Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Груевски дал оставка и сите слават.

Ок. Сега утре кога ќе се разбудам ако не видам три модели на Викторија'с сикрет и двајца црнци како ме ладат додека три азијатки ме хранат со грозје ќе се разочарам исто ко да не дал оставка..

се враќа внуката од школо (прво оделение) и ни добар ден ми вели:
Дедо - дедо, знаеш што премиерот дал оставка ?
Ле ле мори мајко...зини земјо...јас војска отидов,не знаев кој е претседател на Македонија.
( и никогаш не разбрав ниту пак ме интересирало,а не пак некој си тогаш премиер)

точно така, ама баш денес беа викнати таму ( до душа со мајкаи )

Шит. Почна. Секој втор лајкнат пост политички гомнарии. Прљави вешеви и идолизирање криминалци насекаде. Од Бога пратени сите, мајка му негова. Далеку е Април..

Имам речиси одлично психо-физичко здравје. Речиси, бидејќи со забите си имам мака од кога знам за себе, ме клецат од секој можен агол, Ахилова пета ми се и тоа си тече во фамилијата. #ThanksGenes
Вчера ми беше роденден. И наместо (како на секој нормален човек) роденденот прв ми го честита од дома некој, женската, другар некој, колега, комшија, продавачката од маалскиот дуќан, поштарот и слично .. Мене прв ми го честиташе заболекарот и сестрата негова уште рано рано сабајлечки. Оти нели, од забите мои немам раат ни на денот кога сум роден. Мораше да ми летне парче од 6-ката два дена порано. Да дааа ..
А за иронијата да биде уште поголема - Кога станав, на масата затекнав една Богородица и лист. На листот пишуваше: Илјадарката синко ти е за заболекарот. Новата пломба, поклон за роденденот од мене. Те сака, мајче.

Тоа е ....

ПС - Сношти иначе, убав помин. Пензионерски, ама убав.
ППС - Ја знаете ли Taryn Southern ?? Cool gal, very cool.

Najdobro zapocnata godina u zivot. Zal mi e za Gruevski samo, ali kako i da e pak ke tepa vmro na izbori. Drugo da se pofalime drugar polozi za vozachka i nema da capame peshki sea... Fishchinja, mezinja, rakiici, pichinja michinja toa e toa...

:roker:

https://www.youtube.com/watch?v=hmP7TYtDVUU

Колку треба да си ретардиран да славиш оставка за која е предходно направен договор и ќе мора секој нареден (премиер) да го прави истото пред избори..
Ех Македонијо, тешки идиоти не/ќе треба да не водат. Изборот ни е сведен на змија да те апне или магаре да ти го бапне :D

Драга К,

Ах тој пусти фејсбук не испорасипа сите. Што не прават луѓево за еден ебан лајк.

bebe-450x465.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom