Како природно се добиваат килограми?

• Креатор на темата Креатор на темата RIZTETO
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 120057

Jas go koristev ovoj protein i nemav efekti
Znaete li nekoj za da kacam nekoe kilce za zalenje sum...Imam samo 45 kg a visoka sum 163cm

Батали протеинот, во една доза има само стотина калории и нема да ти помогне да се здебелиш. Ако веќе зимаш суплемент да качиш некое кило тоа нека биде гејнер..
Мада мислам и со исхрана можеш да си ја средиш килажата само повеќе месо (секакво), јајца, млеко, сирење, јаткасти плодови посебно бадеми, кикирики или путер од кикирики, овошје и зеленчук конзумирај повеќе, макарони/шпагети јади почесто, житариците ти се така исто добар извор на јаглехидрати. Можеш и со нездрава храна ама јас не би ти го препорачал тоа

Батали протеинот, во една доза има само стотина калории и нема да ти помогне да се здебелиш. Ако веќе зимаш суплемент да качиш некое кило тоа нека биде гејнер..
Мада мислам и со исхрана можеш да си ја средиш килажата само повеќе месо (секакво), јајца, млеко, сирење, јаткасти плодови посебно бадеми, кикирики или путер од кикирики, овошје и зеленчук конзумирај повеќе, макарони/шпагети јади почесто, житариците ти се така исто добар извор на јаглехидрати. Можеш и со нездрава храна ама јас не би ти го препорачал тоа

dali e stetno...i koja cena e

Значи имам 16 години и неможам да качам на килажата повеќе од 49 кила, 2 години ја имам истата килажа ни погоре ни подоле а јадам како луд :D ( кажете некое мислење ваше можеби ке помогне) фала

Значи имам 16 години и неможам да качам на килажата повеќе од 49 кила, 2 години ја имам истата килажа ни погоре ни подоле а јадам како луд :D ( кажете некое мислење ваше можеби ке помогне) фала
Што јадеш?
Леб, ајвар, сирење, маргарин и паштета не е „јадење како луд“ :)

Што јадеш?
Леб, ајвар, сирење, маргарин и паштета не е „јадење како луд“ :)
Па јадам јајца, сирење, стек, мн јадам свинско скоро секој 2 ден, манџи исто така ама никако да крене :\

Па јадам јајца, сирење, стек, мн јадам свинско скоро секој 2 ден, манџи исто така ама никако да крене :\
Бем му матер, оди во подфорум за бодибилдинг, ќе ти дадат конкретен совет.

Ај кажи подетален профил за да ти поможиме, висина, дневна активност....
Со стек и јајца не се поправаш, барај извори на многу калории, ако не ти е битно каква килажа ќе ставиш...тулумби, еклери, баклава, кикиритки, чварки...

Кога ќе станеш од спиење овесни снегулки со млеко и една доза веј протеин, по 2-3 саати бадеми/ореви/индиски ореви/лешници/кикирики/путер од кикирики ќе се набуташ, по 2-3 саати црн леб и туна/сардина, по 2-3 саати црн леб со компир/ориз/грав/грашок и пилешко/телешко, по 2-3 саати банани и уште една доза веј протеин, по 2-3 саати интегрални шпагети со урда.

Јади го ова секој ден (ама не по 2-3 зрнца овесни снегулки, 2 ронки црн леб, 3 влакна месо и еден гриз банана и тн... туку 6 солидни оброци, на крајот на денот да се осеќаш и повеќе од фул. Има да качиш килажа, по 3 месеци ќе прашуваш за совети за слабеење :icon_lol:

Па да ти кажам право така и правам ама нема никаков ефект.
[/quote]

Епа човек таков ти е организмот... има луѓе што цела ден ждерат како стока, а неможат еден грам да накачат, а има и такви што една чаша вода да се напијат, и тоа ќе им се фати (јас сум од вториов тип на луѓе)

Лесно
Појадок-Еурокрем
Ручек-Торта
Вечера-Баклава

Епа човек таков ти е организмот... има луѓе што цела ден ждерат како стока, а неможат еден грам да накачат, а има и такви што една чаша вода да се напијат, и тоа ќе им се фати (јас сум од вториов тип на луѓе)[/quote]
Се решава и првото и второто ;)

Кога ќе станеш од спиење овесни снегулки со млеко и една доза веј протеин, по 2-3 саати бадеми/ореви/индиски ореви/лешници/кикирики/путер од кикирики ќе се набуташ, по 2-3 саати црн леб и туна/сардина, по 2-3 саати црн леб со компир/ориз/грав/грашок и пилешко/телешко, по 2-3 саати банани и уште една доза веј протеин, по 2-3 саати интегрални шпагети со урда.

Јади го ова секој ден (ама не по 2-3 зрнца овесни снегулки, 2 ронки црн леб, 3 влакна месо и еден гриз банана и тн... туку 6 солидни оброци, на крајот на денот да се осеќаш и повеќе од фул. Има да качиш килажа, по 3 месеци ќе прашуваш за совети за слабеење :icon_lol:
Ke пробам со ова да видиме . фала

Ke пробам со ова да видиме . фала
Со оваа храна почни и на теретана да одиш, со тегови да вежбаш барем 4 пати неделно, има и форма да добиеш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom