Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Незнам зошто си губите здравје џабе !
Што му јадете коските на Ван Гал , тој е доведен да скоцка тим кој ќе го наследи Гигс ама у тоа коцкање Шрек да биде главен .
Тој филм некако слабо дека ќе го гледаат . Лесно е да се направи програма , треба некој и да ја оствари . Затоа и нема атмосфера во тимот оти има заштитени мечки .
Пишав и порано , ако вака продужи ќе го гледаме филмот на Ливерпул со Џерард !

Член од
2 јануари 2015
Мислења
452
Поени од реакции
352
По 23 натпревари, Јунајтед има 37 бода, што е за три бода помалку од претходниот неславен рекорд, кога тимот беше под водство на Дејвид Мојс. За споредба, во сезоната 2006/07, „црвените ѓаволи“ имаа 57 бода по 23 средби во Премиер лигата. Тимот на Луј ван Гал, исто така, сезонава има убедливо најнизок просек на постигнати голови по натпревар во Премиер лигата. Со само 1,22 гола по меч, Јунајтед е далеку под своето претходно најлошо постигнување од 1,53 гола по натпревар во сезоната 2004/05. Холандскиот стратег, исто така, има најлош процент на остварени победи помеѓу тренерите на Јунајтед во ерата на Премиер лигата. Алекс Фергусон има 65,2%, Дејвид Мојс 50% и Рајан Гигс, кој го водеше тимот на само четири меча, има 50%. Ван Гал засега е на 49,2%.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Зошто глуп? Затоа што твоето мислење не се вклопува со моето? Кој си бе ти па твоето мислење да се смета за важечко, а моето не? А?
У која сакаш категорија ме ставај, јас само реалноста ја кажувам. А за пцуење е лесна работа. Чим е дозволено нема проблем. Само се обидувам да ви кажам дека мора да се разбудите од сонот "Фергусон", и да ја прифанате реалноста. А таа е дека се бориме уште за 2-3 титули.
Абе види, има огромна разлика од се бориме за титула до имаме теоретски шанси за титула. Ти изгледа гадно ги мешаш тие 2 поими.

Ван Гал имаше поддршка од мене до мечот со Волфсбург. Уште тогаш се виде дека веќе не оди и требаше да го папа. Бев песимист уште од почетокот, ме демантира со неколкуте добри резултати на почетокот и го поддржував до мечот со Волфсбург, ама ова е и повеќе од доста. Поголем виновник за мене е идиотот Вудвард, 3 години е тука, абе еден трансфер не направи како што треба. Или играчот е преплатен или доведува пензионери како Фалкао и Швајнштајгер што немаат кондиција децата да си ги изведат на едночасовна прошетка во парк. Време е Гигс да превземе, полошо од ова не може секако. Барем ќе има 15 натпревари да покаже што знае и дали може да се смета на него или да се бара нешто ново летово.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
. Време е Гигс да превземе, полошо од ова не може секако. Барем ќе има 15 натпревари да покаже што знае и дали може да се смета на него или да се бара нешто ново летово.
Хм, тоа сценарио го имавме а и сега делумно го имаме ! Сколс ќе иди за помошник или Невиловци ќе си ги земат назад ? На задоволство на навивачите на Валенсија :pos:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Хм, тоа сценарио го имавме а и сега делумно го имаме ! Сколс ќе иди за помошник или Невиловци ќе си ги земат назад ? На задоволство на навивачите на Валенсија :pos:
А ти кој сакаш да превземе, Мурињо? За жал или за среќа моментално нема подобра опција од Гигс.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
А ти кој сакаш да превземе, Мурињо? За жал или за среќа моментално нема подобра опција од Гигс.
Јас би сакал Анчелоти ама очигледно дека другите не спијат како нас . Мурлињо у никој случај , ќе го пцуеме повеќе од овој ! Блан можеби ама очигледно имаат џентлменски договор со ПСЖ , не си вадат очи . Но сето тоа за на лето .
Ништо не му фали и на пијаницата за до лето . Кажав јас кој е црвливото јаболко кај нас , само нема кој да викне: царот е гол.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Јаооооо боже мили, ова трол е сигурно. :D
Дете , на утакмица се иде и се вика !
На форум такви изливи на емоции не помагаат многу ! Ај седете си со здравје , дрвете го секоја недела на Ван Гал . Не за џабе нашиот форум има највеке мислења а не е најстар . Како турска серија е направен .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мурињо пуштил апликација од 6 страни :ROFLMAO:

Не сте свесни колку ми е мило што не гледав и имав 100 пати попаметна работа за правење. А за тандер ви реков, ако не ви се допаѓа игнорирајте го.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.542
Мурињо пуштил апликација од 6 страни :ROFLMAO:

Не сте свесни колку ми е мило што не гледав и имав 100 пати попаметна работа за правење. А за тандер ви реков, ако не ви се допаѓа игнорирајте го.
Читав сега за апликацијва на ЕСПН. Засега не знам колку е точна но ако е може да го разниша столчето на ЛВГ.

Мурињо како Мурињо може да донесе стабилност во моментов и доколку управата се одлучува да го отпушти ЛВГ треба тоа да го направи пред крајов на преодниов рок.

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
Изгледа ова со Муρињо е вистина деκа им напишал писмо со детален план за еκипата,нови игρачи и κаκо планиρа да ја тρанфоρмиρа исто таκа напишал и деκа се пρоменил,најдобρо ρешение е κаκов Гигс κаκви баκρачи аκо саκаме успех Jose is the man[DOUBLEPOST=1453589279][/DOUBLEPOST]
Читав сега за апликацијва на ЕСПН. Засега не знам колку е точна но ако е може да го разниша столчето на ЛВГ.

Мурињо како Мурињо може да донесе стабилност во моментов и доколку управата се одлучува да го отпушти ЛВГ треба тоа да го направи пред крајов на преодниов рок.
Доста ρелевантен новинаρ го објави таκа да...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дајте нешто линк да прочитаме.
http://therepublikofmancunia.com/former-chelsea-boss-writes-letter-begging-for-united-job/

има мобилна апликација за Андроид (мислам и за Ајфон) од блогов, спушти ја и ќе добиваш нотификации за секоја статија. Не се што годе статиите, исфилтрирани извори колку што може.

R

red.devil

Гостин
Типичен Мурџо, ни срам ни перде а ни респект кон колега. Битно аплицирал. :)

Не знам колку е паметно самобендисан менаџер да го замениш со друг самобендисан менаџер.
Успех ќе има за сезона-две ако му се исполнат сите желби за трансфери.
Ќе треба да заборајме на играње деца од академија.
Боринг боринг играта ќе стане секојдневие т.е. ќе продолжи по стапките на нарцисоидново магаре што е сега.

Нека евалуираат од клубот и нека одлучат. Едно е јасно Ван Гал мора да си оди.
За Мурџо уште мислам дека не е најдобро решение.
Едина позитива е што го гледам како криптониум на Пеп. Значи ако Пеп оди во Сити тогаш мурџово мора кај нас. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom