Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Честитки Ф.А...се надевам дека ќе се видиме во Струмица.. Зозо имате ли нешто планирано...можеби и Вепар да го донесете..
Маркус на огромно мое жалење...да бидам поконретен, да бев тука Мзт ќе испаднеше, ама нели мора малку иронија да ме нападне, па јас не сум во МКД 20 дена и Мзт помина. За во Струмица, на Вепар му се роди мало Вепарче, тешко е да се измкне за одење, јас не сум тука, како и Аеродромка. Ако има мајсторка евентуално, ма да нема теорија според мене, само за таа би се вратил....Ќе треба да се одложи следната наша посета за следната сезона.

V

Viktoranius

Гостин
ami ce vi dojdat u strumica ce ve poserat be alooooooo. kaj nas koga dojdoa 250 dusi abe da se izderis u nivna blizina nema da se slusnis be tamu ni vreska ni na vreskata babamu nema da ve spasat
Од управата на Струмица е забрането доаѓање на било кои навивачи.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Маркус на огромно мое жалење...да бидам поконретен, да бев тука Мзт ќе испаднеше, ама нели мора малку иронија да ме нападне, па јас не сум во МКД 20 дена и Мзт помина. За во Струмица, на Вепар му се роди мало Вепарче, тешко е да се измкне за одење, јас не сум тука, како и Аеродромка. Ако има мајсторка евентуално, ма да нема теорија според мене, само за таа би се вратил....Ќе треба да се одложи следната наша посета за следната сезона.
Штета сепак ќе имаме и други прилики...Ќе има уште кошарка...останува за друг пат..Ај ќе го гледам подмладокот на Ф.А...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ne zaebavajte pa da nema gostinski navijaci..... ja vise isplanirav kako i so kje praam .............
ako vi e od sigurni izvori kazete a ne samo da serete pred ruka............

marcus,nesto informacii??????poso ovoj viktorianius ne mi e nesto siguren..........

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Немам таква информација дека е забрането...сепак ќе проверам утре па ќе се знае точно..

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ниеден клуб неможе да каже да не гостуваат навивачи, само полицијата..освен ако не се промениле улогите во државата...Ако полицијата процени дека е ризично ќе каже не..клубот е одговорен за организацијата..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе учете се деца

Ова е само последната минута од најголемиот кошаркарски натпревар што некогаш се играл во Македонија. Мзт Скопје во "Јане Сандански" понесени од пеколната атмосфера создадена од верните FAMILY AERODROM, го фрли на колена славниот Реал Мaдрид. Лудница!!!

http://uk.youtube.com/watch?v=aMdxS1e6-yo

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
me pretrka zote,sakav i ja da gi prosvetlam............

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ludiloooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!111

V

Viktoranius

Гостин
Поминаа многу години а вие сега го ставате на јутуб ?

Иначе атмосферата пеколна браво.

Kajgana Shop

На врв Bottom