Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, немој вечер да квичиш ако се деси Вердаско да направи 10 дупли и 50 неизнудени.

Nemav vreme denes,imav rabota nesto,od komar ne se zivejVaka od prv pogled.
Svabite bi gi pisal kec,ne za nesto drugo tuku deka se Germanska Skola+sekogas tie pobeduvaat vo duelite so Balkancite:)
Ama i cista NULA e realna.
Rusija T1+
Danska T1+
Svedska T2+

За денес
Русија 1
Шпанија + 49,5
Германија +52,5
Полска 1 не е денес
прво ги додадов од Фа купот двете англиски 2+ ама ги откачив 6 ми се видоа многу

Ебати црногорците 12.5 плус прво полувреме ги имам тие не даваат гол 10 минути

Sent from my SM-G900F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1453309057][/DOUBLEPOST]Дисинџер мисли да шутира или не цц помеѓу рајхман и него го избрав тој да даде 3.5 + а Рајхман 3 на полувреме овој сирот 1 шут цело полувреме и тој непрецизен.

Последно уредено:
Sent from my SM-G900F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1453309057][/DOUBLEPOST]Дисинџер мисли да шутира или не цц помеѓу рајхман и него го избрав тој да даде 3.5 + а Рајхман 3 на полувреме овој сирот 1 шут цело полувреме и тој непрецизен.

Дисинџер заработи 2 исклучувања во првите десет минути и одтогаш не влезе.

Рајхман уште 2 гола ајде
Od klupa golovi ne se davaat,kopitoto od selektor go sedna na klupa i onaj ligusot Selin so najklosarskata frizura igra 2/3 od mecot,a topka nema fateno,cccc koi lopovi se be:mad:[DOUBLEPOST=1453311215][/DOUBLEPOST]Uste eden penal sea.

Od klupa golovi ne se davaat,kopitoto od selektor go sedna na klupa i onaj ligusot Selin so najklosarskata frizura igra 2/3 od mecot,a topka nema fateno,cccc koi lopovi se be:mad:[DOUBLEPOST=1453311215][/DOUBLEPOST]Uste eden penal sea.
Не знам кој му е проблемот што не го игра, да се молиме уште еден пенал да има до крај па да влезе да шутира.

Дисинџер со влез во стил на Жути, алал вера :D[DOUBLEPOST=1453314013][/DOUBLEPOST]Се мислам меѓу Рочести +16.5 и Девин Смит 13.5+, го бирам вториот, Рочести 7 поени во прва, а другиов има 0/3 шут...
12 на полувреме тооаа, уште Тулсон да не го одмара и даде 7 во второ и топ. Понитка 5 поена, Моелман 3, Морган 8.

Последно уредено:
Eggert minus
Hansen plus
Bodo plus
Jakobbson minus
Christiansen minus
Jamaili minus
neka trckaat na net 14 kvota u kopacka 37 ... value ахахахахахахахха

Шолнок ги имам над 13.5 поена во 3/4 тие во 4 минути игра имаат 0 поени хахахаха

Калман не е во составот, 1 квота е така?

Атлетико треба да е 2 2.25 коеф. има гледам скоро со прв тим излезе Симеоне, ама пошто е куп и има реванш се бива таму.
Билбао тим 1 1+ 1.50 коеф. треба Билбао да му дај барем еден гол на Барса на домашен терен ги имат намачено низ годините баги. Адуриз ќе игра вечер па си велам барем тој еден гол ќе дај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom