Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете го даде втор уште еден ти треба ам јас Зорман што го имам + којзнае од кога не е влезен изгледа на почеток 1 минута има изиграно само да ме заебе а Ентрериос и Јамали ги фатив.Kanjelas,gol niz doma da ti setam i zena ti da ja ebama ti da gledas orangutan eden grbav,istoto vazo i za Kadjenas seljako,dali 10 min go pusti be.![]()
А може и да тепа СловенијаШпанија икс ќе заврши 1000000000% сум убеден.
Стек типс 1х2Шпанија икс ќе заврши 1000000000% сум убеден.
Брат јасно ми беше, ја гледав цела текма. Штербик не брани, прават некои мртви ротации, се ми беше јасно, си се откажав уште у 40та минута. Словенија у задњи 15 дена три пати ме јебе и ми завршува икс, два пати со нашите и сеа контра нив кога имам они икс на Шпанија им вадат. Вујо, да ти ебам мајката у сред пичка местачка ја на тебе копиле едно брадесто.Стек типс 1х2
Те сфаќам, а и типот беше реален чим ти го предложи, секоја чест брату!Брат јасно ми беше, ја гледав цела текма. Штербик не брани, прават некои мртви ротации, се ми беше јасно, си се откажав уште у 40та минута. Словенија у задњи 15 дена три пати ме јебе и ми завршува икс, два пати со нашите и сеа контра нив кога имам они икс на Шпанија им вадат. Вујо, да ти ебам мајката у сред пичка местачка ја на тебе копиле едно брадесто.
Kako ke me ebe Davis,sto namesto nego ne go pustiv Okafor,al aj,bidna veke ..J.Okafor 17.5+
J.Teague 11.5+
D.Lillard 23.5+
A.Davis 24.5-
Teague i Lillard mi izgledat poprilicno sigurni,se mislam so kogo da gi vrzam na 1000den..
Okafor e u dobra forma,vo prvata utakmica protiv Knicksi im zabi 20poena.
Davis protiv Zach i Mark,retko koj se naigral,i skoro se vrati od povreda ..
Davis -
Teague +
Lillard +
Uplata 1000den