Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Карпи карпи да ги отепат на сите големи екипи бод му скинаја, ќе играт со некој дупло поотепан од нив 10 -0 ќе изгубат.
Ај шо не тепаа Интер не тепаа ама како бе еден куп шанси имаа да го решат натпреварот и се посраја, знаев дека ќе го примат машки на толку шанси неискористени непишано правило е дека следи казна.

OOOOOOOO interrrrrrrr oooooooooooooooooooooooooooooooo[DOUBLEPOST=1453651233][/DOUBLEPOST]Зато Реал вешчер ќе те падни :X3:
ако не тепа вечер реал ќе ти набуцам палка у г'зот, баксуз еден..

@Tomasino брат секоја чест за анализите, интересни се за читање ама некогаш толку знаеш да промашиш :LOL: в крај значи. Дибиров малце биле 6 гола, абе до 25 мин. ги начука 6, на крај со 10 ќе заврши. Дисингер не бил стабилен, 5 гол акна :cuc: среќа што со малце пари играм колку да е поинтересно за пратење. Поука, ако играм ракомет да играм нешто што трае 60 мин, ова со играчиве е бетер од томбола. И самата утакмица отиде во друг правец, зато и многу голови. Сите очекуваа поспора игра, малку голови, јака одбрана, а дадоа 33 гола. И двете ќе одат плус изгледа. Се полажив дека ќе фатам нешто на европсково, ништо, џабе и надежи и се, ко македонска репрезентација сум :facepalm: Последно ми остана на 2 ливчиња што имам Шпанија за шампињон, вкупен влог 550. ќе размислам дали воопшто нешто ќе уплатам до крај, можда кога ќе дојдат полуфиналињата.

@Tomasino брат секоја чест за анализите, интересни се за читање ама некогаш толку знаеш да промашиш :LOL: в крај значи. Дибиров малце биле 6 гола, абе до 25 мин. ги начука 6, на крај со 10 ќе заврши. Дисингер не бил стабилен, 5 гол акна :cuc: среќа што со малце пари играм колку да е поинтересно за пратење. Поука, ако играм ракомет да играм нешто што трае 60 мин, ова со играчиве е бетер од томбола. Се полажив дека ќе фатам нешто на европсково, ништо, џабе и надежи и се, ко македонска репрезентација сум :facepalm: Последно ми остана на 2 ливчиња што имам Шпанија за шампињон, вкупен влог 550. ќе размислам дали воопшто нешто ќе уплатам до крај, можда кога ќе дојдат полуфиналињата.
Abe sega ako bea sigurni strelcite i verojatni nemase temata POPLAKI da e polna so moi tiketi.
Kako i da e,podobro strelci igraj si otkolku Inter i Celzi:)Ili najdobro ne igraj,ke ti ostanat parite.;)

Abe sega ako bea sigurni strelcite i verojatni nemase temata POPLAKI da e polna so moi tiketi.
Kako i da e,podobro strelci igraj si otkolku Inter i Celzi:)Ili najdobro ne igraj,ke ti ostanat parite.;)
Па да ти кажам прво и така е најарно, кој видел ќар од комар...ми иди лутина некогаш, да се заколнам, цела година да не уплаќам ни едно ливче, ама ризик јак, душа мила :pos:

брат хуморов ти е полош од на dragonsky и Anco заедно
Ок брат ветувам дека ќе внимавам во иднина да не правам такви карастрофални грешки со кои ќе го боцнам човекот кој ми се смееше после мечот Наполи-Интер да не сум играл за инает против ривалите, а истиот тој човек ја типуваше 1Х Удинезе-Јуве.

Ок брат ветувам дека ќе внимавам во иднина да не правам такви карастрофални грешки со кои ќе го боцнам човекот кој ми се смееше после мечот Наполи-Интер да не сум играл за инает против ривалите, а истиот тој човек ја типуваше 1Х Удинезе-Јуве.
Епа цитирај го него бре шо бараш мене да ме цитираш за Интер :D Јас 3 лајка ти манав за Наполи- Интер.

Реал од зад рид але але алееееее, сите тргнавме да се вадиме на ботовите, ама ќе ни го свирнат :pusigo::kuracc::kuracc::kuracc:

ја повикуваш сега магијата или покасно ??
Не барам маѓии де, не сум по тие работи јас, изгасив и flashscore, денес 3 тикети на бапка, 4тиот не ни сакам да гледам како ме дупи :D Одам да си гледам ракомет на раат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom