Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Borozan bre,ne be site se protiv mene,uste eden eban gol za 3K i so se sluci?Ova ni Hickok ne bi go reziral:gjavol:

Јас го имав минус, али Вајнохлд ме шитна (-4,5 а 5 гола даде), наместо Дисинџер минус ја него го изиграв. :tapp:

Куртуливме со Германците, за влакно фалеше да ја шитнат :D

svabite za 320 evra so -1.5 hendikep, mn jasno konecen tocno so eden pobedija, pocnaa furiozno 2 poluvreme i celo vreme vodat so 3,4 gola razlika, 50 minuta 26-22, i kraj 27-26, na toj germanecot sto ja utna kontrata na kraj treba da mu se dade medal za najdobar igrac na prvenstvoto, tipot vo kontra i toa ne ni trca tuku si odi poleka, skoka i 1 metar nad gol sutira, pa bravo legendo treba vednas da se otkazes od rakomet, vo tpakov klucen moment da go storis toa ja da sum trener toa bi ti bil posleden mec za reprezentacija

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Македа -3.5
Агинагалде +2.5

Мелиќ +2.5
ФАТ +2.5
Вајнхолд +3.5
Горбок +3.5
Ривера +4.5
Томас -5.5

Егерт -4.5
Хансен -5.5
Дисинџер -5.5

Калман +2.5
Екберг -4.5
Рајхман +3.5

Борозан +4.5
Чавор +2.5
ВАСКО+3.5
Иванчик +3.5

Нодесбо +2.5
Ваков ден ќе барам:facepalm:,и пак со :kuracc:в раце....

Глава почна да ме боли цц...

Германија 1
Чавор 2.5 плус
Вајнхолд 3.5 плус
Рајхман 3,5 плус
Дисингер 5.5 минус
И ме јебе копилето Борозан за еден гол заедно со Младите ПСВ 3+, 2-0 полувреме и бетон.

со 50че 50евра ке си лапав ццц гнаси проклети

За уште по трагично и НБА ме сјеба уште рано, ноќеска да неможеш на раат да пратиш.

Веѓата ја фатив минус, ама рѓавиот ДрУмонд кај што промаши 7 слободни уште и зицери под кош.:facepalm::facepalm:

Глава почна да ме боли цц...
Рѓавиот ДрУмонд кај што промаши 7 слободни уште и зицери под кош.:facepalm::facepalm:
Мене главата денес не де ме боли,не ја осеќам повеќе...
Кога сме кај Драмонд,уште Тиг ќе го чекав...
И тоа последен го допишав овај кретенот,а прво сакав само првите 5 да ги пуштам,ама малку ми беа 2К,сакав 4 еве ти 4...(под услов Teague да збрца 12)img048.jpg

Мене главата денес не де ме боли,не ја осеќам повеќе...
Кога сме кај Драмонд,уште Тиг ќе го чекав...
И тоа последен го допишав овај кретенот,а прво сакав само првите 5 да ги пуштам,ама малку ми беа 2К,сакав 4 еве ти 4...(под услов Teague да збрца 12)Прегледај го приврзокот 137124
Ме излажа границата мене, ке си ги чекав Џ.Џонсон минус, ДеРозан плус и Тиг плус за добивка.

Ајзеа Томас мајсторе, фацо, легендо, мангупе, само убаци им 22 поени на Далас и цел живот ќе те памтам како најдобриот плеј заедно со твојот имењак, рамо до рамо со легендите на кошарката, ќе навивам за тебе каде и да одиш, ќе бидам твојот ангел чувар. :oeoeoe:

Ме излажа границата мене, ке си ги чекав Џ.Џонсон минус, ДеРозан плус и Тиг плус за добивка.
Не знам зошто го пишав овај,се си мислев Окафор да го пишам,ама како го изумив него не ми е јасно,брзав ќе почнеше преносот од Унгарија-Русија , и не ни го проверив ливчето толку шо играм,така набрзина го скоцкав,на тие 5 играчи спремни од дома го додадов овај на слепо,знаев само дека е центар,и се си мислев дека Гасол и компанија се повредени во Чикаго,па полесно ќе префрли...
Ама овај ти бил тежок труп,повеќе скокови имаше од поени,слично како Де Андре Џордан легендата по кого пцуе цела Кајгана редовно...
А играм центри секогаш паѓам,прошлата недела Хорфорд,сега овај....
Еве го Тиг 6 поени на полувреме има...

Samo jas li sum nezdrav so go igrav Gajic 3.5 +? Mame mi eba, samo 2 gola....Ama sam sum si kriv, znaev deka so Vujo kretenot ne se mirisaat i pak..mi se vide mala granicata..:( :(..Znae li nekoj kolku vreme igrase barem?

Samo jas li sum nezdrav so go igrav Gajic 3.5 +? Mame mi eba, samo 2 gola....Ama sam sum si kriv, znaev deka so Vujo kretenot ne se mirisaat i pak..mi se vide mala granicata..:( :(..Znae li nekoj kolku vreme igrase barem?
Играше цело второ,ама пеналите не ги шутираше тој,туку Бомбач,иначе ќе префрлеше сигурно ако ги пуцаше тој...

Играше цело второ,ама пеналите не ги шутираше тој,туку Бомбач,иначе ќе префрлеше сигурно ако ги пуцаше тој...
Јаде гомна и Вујо,последно првенство со репрезентација му е мислам... и место да подобри статиситка му дава на Бомбач пенали и го игра она крилоно 6ка број куртон е ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom