Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Имам 18 години скоро 19 сум имал до сега неколку врски али тоа било претходно само на мување ништо друго како што растам се повекје сакам да имам секс да го испробам тоа и се повекје се срамам да и приијдам на девојче или да и пишам на фб дали некој може да ми каже како да се опуштам?
За опуштање ќе ти препорачам да смоташ едно тројче после тоа све шо мрда е твое

S

Samurai_Sk

Гостин
Имам 18 години скоро 19 сум имал до сега неколку врски али тоа било претходно само на мување ништо друго како што растам се повекје сакам да имам секс да го испробам тоа и се повекје се срамам да и приијдам на девојче или да и пишам на фб дали некој може да ми каже како да се опуштам?
Батка пари, право во Софија местото прави чуда за оние кои го порпуштиле возот

Член од
22 јануари 2016
Мислења
6
Поени од реакции
1
Kako da e zavedis sakanata povtorno....posle 3 godini vrska...cuvsta pocnaa da i se ladat.....na koj nacin da e zavedam za povtorno da se zaljubi? Ve molam za iskreni odgovori

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.419
Поени од реакции
38.971
Батка пари, право во Софија местото прави чуда за оние кои го порпуштиле возот
У Софија со пар стотки еврици и добри врски можеш и Теди Александрова да ја имаш. Амстердам може само гомна да изеде во споредба со тоа шо се дешава таму. :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.698
Поени од реакции
25.103
У Софија со пар стотки еврици и добри врски можеш и Теди Александрова да ја имаш. Амстердам може само гомна да изеде во споредба со тоа шо се дешава таму. :D
Amsterdam e mnogu poveke od izlozite. Kako i sofija za toj so pari i kontakti i drugi vrati se otvaraat

Член од
20 декември 2014
Мислења
99
Поени од реакции
106
Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: aye
Член од
10 ноември 2012
Мислења
21
Поени од реакции
4
Брааааат, не знам зошто толку многу си запнал со ова телефониве. Во мој случај воопшто не се ни обрнува внимание на тоа. Излагам пример од кола, телефонот го оставам во кола, не го зимам со мене. Гледа пример она нешто на нет, ќе ме заинтересира, го зимам нејзиниот телефон и седи во мои раце може и по пола саат. Некако, од сам старт не обрнавме внимание на тоа „ааа телефон е приватност“ и мислам дека ни на крај памет не ми дошло да кажам „еј, телефон не може“.

Те разбирам за приватноста, секој треба да ја има ама на крај, станува збор за врска, таа ти е партнерка и сам треба да процениш дали вреди, дали имаш иднина со неа и дали ако другар ти изварал некоја ќе можеш да и кажеш во доверба или ако другарка нејзина планира развод и има семејни проблеми, она тебе може да ти каже.[DOUBLEPOST=1452859218][/DOUBLEPOST]И да, нема поглупаво од заеднички профил.
Види, не е работата за тоа ти што зборуваш, ќе ѝ покажам нешто на телефон ќе ѝ треба нет или било што и обратно, ќе ѝ го дадам телефонот или таа мене ќе ми го даде. Значи не зборуваме за спонтани ситуации, туку за ситуации “дај телефонот да ти проверам чат“ или “дај фејсбук лозинка да ти ги видам пријателите“. Значи океј е тоа да си во врска, ама има нешто што се вика личен интегритет и сите account-и, телефони и таква работа се дел од него. Јас не барам од неа да ми покажува што си пишувала со другари/ки и реално не ме интересира, па очекувам и од неа да не бара. Крај.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Види, не е работата за тоа ти што зборуваш, ќе ѝ покажам нешто на телефон ќе ѝ треба нет или било што и обратно, ќе ѝ го дадам телефонот или таа мене ќе ми го даде. Значи не зборуваме за спонтани ситуации, туку за ситуации “дај телефонот да ти проверам чат“ или “дај фејсбук лозинка да ти ги видам пријателите“. Значи океј е тоа да си во врска, ама има нешто што се вика личен интегритет и сите account-и, телефони и таква работа се дел од него. Јас не барам од неа да ми покажува што си пишувала со другари/ки и реално не ме интересира, па очекувам и од неа да не бара. Крај.
"Licniot integritet" ako go stavas nad devojkata, sumljiva e rabotava...

A i baska "licen integritet" ne e site accounti, telefoni i takvi raboti, nego e sosema nesto drugo i telefonite i takvite raboti NE SE del od nego.
Pozz. Licen integritet ;)

Член од
3 февруари 2016
Мислења
2
Поени од реакции
0
ај можеби и мене ќе ми помогнете со некој совет :) вака сеа..со дечкото сме само на здраво, го запознав преку моите бидејќи деловно соработуваат..работата е што не знам како да му пријдам, како да почнам, што да му пишам, толку срам не ми е било од никој...од друга страна страв да не се разочарам...не знам, вакво нешто ретко за кој сум почувствувала,коа ќе го видам имам морници по цело тело, срцето мислам ќе ми излета, грутка на грло ми се ствара уста не можам да отворам...:( дајте совет што да правам, од една страна е мојот страв а од друга можеби ќе пропуштам прилика да пробам па да видам на што сум?! :oops:

Член од
23 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Luge help
So deckovo sme skoro godina dena.. vrskata pocns loso jas bev problemot.. go odbegnuvav.. no se se sredi toa traese dva meseci.. od juni navamu se e ok.. se skaravme edna demek ke prekinuvame se se resi vo sekunda.. se smirivme.. sega od 12.01 on e cuden so mene jer da naprajv glupost go izdadov pred majka.mu deka laze.. od toj den on se smeni.. me odbegnuva.. nie i pred toa ne sme se gledale sekoj den.. no sega e alarmantno.. ako jas ne go pobaram on osven koga ke stane od spienje nema da me bara.. demek ima mn rabota.. minatata nedela vtornikot demek saka da prekineme mu vikam zash kako so .. ok ne prekinuvame.. vo cetvrtokot minatata nedela mi bara prostor.. ok mu vikam ke go dobies do pon ne se slusame gledame i slicno .. mi vika moze ke gasam tel.. moze ke idam negde sam.. ok.. mu vikam pred da gasis tel javi se.. ok jas na sostanok od rab on mi zvoni mu pisam sms i mu vikam ako e itno kazi, mi vraka ne ke gasam tel :) mu vrakam nemoj gasis foun dodeka ne curme.. me stava na block od tel .. i cel den go nema kaj 4 mi pisuva vo bugarija sum stignav.. vo dupnica imam rab ne i kazuvaj na majka mi da ne me misli.. jas mu vikam mislam lazes ama a ne ti veruvam mi vraka ok kako sakas jas ti kazuvam , mu vikam kiga ke si dojdes najkasno utre.. i mu vikam zash mislam deka kries neshto.. mi vraka ok krijam..
Me fati crvot da me grize zvonam kaj majka mu .. i i vikam ti se javi deka stigna, zenata mi vika ne .. samo mi barase sabajle sorcevi za banjanje.. Zbesnav i kazav sto se e problemot, mu prrnela i go nema da se javi od petokot do ponedelnikot.. si dojde vo pon se javi.. se vidovme i razgovaravme objasni se sto bilo demek jas ne mu veruvam.. ok mu vikam ke prifatam se.. i demek pak ke prekinuva i slicno.. i pak ne eve posledna sansa nov list.. ok ajde taka.. od ponedelnikot se nemame videno sekoj den koga ke mu recam on ima rabota, tocno e moze ima.. vcera i zavcera periodot od 9;10 i 11 casot ne mi kreva ( rabotata mu e noke ne deka nemoze da ostavi) denes povtorno istoto i mu kazav mi trebas za muabet kaj 8-9 da de vidime, odg ke se cueme nezz dal ke mozam.. Mi znaci stvarno.. no neznam sto da mislam preoptereten e i so drugi domasni problemi.. nexnam sto da mislam .. ako moze sovet?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom