НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џорџ Карл е виновникот, на хартија Кингси имаат одличен ростер... Исто како на работа да ти седи jerkface шеф над глава сигурно нема да си мотивиран, да го земат Тибодо или Калипари влагаат во плејоф 100%...

Џорџ Карл е виновникот, на хартија Кингси имаат одличен ростер... Исто како на работа да ти седи jerkface шеф над глава сигурно нема да си мотивиран, да го земат Тибодо или Калипари влагаат во плејоф 100%...

Чудно, ме мрзи да ти барам го барам постот, ама пред 2-3 дена тука го величеше Карл и велеше дека тој е правиот човек за Сакраменто. Живо ме интересира, што ти го смени мислењето во само 2 дена? :)

Чудно, ме мрзи да ти барам го барам постот, ама пред 2-3 дена тука го величеше Карл и велеше дека тој е правиот човек за Сакраменто. Живо ме интересира, што ти го смени мислењето во само 2 дена? :)
Ај најди ми го тоа мислење. Толку си бе очаен да се надмудруваш со луѓе тука што гледаат интензивно баскет а не од куртоазија...

Сефте во Оклахома(y) Честитки за Карл го помина Фил Џексон но сепак сèуште сметам дека Мајк Мелоун беше the real deal

Ме мрзи да ти го барам постот, да не си мислиш дека сум толку очаен, па ќе се замарам со тебе, ама еве ти еден таков.

Ја глеа некој утакмицава? Зошто им скинаа 2 поена на Торонто?

Булс 10 утакмици по ред со 100+ коша на утакмица. Прв пат после '95. 6 победи по ред. Почнаа да кликат работите како шо треба, ја имаа таа енергија на терен и желба за доминација. Ова е тоа што сакам да го гледам. Гасол, Џими и Роуз биг 3. Ако продолжат вака здрави и плус се врати Ноа и Данливи ќе бидеме уште појаки. Се повеќе се адаптираат на Хојбол и после тоа со критиките на Џими, градат заеднички респект и играчите и тренерот. Кливленд и не се баш осамени во Истокот. ;)
:icon_mrgr:

Колку се подосадни коментаторите на TNT од тие на ESPN. (n)

Одлична 1/4 за Кливленд. Страшна одбрана. Ниеден лесен шут за САС. Затоа и само 20 поена. Кавај е добар на Џејмс , но засега Смит со 4/5 и Дели со 2 цепелини за Томпсон си кинат . Ќе биде утакмичиште :)

Одлична 1/4 за Кливленд. Страшна одбрана. Ниеден лесен шут за САС. Затоа и само 20 поена. Кавај е добар на Џејмс , но засега Смит со 4/5 и Дели со 2 цепелини за Томпсон си кинат . Ќе биде утакмичиште :)
Za utakmicava poise bi bilo Lebron igra odlicna odbrana na Kawai,ima sut 2-7 so 2to,lebron si e odlicen so 14 poeni so 6-10 od igra,i Duncan i Aldridge od igra 0 poeni, Duncan go dade poenot od slobno frlanje.
I dvajcata se so 0-4 od igra.

Za utakmicava poise bi bilo Lebron igra odlicna odbrana na Kawai,ima sut 2-7 so 2to,lebron si e odlicen so 14 poeni so 6-10 od igra,i Duncan i Aldridge od igra 0 poeni,sega Duncan go dade prviot poen od slobodno frlanje.
I dvajcata se so 0-4 od igra.

Да да , освен Паркер засега како што пишав со 18 поени , и со влегувањето на Вест од клупа што имаше добар буст , останативе засега пасивни. Олдриџ го нема никаде , Данкан исто слабо , Дени што погоди една тројка а после извади 2-3 смешни шута. Одлична одбрана и од Џејмс и од Шамперт

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom