Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
latovic ne e musliman ........ ne znam dali e srbin ili hrvat ama ne e musliman 100 %......

ja mislam deka e srbin.........

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
eee edno pitanje do femily
KE IDATE LI UTRE ZA STRUMICA I KOLKU DUSI ?
osekam oti poveke od minatiot pat....
opasno ke bide....

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
kje se vidime valjda........ pak............za posleden pat se nadevam poso narednata doma ja igrame i ako pobedime sea kje vi bide mnogu tesko da se vratite..........

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
kako be ne e musliman DAMIR, kakvo ime e?
C c c abe sto tropate samo glupsti neznam Damir Latovic bil musliman boze bozeee stvarno samo kolku da se kaze nesto , i sto si ima veza kako se vika ili dali Damir bilo muslimansko ime ili ne bilo sto si ima vrska kako se vika i jas mozebi na primer mojot sin ke go krstam po nekoe ime sto ne e karekteristicno za pravoslavnata vera no toa ne mora da znaci deka toj nee pravoslaven (makedonec)neznam ti so. Mislam deka e srbin no ne sum siguren ili srbin ili hrvat e 100% nikakov musliman ili nesto drugo.I drug pat ne tropajte gluposti proverete si gi informaciite pa posle zboruvajte.

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]*** DAMIR LATOVIC ***[/FONT]

Height: 204cm / 6'9''
Position: Center
Born: 1980
Team: Strumica (FYR Macedonia) (2007-08)
Nationality:
Serbian
Agency: Vega

Eve vi inforamcii za Damir Latovic za naredniot pat da ne tropate gluposti deka toj bil musliman.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
abe razberi deka nema toj pravoslavno ime spored mene toj e hrvat mozda zivee sea vo srbija ama siguren sum deka ima hrvatski koreni

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
kako be ne e musliman DAMIR, kakvo ime e?

so ima vrska imeto......emir kusturica so e ???????? ima najkarakteristicno muslimansko ime pa se izjasnuva kako srbin..........

abe razberi deka nema toj pravoslavno ime spored mene toj e hrvat mozda zivee sea vo srbija ama siguren sum deka ima hrvatski koreni

SFRJ,bivsa drzava, bratstvo-edinstvo, se bilo dozvoleno......site se sakale ama nekoj posle im rekol; ''ej,mnogu se sakate,istepajte se sea za da zememe nie pari'' ,da ne begam od temata, ako toj se izjasnuva kako srbin znaci e srbin............

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Podobro hrvatski koreni,otkolku SIPAK ...Kakov vasiot majmun...Jas da sum na mestoto na Ajduci posle cela utakmica ke mu peam Albanec,cela-cela.:vozbud:
cekaj sea nekoj tuka se pravi intelegnten izglea. strumica ima gazdi koj sto se grci, lani pola tim bese grcki, pa da ne treba malce obratno da bide ( i feni ima gazdi muslimani pa sto ima toa vrska ne te svakam sto sakas da kazes da mu peel deka bil Albanec ) razmisli pred da pises nesto P.S. a sto imase vrska informacijata za latovic deka e srbin ne te svakam, taci e od makedonija pa e musliman, istoto moze da vazi i za latovic, sto ima veze ako e srbin

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Типично значи балкански..која националност е играчот, дали е шкиптар или муслиман, дали е србин..од кога е тоа важно спортот во ..не го политизирајте подфорумот ќе ве молам.
Важно е како играат...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
cekaj sea nekoj tuka se pravi intelegnten izglea. strumica ima gazdi koj sto se grci, lani pola tim bese grcki, pa da ne treba malce obratno da bide ( i feni ima gazdi muslimani pa sto ima toa vrska ne te svakam sto sakas da kazes da mu peel deka bil Albanec ) razmisli pred da pises nesto
Si go videl nekogas Panajotis da provocira ili slicno?Prvo vidi si go tvojot SIPAK sto pravi na utakmicite pa posle ke se zali Albanec mu vikale da se ispraznela salata boze moj:nesvest: .Eve ako posle doagate(mislan na F.A)ili koga ke ja gledas doma samo gledi kako provocira gadot.:tapp:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
cekaj sea nekoj tuka se pravi intelegnten izglea. strumica ima gazdi koj sto se grci, lani pola tim bese grcki, pa da ne treba malce obratno da bide ( i feni ima gazdi muslimani pa sto ima toa vrska ne te svakam sto sakas da kazes da mu peel deka bil Albanec ) razmisli pred da pises nesto P.S. a sto imase vrska informacijata za latovic deka e srbin ne te svakam, taci e od makedonija pa e musliman, istoto moze da vazi i za latovic, sto ima veze ako e srbin

feni ima gazdi evrei............ ne postoi srbin musliman, barem ja ne sum sretnal nekoj takov .........

Kajgana Shop

На врв Bottom