Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.360
- Поени од реакции
- 13.530
Cool!Фудбалскиот Каракамишев.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cool!Фудбалскиот Каракамишев.
Па ако тие 35 милиони евра отидоа за некој друг профил на играч,друга песна ке се пееше.Можда и ковачич (кој не ми беше омилен) ке беше по корисен да го задржеа,и така дојде као глава за глава да ги трампааНе би рекол дека Манчини имал некои други замисли за Кондогбија од проста причина што се ложи на деструктивци и некреативци од средниот ред, човекот на времето Бурдисо и Киву ги играше на тој дел од теренот на крај краева.
Затоа и реков, едно е да се дискутира дали имаа потреба да инвестираат толку за ваков профил на играч, сега, друго е да се каже дека е флоп само поради тоа што не се истакнал а апла е евидентно за каков играч станува збор односно кои се неговите можности на теренот.
Мене повеќе ме загрижува фактот што се млитави и анемични кога напаѓаат, создаваат мал број на шанси и се мачат, отколку како се покажува одреден поединец само зашто платиле многу пари за него, факт е дека профил на играч ко Кондогбија за да се истакнува што повеќе потребен е функционален систем на игра, сетете се каков беше Камби или Мота со Мурињо, какви беа потоа.
Ajde prati go Twitot od vratata nikako ne mozam da go najdamInter send Jovetic away?
There are reports Inter no longer want Stevan Jovetic and will ask Manchester City if he can be loaned out for six months.
Ова според мене значи дефинитивно носење на Лавеци, само не мислам дека е мн паметна одлука, мн рано почна Манчо со глупостите негови. Коќе ми текни со Тевез пепел се напрај за да игра тотален идиот во напад а него да го држи на клупа.[DOUBLEPOST=1452810702][/DOUBLEPOST]Ви реков уште летово за Кондогбиа каков тип играч е не е офанзивен тип на играч иако за Франција у20 го форсираја еден период најдобрите партии ги даде како ДМ проблем му е како што ви реков дека е headless chicken буквално во 50% од времето тоа и му беше проблем во франција често му се дереа покрај линија како кај да се движи а и слаб е со фудбалска интелегенција. Со Каљари беше очаен. Има одлични предиспозиции за да биде квалитетен играч али јбг ѓуптин![]()
Побарај го во Серија А темата.Ajde prati go Twitot od vratata nikako ne mozam da go najdam
Ti zboram od oficijalniot Twitter na Jovetic ne od portali.Побарај го во Серија А темата.
Serie A 2015/2016Ti zboram od oficijalniot Twitter na Jovetic ne od portali.
Rabotata e deka takov twit ne postoi proveri i sam na oficijalniot profil, photoshop e.Serie A 2015/2016
Повели туак е негде и тој и вратата побарај го.
Уреду е Ди Марцио, ако ти така викаш.Глуп аргумент е дека го става во 88/89/90, па и Љајиќ го ставаше првите кола, сите се бунеа зошто играше добро кога и да влезеше во игра, се пишуваше во сите медиуми дека уште зимово ќе му ја прекинат позајмицата, и му ја прекинаа? Напротив.