Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Серит и оној попон со дваес женски, за да се гребат кај Столе![]()
Told yaЗначи уште на мене има влијание лошата партија со Хрватска и сега не знам зошто али воопшто не се радувам на овие 4 разлика. Одигравме добро во нападот и Лазаров не го чуваат норвежаниве. Оттука и предноста. Се плашам дека како и досега ќе ги стопиме лесно овие 4 гола предност и пак ќе имаме тесна завршница. Норвежаните нема да се откажат лесно, физички се поспремни и тоа ќе дојде до израз после 45 мин без разлика што губат сега 4.
Vie sto kliknavte deka ke go isklucite televizorot posle 10 ili 20 minuti go storivte li toa?
Jas mislam deka takvi kako vas podobro i da ne go vklucuvat televizorot koga igra reprezentacijata.
„Одигравме квалитетно прво полувреме, меѓутоа по обичај, не знам зошто во второто полувреме паѓаме така нагло и има голема разлика во нашата игра, концентрацијата и сѐ друго. Тоа останува да си анализираат стручен штаб и тренерите, не знам зошто е тоа така. Што се однесува до нас, беше тешко да се вратиме против она што ни се случи против Хратска, но одигравме одлично, одигравме силно против една незгодна репрезентација. Ако ги тргнеме тие последни 15 минути на страна, одигравме добро“, изјави Ристовски и додаде:
„Ние и покрај сите напади што стигнаа до нас по претходниот меч останавме заедно, одигравме достојни 45 минути. Тоа е одлика на достојни репрезентации, достојни карактери и покажавме дека со нашата игра да се можеме да се носиме со поголеми репрезентации“, заклучи голман