aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
malce samo dvajca u bolnica otisle
А гледам и ти дојде да го бодриш Фени...се сајбер хулигани сте. А поарно да не дојдеа тие со автобусот, пошто според информации од МВР-то има двајца тешко повредени.ce mi kazes deka si sedel doma ne si bil na utakmicata na strumica za da gi gledas lozari??????????
ili pak ke priznaes deka voopste ne ni znaes so e toa kec u kec
А имаше една ситуација сега не ми текнува подобро Лозари почнаа да пеат нешто и направија кикс и вие им ракоплескавте ?
Имаше ли такво нешто или јас сум грешка ?
Не направија кикс, туку запеаа некоја од тие селските јас сум прав лозар од тиквешко (нешто така, не ја дослушав, се искинав од смеење)А имаше една ситуација сега не ми текнува подобро Лозари почнаа да пеат нешто и направија кикс и вие им ракоплескавте ?
Тоа беше кога лозари пееа "Ние сме лозари од тиквешки крај".....А имаше една ситуација сега не ми текнува подобро Лозари почнаа да пеат нешто и направија кикс и вие им ракоплескавте ?
moram da go dovrsam zapocnatoto od sala :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Тоа беше кога лозари пееа "Ние сме лозари од тиквешки крај".....
malce samo dvajca u bolnica otisle
Грешка си они се најдобри и неуништливи.хахах иако сум од СТРУМИЦА лозари сепак не можате со ФА ,а за тие дечиња од 14-15 години што викате само на нив можете...па затоа сте толко срекни бтв за џабе не сте градинка..
Грешка си они се најдобри и неуништливи.