H
HoT IcE
Гостин
Ја погодивме у срце Стефи 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја погодивме у срце Стефи![]()
Остај сега, ни Фалкао ни Реми не се земени за 50 милиони па да ги споредуваш. Ни Коста кој е многу подобар од Торес.
Реално не е така?
Колку играчи се моментално цела полусезона мртвила а земат астрономски плати, ај Хазард прв пат се соочва со ваква ситуација ама кога ќе му ги собериш платите на Реми и Фалкао то ти е скоро дупло поголем трошок од онај на Торес, барем Торес знаеше во клучен момент да се најди на вистинското место и за овие двата беше Меси![]()
Торес 175 000 неделно, Фалкао 145 000 а Реми 85 000.Остај сега, ни Фалкао ни Реми не се земени за 50 милиони па да ги споредуваш. Ни Коста кој е многу подобар од Торес.
Торес имаше поголема плата од Реми и Фалкао заедно, гуглај ама скоро сум сигурен дека е така.
Според мене Реми е Еузебио за Торес.
Реално не е така?
Колку играчи се моментално цела полусезона мртвила а земат астрономски плати, ај Хазард прв пат се соочва со ваква ситуација ама кога ќе му ги собериш платите на Реми и Фалкао то ти е скоро дупло поголем трошок од онај на Торес, барем Торес знаеше во клучен момент да се најди на вистинското место и за овие двата беше Меси![]()
Остај дрогите драги, објасни ми ти мене шо не е точно во постот мој погоре ?Стефи, драга немој да ја оставаш чашата у кафич сама, клават дроги.![]()
Сеа ако збораме за инает до сабајле можиме да се контриме, Реми бил ЕузебиоСпоред мене Реми е Еузебио за Торес.
Прогуглај и провери по изиграни минути, Реми би треабало да има дупло/трипати повеќе голови од Торес.
Микел за ореј чукање арен е. Нигерскиот ЗиданОд како Микел влезе во прва постава сме без пораз. ФАКТИ што би рекол Змејски наш.![]()
По тој учинок изгледа како Еузебио, спрема Торес. Ч/Сеа ако збораме за инает до сабајле можиме да се контриме, Реми бил Еузебио![]()
Мореее учинок се запрешпастив сега кога видов, од 40 натпревари дури недостижни 12 гола има Реми за Челзи, од кои пола му се на празен гол против екипи од рангот на Викомб.[DOUBLEPOST=1453419281][/DOUBLEPOST]По тој учинок изгледа како Еузебио, спрема Торес. Ч/
Кој ? Јас ? НеееАу со кој остар старт ми влезе, а ја само сакав културен совет да дадам.
Извини, извини...![]()
Торес од 110 настапи во лига има 20 гола, плус секоја утакмица ја играше барем по 75 минути, на прст се бројат 2/3 пати коа влезе од клупа. Поголем хорор од тоа што промашуваше зицери, беше коа неможеше праволиниски да трча и влегуваше у аут со се топка.Мореее учинок се запрешпастив сега кога видов, од 40 натпревари дури недостижни 12 гола има Реми за Челзи, од кои пола му се на празен гол против екипи од рангот на Викомб.
Поголем хорор од тоа што промашуваше зицери, беше коа неможеше праволиниски да трча и влегуваше у аут со се топка.