Бувљак - најдобар улов

• Креатор на темата Креатор на темата викацот
  • Време на започнување Време на започнување
Raboti buvljakot ili ne? Kobajagi kaj kvantaski bilo sega po novo? Ima li nekoj info ili bil li tamu?

Raboti buvljakot ili ne? Kobajagi kaj kvantaski bilo sega po novo? Ima li nekoj info ili bil li tamu?
денес работеше со полна пареа, се беше полно, но се уште малку раја,се уште не знаат за локацијата.
Мислам местото е супер,не сметаш на никого, а и цела Македонија нели оди на Кванташки,па ете им на два чекори да си купат некој ЈУ производ од 70 и неке со добар квалитет и евтино.

Некој да не начекал да се продава фото опрема за канон? Филтри, адаптери, такви ситни ствари.

каде кај кванташки??? некаде кај а1 телевизија???
Улицата која води кон А1 телевизија пред да завртиш лево треба да продолжиш само право од десна страна има отпад има далековод следи го него.

Улицата која води кон А1 телевизија пред да завртиш лево треба да продолжиш само право од десна страна има отпад има далековод следи го него.
значи тука, ај в петок ќе поминеме, инаку поткале ми беше ептен пред нос

100% си сигурен дека е овде?[DOUBLEPOST=1462635416][/DOUBLEPOST]
100% си сигурен дека е овде?
99.9% таму е отпадот а некој си 15 метри накај вардар е бувљи пазар, бев проверив[DOUBLEPOST=1462978404][/DOUBLEPOST]
99.9% таму е отпадот а некој си 15 метри накај вардар е бувљи пазар, бев проверив
поточно... тука е

ааахаха, абе пред месец дена бев на бувњак и случајно си ги најдов елипсите што ми ги акнаа од кола ,а на нив како за среќа имаше изгребано од шрафцигер и ги познав по тоа ;) тој циганскиот што продаваше он бил главниот , абе го :drk: од шамарници :confused:

koi denovi raboti buvjakot ako moze nekoj da mi kaze[DOUBLEPOST=1465410625][/DOUBLEPOST]i ako moze da mi dadete tocno kade se naoga

koi denovi raboti buvjakot ako moze nekoj da mi kaze[DOUBLEPOST=1465410625][/DOUBLEPOST]i ako moze da mi dadete tocno kade se naoga
Пазарот работи во вторник и петок тоа е 100% имам слушнато дека работат и во недела
https://www.google.mk/maps/place/41...4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.990727!4d21.488877?hl=en
Ова е од googlemaps точна локација инаку на патот кон А1 Тв кај Комуна само треба да продолжиш право а не да завртиш лево многу е лесно инаку можеш и со ЈСП да отидеш 3Б

Некој да ми објасне шо е тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom