Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ја погодивме у срце Стефи :D
:P
Реално не е така?
Колку играчи се моментално цела полусезона мртвила а земат астрономски плати, ај Хазард прв пат се соочва со ваква ситуација ама кога ќе му ги собериш платите на Реми и Фалкао то ти е скоро дупло поголем трошок од онај на Торес, барем Торес знаеше во клучен момент да се најди на вистинското место и за овие двата беше Меси :D

Стефи, драга немој да ја оставаш чашата у кафич сама, клават дроги. :icon_mrgr:

Реално не е така?
Колку играчи се моментално цела полусезона мртвила а земат астрономски плати, ај Хазард прв пат се соочва со ваква ситуација ама кога ќе му ги собериш платите на Реми и Фалкао то ти е скоро дупло поголем трошок од онај на Торес, барем Торес знаеше во клучен момент да се најди на вистинското место и за овие двата беше Меси :D
Остај сега, ни Фалкао ни Реми не се земени за 50 милиони па да ги споредуваш. Ни Коста кој е многу подобар од Торес.
Торес имаше поголема плата од Реми и Фалкао заедно, гуглај ама скоро сум сигурен дека е така.

Остај сега, ни Фалкао ни Реми не се земени за 50 милиони па да ги споредуваш. Ни Коста кој е многу подобар од Торес.
Торес имаше поголема плата од Реми и Фалкао заедно, гуглај ама скоро сум сигурен дека е така.
Торес 175 000 неделно, Фалкао 145 000 а Реми 85 000.
Не се земени за 50 милиони ама ни цент немат оправдано ни од цената за која се дојсени ни од платата која ја земат.
Најинтересно од се видете Микел суртукот бе кој грабеж ни го прај години наназад поголема плата од Вилиан и Иванович да ти земал.
http://www.totalsportek.com/football/chelsea-player-salaries/

Реално не е така?
Според мене Реми е Еузебио за Торес. :toe:
Прогуглај и провери по изиграни минути, Реми би треабало да има дупло/трипати повеќе голови од Торес.

Од како Микел влезе во прва постава сме без пораз. ФАКТИ што би рекол Змејски наш. :)

Според мене Реми е Еузебио за Торес. :toe:
Прогуглај и провери по изиграни минути, Реми би треабало да има дупло/трипати повеќе голови од Торес.
Сеа ако збораме за инает до сабајле можиме да се контриме, Реми бил Еузебио :pos:[DOUBLEPOST=1453418960][/DOUBLEPOST]
Од како Микел влезе во прва постава сме без пораз. ФАКТИ што би рекол Змејски наш. :)
Микел за ореј чукање арен е. Нигерскиот Зидан :ROFLMAO:

По тој учинок изгледа како Еузебио, спрема Торес. Ч/
Мореее учинок се запрешпастив сега кога видов, од 40 натпревари дури недостижни 12 гола има Реми за Челзи, од кои пола му се на празен гол против екипи од рангот на Викомб.[DOUBLEPOST=1453419281][/DOUBLEPOST]
Ау со кој остар старт ми влезе, а ја само сакав културен совет да дадам. :(
Извини, извини... :smirce:
Кој ? Јас ? Неее :P

Мореее учинок се запрешпастив сега кога видов, од 40 натпревари дури недостижни 12 гола има Реми за Челзи, од кои пола му се на празен гол против екипи од рангот на Викомб.
Торес од 110 настапи во лига има 20 гола, плус секоја утакмица ја играше барем по 75 минути, на прст се бројат 2/3 пати коа влезе од клупа. Поголем хорор од тоа што промашуваше зицери, беше коа неможеше праволиниски да трча и влегуваше у аут со се топка.

Реми во 26 настапи 8 гола, како замена на 15 минути. Еузебио

:pos: за праволиниското трчање, немој вакви работи во ниедно време сите ги разбудив по дома.
На Реми 70 % од голојте му се како замена и то кога Челзи водел со 3 разлика.
Да не се разбериме погрешно, муабетот е дека ни еден освен Коста, од напаѓачите наши не се ништо поарни од него а земат слична плата, поготово Фалкао.
Реми ако беше толку спремен немаше и Мурињо и Хидинг да играт со лажни деветки кога Коста беше недостапен за игра. Не заебавајте Реми на терен после 20 минути игра делува како да има изиграно некој натпревар со продолженија, не е кондициски спремен да изигра цел натпревар ( ваљда точни се муабетите дека има проблем со срцето).
Реми ака Еузебио :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom