Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе е, пробав и не бива.. Ептен ситно ми доаѓа, го одзумирувам на 25% и ништо не можам да читам ситни се буквите.. најубаво во инбокс во игрицата..
Епа тогаш до лаптопот ти е мене само едно вртење то ест намалување за 5-10% и ми се среди практично не се ни приметува дека е одзумирано

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Епа тогаш до лаптопот ти е мене само едно вртење то ест намалување за 5-10% и ми се среди практично не се ни приметува дека е одзумирано

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
па да де, до лаптопот е :D морам минимум 75% да одзумирам, ама тогаш не читам многу се ситни буквите

Ти цела ноќ немаш спиено за Кандрева. :D Пријател ми е, не се замарам со дупли како админот. Ако е така ќе земам 12345 екипи и ќе продавам меѓусебе.

Не го продава на Интераши. :P
Се заебавам ако ти толку значи јас ќе го откажам и така сите добри играчи ги собравте.

Ти цела ноќ немаш спиено за Кандрева. :D Пријател ми е, не се замарам со дупли како админот. Ако е така ќе земам 12345 екипи и ќе продавам меѓусебе.

Не го продава на Интераши. :P
Се заебавам ако ти толку значи јас ќе го откажам и така сите добри играчи ги собравте.
Не бе не сакам така на милостија да зимам. Најинтересни се трансферите у играва, не е интересно вака да зимам играчи. Ќе си најдем некој друг чим веќе си го договорил овој :motorce:

Едит: Што бе му кажа да ми ја прифати? Сеа се осеќам ко мало дете у веро што плачело по играчка.

Последно уредено:
Не бе не сакам така на милостија да зимам. Најинтересни се трансферите у играва, не е интересно вака да зимам играчи. Ќе си најдем некој друг чим веќе си го договорил овој :motorce:

Едит: Што бе му кажа да ми ја прифати? Сеа се осеќам ко мало дете у веро што плачело по играчка.

Ништо откажав трансфер иако се договоривме јас да му бидам прв избор за Кандрева, а он мене за Варди. А и веќе снемав пари ( Евертон откажал договор и играч од 15 мил заврши кај мене) а планирани ми беа уште двајца од среден ред и ќе немав да ги платам. [emoji3]

Сега немој и по овој да плачеш.

c59a7e11ad9a95485c62e8aa54899a08.jpg

Аплицирав за Севиља ама уште неам ништо..Now what?

А имав план Гамеиро да го купам (n)

Кој ми го собрал Криховијак бе?

Другаров од Евертон 22 пати ми пиша дали продавам некој. :pos: Вчера му го продадов Рохо, денеска пак ми стига порака дали продавам некој од одбрана. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom