- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
Apollon баш најдовте да губите кога јас ве пишав кој баксуз сум.Apollon-2
Mega Leks-2
Crvena Zvezda-2
Коеф:3.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Apollon баш најдовте да губите кога јас ве пишав кој баксуз сум.Apollon-2
Mega Leks-2
Crvena Zvezda-2
Коеф:3.5
Gasol -@memet122 pisi nesto za nba sto mislis na plus minus igraci.
Чисто онака да знаеш дека не си само ти .... еве како ми тргна годинатаВчера отидов во СЛ и напишав така од мене шест играчи НБА. СИТЕ ГИ ПРОМАШИВ СИТЕ!!!
Не е можно значи од 6 тима сите да ги промашиш стварно треба тежок кретен да бидеш, го изгорев листот (за 50 денари беше ништо страшно).Знам го имав Гасол +, а Рандолф -. Првиот едвај 11 поени, а вториот се испукал. Галинари го имав -, а тој да ти дал 27 поени
Кевин Лав, Вестбрук и Монта Елис беа другите три. Сите наопаку од што излегоа ги изиграв. А пак на друг лист препишав двајца од овде (Ентони и тој од Минесота Вигинс или како беше) и двајцата излегоа за еден поен над границата, ама таму ме заеба Марсеј се да им ебам матер
Тоа ти е школо НИКОГАШ ама НИКОГАШ повеќе да не пишам нешто што не разбирам![]()
Нема да ми текне да ги погледнам, а не да пишам повеќе сам ебати токмакот што сум. Ако има нешто добро од овде ќе си препишам, ако не нека се ебатПиши и вечерва исто да уплатиме обратно![]()
Нема да ми текне да ги погледнам, а не да пишам повеќе сам ебати токмакот што сум. Ако има нешто добро од овде ќе си препишам, ако не нека се ебат![]()
Не е до тебе друже,никакви магии те немаат фатено...Мега Лекс да ви ебам екипата мртва од последниот губите,ебаниот МЗТ ги тепаше овие на гости 16 разлика вие губите ко грчка од овие смешниве играчи. не ми се верува што е ова која црна магија ме има фатено
Па значи ништо не треба да пишуваш.Тоа ти е школо НИКОГАШ ама НИКОГАШ повеќе да не пишам нешто што не разбирам![]()