги процени сите :) ама изгледа ги немаш фатено тие, оти си гледала и Милан и Бенфика во исто време :D
Семантика е во праšanje.
Процени кои нема да ги фati i ne se заmara

е не ги процени сите :) ама изгледа ги немаш фатено тие, оти си гледала и Милан и Бенфика во исто време :D
Епа како да ги процени тие под пречка шо одеа Св. Петар нема да ги процени,Чех и Де Геа двата да застанеа не ги фаќаа.[DOUBLEPOST=1453848207][/DOUBLEPOST]
Милан да го гледам :eek: јеси ти луд мајке ми, поарно ќе застанам и 90 мин. во една точка на зид ќе се гледам отколку очајниот Милан.

Еј а најјакото шо е, ние кога го освоивме лани овај купот живи не изедовте дека сме се радвале на мики маус купот, Мурињо скокал како луд, овие денес уште на Вембли немат стапнато ќе се испотепаја ко го даде Ален голот :) Еуфорија до финале ќе ги држи сега.
Инаку се надевам дека ќе има Мерсисајд финале и Ливерпул ќе го освои, мило ќе ми биди оти заслужват трофеј после толку години каков сака нека е.

Се зборело и тогаш де, што да прави Кин што немало Кајгана форум... Никој не го бранел. И ние го имаме Фелаини што му оди со испружен лакт на секого па не го браниме. Го имавме и Перси кој беше гнида најголема и ни донесе титула ама си признававме дека е гнида и пиче, не знам стварно зошто е толку тешко да се сфати :)
За овие епитети према дотичниот зашлужи еден лајк :D

Sent from my ST21i using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom