vaka li i u dobro i u loso.vidote ne gi biva i ne idite.nia pat a pobedite strumica na gosti pa naredno kolo idite u kav 150dusi.i pos ne kazuvaj koj kakov bil.oti site sme isti...a javna tajna e deka i upravata na mzt ne saka da dojdite zaradi toa so do sega za vas ima frleno 50000 den na kfm zaradi vasite ispadi.lozari ne se tepaat,nese mavaat,si navivaat i za toa nemat ispusteno niedno gostuvanje.toa e za pofalba...
decko vo koj svet zivees ti????
"kozari" idat na gostuvanje zatoa sto gazdata im plakja i im plakja eden avtobus zatoa sto pojse od toa nema nikogas da se soberete.
auuuuuu,ti ja otkri javnata tajna na upravata na mzt.pa oni normalno deka se plasat od nas koga tolku pati imaat primano zakani.da ne mislis deka na nas dragi pankovski ke moze da ni zabrani da prisustvuvame u sala ako nie se sobereme.ali zasto da se ide na 1/4 finale so podobar protivnik ,protiv cii navijaci se imame dokazano.toa bi bilo frlanje pari.sea takva e situacijata sto mzt ima povazni gostuvanja od toa 1/4 finale vo koe imame 2 % sansi da pobedime.
ako ste vie za pofalba togas nesto ne e u redu so svetot a ocigledno ne e
i ne me stavaj u ist kos so tebe poso ne sum ist ko tebe.ja sum navivac vise 5,5 godini koj retko propusta utakmici a ti si "navivac" na stotuku oformen klub so mnogu pari a malku srce...........