Edno e jasno...Skopjani bidejki nemaat titula se tesat so toa sto sekoj sto osvoil titula se raspadnal.Klubovite pak sto osvoile titula i se raspadnale se tesat so toa sto MZT postoi 20 godini i nema titula.Epa daj site tesite se i ne se karajte tuka na forumot...ti ocigledno ne razbiras mnogu raboti , kazi mi koja ti e satisfakcijata sto tvojot tim ima parce metal (titula) sto ti nikogas ne si ni go doprel ???
ne zbori deka treba da se uci od feni deka sekoja godina e se podobar i podobar da ne vi se desi i na vas strumica!!! i mnogu me interesiresira od kaj znaes deka feni ke vleze vo funal four, da kazes deka ima siguren vlez vo jadranska liga ili vo uleb ke kazam bravo e ova e timiste, ti se zadovoluvas so eden bibl????
ama koga ke si razmislam poubavo bolje da da igras vo bibl otkolku da padnes.......................( ne go pisuvam ostatokot od prosta pricina deka nema da go razberete i ke se navredite )
I ni Kavadarcani ako se zadovoluvame na BIBL?Ti Aerodromke na sto se zadovoluvas?Na penzioniranite Stankovik i Blazevski(sekoja cest za niv no veke gi gazat gondinkite).I ako mene mi pretstavuva ogromno zadovolstvo i golemo iscekuvanje da odam vo sala i da gledam kakva takva megunarodna kosarka na sto se dolzi tvoeto iscekuvanje?Na cekanje na derbito so Rabotnicki?