Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
da ebem nacistickoto pleme da ebem, pojaki bile od svegjanite, kurot se pojaki ebati glupacite, nikakva disciplina, se vrakjaat na 10-10 i zarabotuvaat 2 isklucuvanja i jadat serija 4-0, sega na kraj i penal promasija, aj da ti ja odbrani golmanot ok ama cel gol da promasis, preska spancite x sega ovie ke zagubat da ti ebam prvenstvoto

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Uste Melic + go cekam edna ebana topka ne mu svrtija ejjjj,koja bosa selekcija se ovie Crnogorcite,samo po sredina kako bikovi bucaat kurtonite.Cccc,kurtoni.

За 10 минути Рајхман 4/4 од седум метри.Три Вајнхолд изнуди.Ај сега тој нека става голови.

Чавор не ни влезе за Црна Гора,дубока резерва.
И јас го чекам чавор +, подобро да не влезе уопште..

Ајде бе пушти го Борозан нека даде уште еден гол па после одмарај го

И јас го чекам чавор +, подобро да не влезе уопште..
Еве го два гола и еднаш пречката ја искрши.Ќе даде уште еден 100%.Одат преку него,само како да се плаши некако.Има топ во раката.

Еве го влезе.

Уште Вајнхолд го чекам.Го изиграв поради тоа што беше 3,5,а спортлајф 4,5.Се надевам тој е втор изведувач на пеналите,така ќе имам некоја шанса иначе ништо.

Ако даде Хансен уште 2 гола ќе му ебам се по список на Зорман не е можно не можам да видам никаде колку изиграл денес ама се си мислам нема повеќе од 2 минути само за да ме заебе.

Каде да проверам минутажа ако постои за ракометариве? Го имам Петерсен 2.5+ , го чекам уште него, а нема ни шут. Не го гледам во игра, каде да проверам дали влегол или тие работи бидејќи ако не влезе воопшто нели е 1 квота ... ?

Каде да проверам минутажа ако постои за ракометариве? Го имам Петерсен 2.5+ , го чекам уште него, а нема ни шут. Не го гледам во игра, каде да проверам дали влегол или тие работи бидејќи ако не влезе воопшто нели е 1 квота ... ?
Влезе во игра ама Калман игра 99% од времето,поради висината и тоа што е појак во одбрана.

Ајде Вајнхолд уште еден!:vozbud:Има 17 минути.

За 17 минути,4 гола,2-3 асистенци,еднаш украде и искина во одбрана!

Вајнхолд 3,5+ (моментално 4)
Рајхман 3,5+ (моментално 9)
Бодо 3,5 - (2)
Иванчик 3,5+(4)
Шевалевиќ 3,5+ (4)
Чавор 2,5+ (3)

Последно уредено:
Borozan bre,ne be site se protiv mene,uste eden eban gol za 3K i so se sluci?Ova ni Hickok ne bi go reziral:gjavol:

На полувреме ја пишав Данска 30.5+ и нормално за да ме заебе последниве 6-7 минути Данциве даваат само 1 гол :facepalm:

Сега ако ме заебе уште ова Шведска +4.5 ќе морам да одам во студојве вкладилница за АО..

Borozan bre,ne be site se protiv mene,uste eden eban gol za 3K i so se sluci?Ova ni Hickok ne bi go reziral:gjavol:
Исто ејјј, да ти ебам и статива и раката на голманот и се кој малер ме прати не знам. Вчера Никчевиќ го имам 3.5+, не го пушти цело второ, овој еднаш шутна после 32 минута :facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1453150514][/DOUBLEPOST]А си пишав убаво 5 играча и викам ај уште еден и :pusigo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom