Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Harden 29.5-
Lopez 20.5-
Lowry 20.5-
Houston 104.5-
boston 207.5-
od ovie ima li nekoj sansi

Наполи-Сампдориа предходен натпревар 2:2, прв гол на натпреварот 9та минута Игуаин.
Денес прв гол на натпреварот исто 9та минута Игуаин[DOUBLEPOST=1453644782][/DOUBLEPOST]
trebaat da tepaat da gi ebam, u jaka forma vlegoa, baska ovie Betis mizerii se u forma..
И јас мислам дека ќе тепаат и барем 2 гола да дадат, собирам и јас барем 3 коеф за поголема уплата.

trebaat da tepaat da gi ebam, u jaka forma vlegoa, baska ovie Betis mizerii se u forma.. Od Eibar doma primaat 4 komada, Real treba 5 minimum da im dade..

Mavaj be, kakov Betis. Neznam so voopsto se zamarate so toa krevanje na koef.

A I ti igras na duplanje mislam, Napoli psv, Real. Toa e/bese za duplanje denes.

Mavaj be, kakov Betis. Neznam so voopsto se zamarate so toa krevanje na koef.

A I ti igras na duplanje mislam, Napoli psv, Real. Toa e/bese za duplanje denes.
мене тенисите посигурици ми се, фудбал само 1 пар ставам вака кога има поклонче, иначе дуплам на тенис, ракомет, ама ракомет мавав на почетокот и ватерполо мавав додека беше европсково...

Германија - Русија 2
Шпанија - Данска 2

Шо мислите може ли да мине ? Како стојат играчите не ги пратев Германците. Русите знам дека се истоштени после Шведска ама нели се малце подобри ?

Германија - Русија 2
Шпанија - Данска 2

Шо мислите може ли да мине ? Како стојат играчите не ги пратев Германците. Русите знам дека се истоштени после Шведска ама нели се малце подобри ?

Za Danska se slozvam so tebe deka mozi da izlezi dvojka, ali za Rusija mislam nema sansi. Ne mozat Rusite da se natrcuvaat so Germanija na fizicki plan. Spored mene taa utakmica ja dobiva Germanija so 4-5 gola razlika

На 1 ливче чекам ВЕрона и Палермо т1 и Атлетико гг
На 2 ливче чекам интер 2+ цела лацио т1 и атлетико т1

:)

Ќе го испушам на сите јако осеќам ...

Ласе сван го имаш на унибет 2.4 за плус и 1.5 за минус.
Колку си сигурен за плусов, да му ставам 100евра?
Ako igra barem 40ina min treba da prebaci,ama epten rotira Gudmonson tamu,toa e makata,Lindberg seuste uziva golem respekt pa dobiva i toj minutaza.
Iako ako fatat kontrite ,i da mu svrtat topka,Lasse za nekolku minuti ke prebaci,masina e deckoto so crveni obravcinja.
Jas go pisav na eden listic,pa sta bude.
Inace i orangutanot Kanjelas redno e da prefrli,ovaj ako ne go igra denes neka se ubie onaj kriminalecot Kadenjas.

Coleman i Lukaku нозе да ви се исушат ебави измрзнатите, уште еден гол го чекам едно полувреме и не падна на ниедна страна :tapp:

Вечер НФЛ конференциски финалиња, тие што играте нешто за покасно, Денвер- Њу Ингланд, се очекува победа на Њу Ингланд во натпревар со малку поени.Јас ја пишав 2ка за Њу Ингланд, зашто мислам дека доволно ќе го неутрализираат нападот на Денвер. Во САД има многу уплати на Њу Ингланд, а границата не е поместена нагоре, што зачудува. Другото финале, Аризона-Каролина, се очекува победа на Каролина и повеќе поени, така да ако играте мислам за оваа најдобар тип би било + на поени, два одлични тима во секој сегмент, мислам ќе си дадат по барем 20тина поени и ќе одлучува 1 филд гол.

OOOOOOOO interrrrrrrr oooooooooooooooooooooooooooooooo[DOUBLEPOST=1453651233][/DOUBLEPOST]Зато Реал вешчер ќе те падни :X3:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom