Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каде ги оспоруваат фудбалските квалитети? Истиот муабет беше и пред година дена за Сколс во ПЛ. Никој не викаше дека не го бивале или дека не играл, туку дека бил прљав играч. Гигс никој не вика дека не го бива ама кој може да оспори дека ја шеваше жената на брат му?

Иначе, за мене Тоти е играчина, велесила.[DOUBLEPOST=1453654252][/DOUBLEPOST]
ROMA ROMA ROMA

На ти :kuracc: нема лајкови за тебе од нас, касно е веќе!!:D

Ти брат, не ме сваќаш, ме нервира кога се зборува за фудбалски вештини шо кур мешат карактер??:)

И ај веќе доста за Тоти, претерате:D:icon_mrgr:

На ти :kuracc: нема лајкови за тебе од нас, касно е веќе!!:D

Ти брат, не ме сваќаш, ме нервира кога се зборува за фудбалски вештини шо кур мешат карактер??:)

И ај веќе доста за Тоти, претерате:D:icon_mrgr:
Се збори бе брат, зошто е битен. За Коста се збори? За Суарез се збори? За Меси и Роналдо да не не се збори? Едниот каков бил, другиот каков бил надвор од терен.

Добро де, ама не моеш да им објасниш на Романистите дека Тоти као човек е шлајм исто ко што на Вемеровците не моеш да им објасниш дека пастирот им е лопов ....

НИВЕН си е, си го сакаат и си го величаат.

Се збори бе брат, зошто е битен. За Коста се збори? За Суарез се збори? За Меси и Роналдо да не не се збори? Едниот каков бил, другиот каков бил надвор од терен.
Небитно каков е Тоти надвор од терен, само проблемот е што е шлајм и на терен, не му доликува на таква "легенда".

ROMA ROMA ROMA (вака беше @Peja989)

Добро де, ама не моеш да им објасниш на Романистите дека Тоти као човек е шлајм исто ко што на Вемеровците не моеш да им објасниш дека пастирот им е лопов ....

НИВЕН си е, си го сакаат и си го величаат.
И ти си бил јунвенташ, а?

Тоти надвор од терен е шлајм :facepalm:. Прво прочитајте на колку хуманитарни настани учестувал Тоти, колку пати помогнал самоиницијативно, колку пати покажал надвор од терен дека е голем човек.Да на терен има милион екцесии, ама дека надвор од теренот Тоти e шлајм, може да го напише само идиот.

Секта сте, ами шо :D ...
Мондонико ви е главен во сектата, десна рака му е Ширеа, кој патем е задолжен за провоцирање на противниците.
Деви ви е секретар за односи со јавноста. Влегува во сите противнички фан клубови на форумов и со постирање на извадоци од жолта штампа на англиски потсвесно им влијае на истите.
Нигерот ви е духовен водач, нешто како врач и т.н....
:love:
Јас сум Мијалков бре :D

Какво време дојде на фудбалерите на прво место му е фризурата па после фудбал да играт. Погба нека не се огледва на Балотели брат му оти ништо нема да напрај, кој му се тие глупи прослави на гол бе па и како папагал се напрајл во косата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom