Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
POLUFINALEEEEEEEEEE

BRAVO ZA UTAKMICATA drama , do 10 sekunu do kraj bese izednaceno

BRAVO FAMILY AERODROM koj ne prekinato 40 minuti peea nadvor pred sala :cug:

srcevo mi cuka cel zivot sum tuka plavo bela boja e i krvta moja grmese pred sala bravo momci idemo dalje

kje ima sea prepucavanje so strumicani...... opasno,opasno, kje bide, 2-2 sme,jesda ne tepaa poslednata 50 razlika ama sepak ideme da se nadigruvame,pa so kje bide neka bide...........

Честитам. Се гледаме во Полуфинале, а имате уште за обработка на онаа казната од 3 натпревари на домашен терен без публика ???

cestito skopjani i sea cekam jako da gi izmacite ovie strumicani.i po moznost na Latovic da mu a skrisete rakata...Mala sala de

Ќе биде жустро со Струмица. Добро е што почнуваме од 0 - 0 лошо што имаме уште 1 натпревар да одработиме без публика. Иако Струмица е фаворит сепак мислам дека ништо не се знае и имаме шанса.

Ќе биде жустро со Струмица. Добро е што почнуваме од 0 - 0 лошо што имаме уште 1 натпревар да одработиме без публика. Иако Струмица е фаворит сепак мислам дека ништо не се знае и имаме шанса.

bas steta so igrate bez publika.ali kolku sto znam imate 100 % efekt koga igrate bez publika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom