Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Едно другарче кој шо пратит типсери на фб ми кажа дека ако играш на 2 коеф со 1 евро денес, утре со денешната добивка (со 2€ за 4€) и така секој ден за 20 дена ќе достигнеш до цифра од 1,000,000€ :D можит да се пробат ова

Bravo, otkril topla voda drugar ti, I fala so ne razbudi I nas.

Едно другарче кој шо пратит типсери на фб ми кажа дека ако играш на 2 коеф со 1 евро денес, утре со денешната добивка (со 2€ за 4€) и така секој ден за 20 дена ќе достигнеш до цифра од 1,000,000€ :D можит да се пробат ова
Прогресија, ништо ново.
Иди фати ги 20 кола по ред така, да те видам.

Техехе... многу мрзам коа ќе изиграм играч што цел живот е +иште и има НУЛА поени на полувреме ... говнар

Техехе... многу мрзам коа ќе изиграм играч што цел живот е +иште и има НУЛА поени на полувреме ... говнар
More vidi go ti Vucevic,od vtora cetvrtina,6minuta ima 12 poena i nisto veke ne ubaci,mu ibam glaata !!
Towns za 8min igra 9poena,uste 5poena do kraj,Hayward ima 17poena uste 20min igra da si postigne 3poena,Glupaviot Vucevic za 15min postignuva 12poena,i nisto veke da pogodi!!krv da seres !!
Dve blokadi za nepolna minuta mu lepi Grant,ejjj !!

Последно уредено:
Не знам што ме натера ѓаоло (или Госпо!? Госпо ваљда...), си велам: додека гледам NBA, ќе пишам нешто, за ситно. Ем да не губам пари време за џабе, ем ќе биде поинтересно за гледање.

И бидна... :confused:

6ppzki.png

Утре ќе го прашам татко ми дали ме има правено во г'з, а мајка ми дали случајно како мал ме има фрлено на буниште.

Вучевич копиле едно селско, смрдено, тебе те чекам +!!!!!! 4 шута цело второ полувреме!!!!

Не знам што ме натера ѓаоло (или Госпо!? Госпо ваљда...), си велам: додека гледам NBA, ќе пишам нешто, за ситно. Ем да не губам пари време за џабе, ем ќе биде поинтересно за гледање.

И бидна... :confused:

6ppzki.png

Утре ќе го прашам татко ми дали ме има правено во г'з, а мајка ми дали случајно како мал ме има фрлено на буниште.

Коа не кажуеш за CPA, ќе играш "ситно" на 300 еур :) Магаре хаха.

Со среќа трошење на паричињата ;)

6ppzki.png

Зошто ги сметаат 13, 17, 59, 27 за even?
Уствари моја грешка, тоа се моментални резултати, а не после прва четвртина (y)

Буразери ај ако има некој некое инфо да сподели за Севиља со кој тим кои играчи вечер ќе искочи против мизериите у купов? Ми треба за дуплање, убав коефициент е од супертип :)

James White 8.5-
Ne shutira batevo, a i da shutira utinja, dva pati po red minus go fakjam, ideme na tret

Jacob Pullen 14.5+
Alfa i omega vo timot na Cedevita, ogromna sloboda ima, zema kolku saka shutevi i bi trebalo da ja prefrli ovaa granica :))

Dario Saric 11.5-
mislam deka mu e mnogu, ne veruvam da prefrli, poslednite dve utakmici po 15 minuti igra, ako i denes ne go stavi povekje od 20 minuti nema shansi da dade 12 poena

Jon Diebler 11.5 +
Si gagja trojki bateto ko lud, prethodnata imashe 1 od 6, denes se nadevam na podobar procent.
Granicite se od SportLife

Од играјачите
Лазаров 7.5+
Манасков 3.5+
Georgievski 2.5+
Миркуловски 2.5+
@Tomasino Што мислиш ти ке ги биде ли :D

Bet 365
(FYR) Macedonia-Croatia
21.01.2016 20:30

5.00
12.00
1.28
многу мал коефициентот за 2-ка ?... што е работата, толку ли се фаворити ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom