Фан клуб: МЗТ Скопје

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
На вас ако сакаме можеме и со вториот состав да ве тепаме немате врска гола вода сте :k*r:
Слободно повелете:smir: До сега 3 пати кога губевте не беше 2 состав ама ај нека ти биде. Нема што да се расправаме ќе видиме во сабота што ќе биде.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
kompleksot od skopjancite se gleda deka vi e prenesen od ckembari
Vide ti nekade vo mojot post Bitola i ckembari ili pak ti imas nekakov kompleks od niv pa nonstop gi bladas...
A jas nemam nikakov kompleks sprema skopje samo so rekov deka petorkata na reprezentacijata e nadvor od skopje i deka redno bese takvo finale...Da bese ligata takva kakva so bese pred 4-5 godini togas sigurno MZT so ovoj tim ke bese sampion.Ali kvalitetot otide nagore blagodarenie na Feni i Strumica,a MZt i Rabotnicki ako mislat deka so toj kvalitet i finansii kako vo minatoto ke mozat da "palat i zarat" vo mak basket togas jako se zaebale...
piiiis man:smir:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Vide ti nekade vo mojot post Bitola i ckembari ili pak ti imas nekakov kompleks od niv pa nonstop gi bladas...
A jas nemam nikakov kompleks sprema skopje samo so rekov deka petorkata na reprezentacijata e nadvor od skopje i deka redno bese takvo finale...Da bese ligata takva kakva so bese pred 4-5 godini togas sigurno MZT so ovoj tim ke bese sampion.Ali kvalitetot otide nagore blagodarenie na Feni i Strumica,a MZt i Rabotnicki ako mislat deka so toj kvalitet i finansii kako vo minatoto ke mozat da "palat i zarat" vo mak basket togas jako se zaebale...
абе он мисле дека си од лозари па знаеш чкембари лозари ова она
бтв мзт тие години имаше многу појак тим него ние што имаме сега(али и ние не сме за потценување али другата година ке имаме многу појак тим)
мај опинион

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
pa ti sam kaza deka e dosta od skopjanive........
kako da go sfatam ova ne znam, ama mi deluva deka e preneseno od ckembari....... oni plukaa po sve sto e od skopje ,ti ne go plukas ama pak ima nesto sto me tera da pomislam deka sve bi napraile samo da se otkacite od skopjanite.....
kvalitetot deka otide nagore bas i ne se slozuvam... ja gledav rabotnicki-feni na tv i se razocarav...... i od vasite i od pederive.....katastrofa.... dvete ekipi edvaj skrpija po 70 kosa i so e najtragicno toa ne bese rezultat na dobrata odbrana koja ja igraa tuku na losiot napad koj go igraa..... mozebi sea imame pojse stranci u ligata pa mislis deka sme nesto povekje otkolku pred 4-5 godini ama ne mi izglea taka...... togas vo ligata igraa povekje reprezentativci a sea od mak-kosarkareite ostana ona sto ne se prodade togas plus nekoi novi klinci kako bliznacite, jane,ognen,...........

peace :smir:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
kako da go sfatam ova ne znam, ama mi deluva deka e preneseno od ckembari....... oni plukaa po sve sto e od skopje ,ti ne go plukas ama pak ima nesto sto me tera da pomislam deka sve bi napraile samo da se otkacite od skopjanite.....
kvalitetot deka otide nagore bas i ne se slozuvam... ja gledav rabotnicki-feni na tv i se razocarav...... i od vasite i od pederive.....katastrofa.... dvete ekipi edvaj skrpija po 70 kosa i so e najtragicno toa ne bese rezultat na dobrata odbrana koja ja igraa tuku na losiot napad koj go igraa..... mozebi sea imame pojse stranci u ligata pa mislis deka sme nesto povekje otkolku pred 4-5 godini ama ne mi izglea taka...... togas vo ligata igraa povekje reprezentativci a sea od mak-kosarkareite ostana ona sto ne se prodade togas plus nekoi novi klinci kako bliznacite, jane,ognen,...........

абе брат он не е од лозарите......
јас се цлагам со тебе за ова подоле што ти е постирано

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Jas kolku sto znam site zboruvame kolku ligata e otidena nanapred,kolku publikata se vraka.Bas pred oci mi e mak sport kade sto pisuvase za najavata na sezonata KAKO NIKOGAS DOSEGA...Ne mozis da kazis deka imase pogolem kvalitet,koga igrase samo rabotnicki i tolku.Rabotncki bese ubedlivo sampion a go imase istiot tim kako denes so mali isklucoci.I togas vo sala imase po 100 luge.Zboruvam za ppred 3,4-5 godini,a inace za vremeto pred pred 10-15god nema zbor.Mislam deka toa nema nikogas da se vrate.:smir:

a za prvata utakmica so rab stvarno bese katastrofa...Vtoriot bese daleku podobar

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
абе он мисле дека си од лозари па знаеш чкембари лозари ова она
бтв мзт тие години имаше многу појак тим него ние што имаме сега(али и ние не сме за потценување али другата година ке имаме многу појак тим)
мај опинион
pred 4 godini mak liga bese mizerija...A za vremeto pred 10-15 nemam zbor.Pa uste koga ke vidis nasata orka so koj tim ne bese sampion stanuva jasno deka ligata bila na visoko nivo.Ali tia vreminja bea zlatni i tesko dase vratat:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
МЗТ до вчера никаде ги немаше сега им ја пуштија Струмица и ајдее се радуваат како мали деца :pos::pos::pos:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
SrRulz...ај прекини со провокации ептен малце ти фали да одмараш од форумот...синоќа си избегал од контрола.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ligata ne e tolku jaka kolku sto e izednacena, sto znaci momentalno nema kvalitet, tuku naprotiv ima kvantitet. zosto go vikam ova: na feni najdobrite igraci se stranci (kol, preko, popovic, braun) strumica (latovic, pupovic) mzt (zivkovic, agoc) znaci mnogu malce ima nasi igraci koj bi prestavuvale idnina kako na primer jane, bliznacite i tuka zavrsuva krugot. domasnite igraci sto igraat vo ekipite ne deka ne se dobri megutoa nivnata kariera e pri kraj i potoa sto... btw utre ocekuvam pobeda vo strumica na mzt, i prv pat slusam nekoja ekipa da popusta odnosno da si go rizikuva plasmanot vo finaleto

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Ligata ne e tolku jaka kolku sto e izednacena, sto znaci momentalno nema kvalitet, tuku naprotiv ima kvantitet. zosto go vikam ova: na feni najdobrite igraci se stranci (kol, preko, popovic, braun) strumica (latovic, pupovic) mzt (zivkovic, agoc) znaci mnogu malce ima nasi igraci koj bi prestavuvale idnina kako na primer jane, bliznacite i tuka zavrsuva krugot. domasnite igraci sto igraat vo ekipite ne deka ne se dobri megutoa nivnata kariera e pri kraj i potoa sto... btw utre ocekuvam pobeda vo strumica na mzt, i prv pat slusam nekoja ekipa da popusta odnosno da si go rizikuva plasmanot vo finaleto
abe na feni najdobrite igraci mu se od mak osven kol
pa kaj vas i taci e stranec neli e od kosovo?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Tasovski,Gurov,Jane,Gocevski.Bogoev itn ima bajgi.Pa dobar znak e toa so strancite se dobri...Porano nozea nekoi stranci so pojma nemaat.Ce slusnevme crnec i mislevme gotovo najjak.Taka feni lani nosese amateri kako meksvejn,okanti.brenland itn a ovaa godina se donesoa vistinski zasiluvanja kol i brawn sto znaci se ode nagore...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
taci ima igrano vo kosovo, inace deckoto e zver vo ohrid od publika mu vikaat "a be Albanec" ovoj im se vrti i im vika e dobro de Albanec sum so da pravam, ako gleame taka i latovic e musliman , nema vrska toa , ja zabegav malce, gurov, samardjiev, bogoev mladi da ne se toa vi vikam ja, nema mladisnki selekcii nema dobra mladinska reprezentacija inace za dobar stranec e lesno da doneses koj klub ima pari moze da donese kogo saka

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
taci ima igrano vo kosovo, inace deckoto e zver vo ohrid od publika mu vikaat "a be Albanec" ovoj im se vrti i im vika e dobro de Albanec sum so da pravam, ako gleame taka i latovic e musliman , nema vrska toa , ja zabegav malce, gurov, samardjiev, bogoev mladi da ne se toa vi vikam ja, nema mladisnki selekcii nema dobra mladinska reprezentacija inace za dobar stranec e lesno da doneses koj klub ima pari moze da donese kogo saka
epa bas zatoa be drugar.Zosto nikoj nema nis protiv nego...Zatoa so latovik si igra i ne se zamara da provocira i e profesionalec a nema nikoj nis protiv Albancite samo so taci se odnesuva provokativno.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom