Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Многу малце простор пушта Словенија на пикер, седмерец прават наместо да го пуштат да шутне. Може и да помине Агинагалде не викам дека не, ама тесно ќе биде. Тука некаде 2-3 гола ќе има според мене.
Вајнхолд ми е за денес најголем зицер минус голови. Ептен малце шутира, повеќе гледа да асистира. 4 гола тешко да даде на Шведска, која игра доста добра одбрана на чело со Карлсон. Да не го спомнувам Андерсон кој е еден од најдобрите голмани моментално.

Vo sportlife 4.5 e granicata za Weinhold

Звезда денеска е кец со хендикеп,преполна сала и во делириум се после победата на сред Атина

Звезда денеска е кец со хендикеп,преполна сала и во делириум се после победата на сред Атина
Би одел на 2хендикеп јас, некако многу ми гледа 14 разлика да победат, ќе направат разлика па ќе пуштат играчи шо добиле помала минутажа, плус петок пак играат со Уникаха....

Што се деси ноќеска на АО хахахахахаахахаххаах Ова е потрагично и од Вимблдон 2014, кога се живо губеше и предаваше. Оливо на 1-0 у втор сет бара доктор и буквално си трчкаше по терен, Весели го гази у следните два сета и после тоа ГУБИ момакот :pos: Борна Чорич, идниот број 1 губи 6-2 6-2 6-2 од РАМОС на тврда!!! А Рамос игра 5 пати годишно на тврда, чисто колку пари да земе од турнирите. Хасе губи од овој селендрава Башиќ, кој повеќе од изорана нива и нема видено у својот живот. Затоа утре игра со Бердих и ќе ги ставам сите пари на секој можен хендикеп и минус. Гем нема да земе.
Жените не ги коментирам, посебна приказна се. :D

Пазете со Унгарците,Шпанците и Германците ако играте на играчи,страшно ротираат и Талант и Кадењас..
Никој не зема повеќе од 30ина минути...
Иста шема како во Киелце има Талант,од 1-15 една постава,од 16-30 до друга,па после ги враќа на почеток на второ,е сега денес со оглед дека е сериозен меч кој најверојатно решава за второ место можно е некој од тие првотимци да има поголема минутажа....
Ова посебно важи ако ги играте Ласло,ако не потегни денес и не му тргни шутот тешко дека ќе пребаци,Анчин има сериозна минутажа,плус Ласло е 35 години,со повреда неодамна,а Русите не се лоши назад.имаат суртуци,се зависи од тоа дали ќе му прават позиција за шут или ќе асистира кон другите,повеќе асистира со оглед дека е најбавен и најстар од сите бекови....
Истото важи и за Шпанците,Кадењас е дури и бетер од Талант,сите играчи ги цеди до максимум.....
Заебана работа се овие стрелците нека си ебат матер,вчера освен Кире кој одвај влезе плус сите минус заминаа,си ебаа матер,освен онај мајмунот Дувњак со кркмите,кога го чекав со Белорусија еден ебан гол не даде скапаниот,вчера 7 или 8 стегна,сите од игра,жената негова:kuracc:....
Кај Швабите Гудмунсон ги ротира исто сите,а конректно за Вајнхолд не ми е тој за играње минус,речиси цел меч го игра...
И некни доста шутеви зеде против еден Штербик,4 гола се заебана граница за играч како него,ако е тесен меч ќе игра сигурно над 45 минути,а некогаш го игра и како десно крило,па влегува после со укрстување како среден....
Едно ќе кажам,едно огромно браво за тие мајстори шо ги прават тие листите со граници,кои лудаци се ејјј,до детали ги годат значи,не е ова само по просек на голови,мајката си ебале,сите најситни ситници влегуваат во игра,оди погоди да те видам...:pos:

Пазете со Унгарците,Шпанците и Германците ако играте на играчи,страшно ротираат и Талант и Кадењас..
Никој не зема повеќе од 30ина минути...
Иста шема како во Киелце има Талант,од 1-15 една постава,од 16-30 до друга,па после ги враќа на почеток на второ,е сега денес со оглед дека е сериозен меч кој најверојатно решава за второ место можно е некој од тие првотимци да има поголема минутажа....
Ова посебно важи ако ги играте Ласло,ако не потегни денес и не му тргни шутот тешко дека ќе пребаци,Анчин има сериозна минутажа,плус Ласло е 35 години,со повреда неодамна,а Русите не се лоши назад.имаат суртуци,се зависи од тоа дали ќе му прават позиција за шут или ќе асистира кон другите,повеќе асистира со оглед дека е најбавен и најстар од сите бекови....
Истото важи и за Шпанците,Кадењас е дури и бетер од Талант,сите играчи ги цеди до максимум.....
Заебана работа се овие стрелците нека си ебат матер,вчера освен Кире кој одвај влезе плус сите минус заминаа,си ебаа матер,освен онај мајмунот Дувњак со кркмите,кога го чекав со Белорусија еден ебан гол не даде скапаниот,вчера 7 или 8 стегна,сите од игра,жената негова:kuracc:....
Кај Швабите Гудмунсон ги ротира исто сите,а конректно за Вајнхолд не ми е тој за играње минус,речиси цел меч го игра...
И некни доста шутеви зеде против еден Штербик,4 гола се заебана граница за играч како него,ако е тесен меч ќе игра сигурно над 45 минути,а некогаш го игра и како десно крило,па влегува после со укрстување како среден....
Едно ќе кажам,едно огромно браво за тие мајстори шо ги прават тие листите со граници,кои лудаци се ејјј,до детали ги годат значи,не е ова само по просек на голови,мајката си ебале,сите најситни ситници влегуваат во игра,оди погоди да те видам...:pos:

Daj konecni salam tipovi, t1 t2 + -, ostaj igracite I slicni sranja :D

@Chazzspaz дај ти за играчите некои предлози?
Инаку за денес мислам
Дисинџер 5.5 -
Томас 5.5 -
Егерт 4.5 +
Кавтичник прошлиот пат земал 7 шута само 1 погодил, може денес да иде 2.5 +

Швабите треба да тепаат,мислам дека се појјаки од Шведска...
Унгарија -Русија е заебана доста,се бива овде,некако на Т2+26.5 за Зборнајата ми се пука,мислам дека имаат сили за 27 комада...
Само да не се разбрани дечкото со втората по ред најкул фризура на ЕП,тој е лудак....:shook:
Шпанија само кец чист,без други непотребни нервози,зошто против тим кој го води Вујо на голови да играш е заебано,не се знае со Вујо...:pos:
Данска ми се гледа плус на цела,овие Црна Гора како без одбрана да се,кога против една Унгарија скрнаа 32 со Данците многу тешко ќе издржат,ништо чудно и Т1 плус да оди....Ако имаат лош ден голманите како некни ќе ги попарат Данците....[DOUBLEPOST=1453124332][/DOUBLEPOST]Маргуч -4.5(ако ги ротира со Гајо)
Мадс Кристиансен +2.5
Македа -3.5
Агинагалде +2.5
Мелиќ +2.5
ФАТ +2.5
Вајнхолд +3.5
Горбок +3.5
Ривера +4.5
Томас -5.5
Егерт -4.5
Хансен -5.5
Дисинџер -5.5
Калман +2.5
Екберг -4.5
Рајхман +3.5
Борозан +4.5
Чавор +2.5
ВАСКО+3.5
Иванчик +3.5
Нодесбо +2.5

А КОЈ Е НАЈСИГУРЕН Е ПРАШАЊЕ:))))
Да знаев немаше да пишам овде,туку ќе одев ДА ТОВАРАМ СЕ ШО ИМАМ:pos:

Последно уредено:
Карловиќ го имав 1 со хендикеп...губеше 2-0 у сетови и се предаде....ова у бетсити се смета за 1 квота или паѓам? (значи знам за обичен тип се смета ко да сум паднал, али хендикеп дека е..)
Мислам дека за сите типови ,освен тие во прв сет и конечно 1/2,другото е 1 коефициент.

Бомбач 2,5-..Мал и незгоден тотал,ама Бомбач е разигрувач а и тоа се виде против Шведска.Дали еднаш само шутна.А Шпанија во средина Морос и Гвардиола ги имаат.Исто и Македа е кај Бомбач тука.Тој преку зона не ми се верува да шутне,само од влез,ама тешко да влезе.Освен да играат брза игра,ама Вујо тоа не знам дали ќе го дозволи,со Шведска се колеа буквално.

Хансен ќе игра максимум 25-30 минути денес,иако доволни се тие минути да бапне 5 гола,ама најверојатно нема да го играм.Значи тука некој од резервите да видиме што има..

Лауге Шмит 3.5+ .Не се плаши да шутне,има топ во раката + влага на седум метри често.Сите првотимци ќе имаат лимитирана минутажа ама мислам дека уште во прво може да префрли границата.Во првиот натпревар 3/6 имаше,ама тврд натпревар испадна на на почетокот.

Со Црна Гора скоро секој напад гол ќе им бапнуваат.

Шелменко 3,5+. Има јака минутажа,на овој натпревар уште повеќе ќе има.Против Данска 5/8 против лудиот Ландин.Се виде против Данска дека русите знаат да направат саглам акција,имаа доста комбинации,а и онака Шелменко оди на финта,добар е во тој сегмент.Знае и да форсира некогаш.Не се многу 4 гола,па ќе видиме.

Чавор 2,5+ . Тој и Липовина ротираат на десен бек.Против Унгарија 5/8 а Липовина 3/5.Има топ во раката,млад и доста надежен десен бек.А и седмица е.:P

Сите играчи на Данска денес ќе бидат изротирани,тоа е сигурно.Можеби и Ландин ќе седне на клупа,не можеби,туку реално едно полувреме и ќе отвара капачиња после.Така да,околностите се поволни.

Не верувам дека ќе играат некоја страшна одбрана,ќе има брз ракомет со доста голови.Границата е топ,а и против нас доби солидна минутажа Чавор.

Сакав да го играм Дисинџер ама ја претерале 5,5 тоталот.Додуша и не е претерана границата,против Шпанија имаше 13 шута.:eek:Вајнхолд е 3,5,тој може да се проба +.Игра доста,главен предводник на младиве немци,како што вели томасино за Ненадиќ дека можел како змија да се свитка,епа овој го има измислено тоа.Нема страв,влага во простор од 7 нон стоп.Како Жути е,ратоборен.Има добар шут,може да се проба.

Фет го даваат на 2,5.Против Шпанија 4/6.Одличен среден бек,топ во раката.Сите голови ги даде од воиграна акција.Исто така,тој го постигна првиот гол за Германија. Подобро да се пробаат играчи на вакви мали тотали,отколку на оние поголемите и да ги седнат на клупа.:D

Рајхман 3,5. Изведува седмерци.Високо десно крило,брз како муња и скоро игра на домашен терен.Против Шпанија 5/6.

Против Шпанија излагаше само кога влагаше Колбахер,тактичка замена ала Митков-Џомба.:vozbud:Како со тас е шишан овој колбасот.:eek:

Има замена Рајхман,ама тој дремеше на клупа.

Не е лесно да ги погодиш ракометариве , вчера се потев за Јурецки 4.5 +
Ми го даде со тешки муки , два дена сум добитен од три изиграни ☺
Паднав на Егерт и Бомбач само во саботата , за денеска се мислам опасни играчи се ставени ...
Шпанија мислам дека е сигурен хен денес или тим 1 со 29.5 , имаат страшен ростер на играчи , во напад буквално секој може да даде гол кај нив ☺

Знаат да играат добра одбрана Унгарците, настрана мечот со Црна Гора. Сите се по 2 метра мажишта во одбрана, башка и Миклер ако има свој ден. Русиве премногу форсираат шутеви на бековите, не прават некои изградени акции, најчесто неколку додавање и некој од бековите да ја бапни. Ако немаат свој ден бековите денес, тешко да префрлат граница. Мислам ќе биде минус цела оваа, не ми се верува повеќе од 53 гола да паднат, башка мислам вреди да се одигра Дибиров +5,5. Мислам ќе има касапење од Унгарциве, доста пенали ќе има и исклучувања, па сигурно Тимурче ќе тркне и некоја контра.

Шпанија да победи 1.20, доста е. На хендикеп некако ризично ми е, иако Словенците не беа нешто посебно првата утакмица.

Данска мислам треба да ги потепа Црногорциве, е сеа зависи колку ќе форсираат. Некако многу е за Т1 33,5, реално може да се одлепат уште на почеток и после да не форсираат толку мада колку што се мизерни Црногорциве во одбрана ништо чудно и да им чукнат повеќе од 34. Оваа би ја одбегнал.

Германциве некако ме влечат на кец, добри беа со Шпанија, додека Шведска одигра тотално 2 различни полувремиња со Словенија. Немаат некој бекови - шутери, па би ја пробал и Т2- 24,5.

Друго што ми фаќа око:

Гајиќ +4,5
Раонич 3:0
Соуса - Кукушкин +39,5
Јулија Гергес 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom