Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Виена ги имам 156,5+ до полувреме се растурја матер си ебаа 84 дадоа. Нормално 3-та ја постраа и 4-та неможат кош да стават :uzi::uzi::uzi:

@memet122 pisi nesto za nba sto mislis na plus minus igraci.
Gasol -
Lopez -
Curry +
Ovie gi igrav u zlatna .
Denes zlatna imase katastrofalni greski,Wade 9.5 i L.Deng 23.5 .toa bese okulu 12h koga simnav dopuna,e sega neznam dali isto bilo i u sistemot .greskata ja primetiv tek okolu 1:20h,i togas probav da go pustam Wade na taa granica 3X1000 no mi ja kucase na 19.5 i go stornirav .
Vakvi greski ne se nepoznati,Mozzart pred 3 godini,go postavi J.Linn na 21.5 a relna granica mu bese 11.5 i togas go fativ na 2X2000den .
Greski u zlatna u tekot na ova sezona sigurno ke ima,al dal ke gi uplataat po taa granica ako gi fatime rani i dali bi vrzele isplata .
Pred 2god.ista greska no u fudbal imase u Sportlife,Herta so nekojsi 5/6 ligas,imaa 10koef.gi uplativ na 500den no mi vratija uplata,ne me isplatija,zakonot glasel drasticna razlika u koeficient,a za granici ne sum procital kako glasi .

Последно уредено:
Вчера отидов во СЛ и напишав така од мене шест играчи НБА. СИТЕ ГИ ПРОМАШИВ СИТЕ!!! :pos:

Не е можно значи од 6 тима сите да ги промашиш стварно треба тежок кретен да бидеш, го изгорев листот (за 50 денари беше ништо страшно).Знам го имав Гасол +, а Рандолф -. Првиот едвај 11 поени, а вториот се испукал. Галинари го имав -, а тој да ти дал 27 поени :icon_mrgr:

Кевин Лав, Вестбрук и Монта Елис беа другите три. Сите наопаку од што излегоа ги изиграв. А пак на друг лист препишав двајца од овде (Ентони и тој од Минесота Вигинс или како беше) и двајцата излегоа за еден поен над границата, ама таму ме заеба Марсеј се да им ебам матер :boksix:

Тоа ти е школо НИКОГАШ ама НИКОГАШ повеќе да не пишам нешто што не разбирам :sramezliv:

Пиши и вечерва исто да уплатиме обратно :pos:

Вчера отидов во СЛ и напишав така од мене шест играчи НБА. СИТЕ ГИ ПРОМАШИВ СИТЕ!!! :pos:

Не е можно значи од 6 тима сите да ги промашиш стварно треба тежок кретен да бидеш, го изгорев листот (за 50 денари беше ништо страшно).Знам го имав Гасол +, а Рандолф -. Првиот едвај 11 поени, а вториот се испукал. Галинари го имав -, а тој да ти дал 27 поени :icon_mrgr:

Кевин Лав, Вестбрук и Монта Елис беа другите три. Сите наопаку од што излегоа ги изиграв. А пак на друг лист препишав двајца од овде (Ентони и тој од Минесота Вигинс или како беше) и двајцата излегоа за еден поен над границата, ама таму ме заеба Марсеј се да им ебам матер :boksix:

Тоа ти е школо НИКОГАШ ама НИКОГАШ повеќе да не пишам нешто што не разбирам :sramezliv:
Чисто онака да знаеш дека не си само ти .... еве како ми тргна годината :D
12544765_10207224479669397_643661421_o.jpg

Пиши и вечерва исто да уплатиме обратно :pos:
Нема да ми текне да ги погледнам, а не да пишам повеќе сам ебати токмакот што сум. Ако има нешто добро од овде ќе си препишам, ако не нека се ебат :kuracc:

Нема да ми текне да ги погледнам, а не да пишам повеќе сам ебати токмакот што сум. Ако има нешто добро од овде ќе си препишам, ако не нека се ебат :kuracc:

Vo sekoj slucaj e lotarija toa, i odovde da prepisis isti kurac.

Мега Лекс да ви ебам екипата мртва од последниот губите,ебаниот МЗТ ги тепаше овие на гости 16 разлика вие губите ко грчка од овие смешниве играчи. не ми се верува што е ова која црна магија ме има фатено

Мега Лекс да ви ебам екипата мртва од последниот губите,ебаниот МЗТ ги тепаше овие на гости 16 разлика вие губите ко грчка од овие смешниве играчи. не ми се верува што е ова која црна магија ме има фатено
Не е до тебе друже,никакви магии те немаат фатено...
Ја местат на големо АБА лигата,гнаси невидени се,невидени местенки има,некој тешка пара калапи..
Гледај ја само шемата на резултати,какви ненормални коеф излегуваат,знам дека кошарката е непредвидлив спорт,се бива,ама ова веќе ги преминува сите граници..
Не е можно екипи кои се за класи послаби баш против најјаките да се повампируваат....
Цедевита губи дома 200 разлика од ебениот Будучност,Цедевита која е во ТОП 16 екипи во Европа,само два дена откако ја чукнаа Дарушафака на гости..Абе ајде...
Не дека Будучност се толку слаби,ама далеку се од Цедевита,и да изгубиш толку разлика дома е тежок криминал..
Будучност шо изгуби дома од Сутјеска,ејјј дома во Подгорица изгубија како најголеми лузери,од Сутјеска скапаниците..
Сутјеска која дома изгуби од Тајфун,најслабата само едно или две кола потоа...
Звезда изгуби од Крка или Олимпија,не ми текнува кои беа,знам дека од Словенци го примија, дома изгубија,коеф над 7,8 за гостите,а Крка по едно,две кола изгубија како магариња од Сутјеска која во тоа време беше грев невиден(не дека и сега не се)..
Нормално дека ќе изгубат,јас ја чекав за 4.5 К...
За МЗТ кажав и вчера,и тие се тешки криминалци,нека одат нека се отепаат подобро,нека не кукаат по медиуми дека судиите ги ебале,како некои баби беа вчера...
Знаат дека не можат ниту горе,исти курац им е дали ќе бидат 7 или 10,се палат со позвучните екипи како Партизан,Звезда,за инает на Србоманите од Македонија,а играат како пичици со најслабите екипи во лигата..
И минатите сезони имаа еден куп аматерски мечеви дома,губеа ко Грчка...
Па ваква криминална лига нема никаде,дури и РК Макс Струмица на овие местачи би им завидел..
Овде не се игра ниту за публика,ниту за промоција на кошарката,туку стриктно за чист профит на клубовите од кладилници...
И нормално,тие најаки 4 екипи ќе си одат на Ф4,зошто нема кој друг,сите се дупка невидена,мизерии од екипи кои се на дното во Еврокуповите каде играат,притоа тие Ф4 екипи ќе си дозволат неколку лесни "луксузни заработувачки"кога ќе изгубат од некои Ш тимови дома и излезе сезоната...:zloo:
Сите среќни,сите задоволни,само ние шо играме на нив сме зијан..:tapp:
Уште еднаш мои пари на ваква никаква,селска,аматерска лига никако,ако сака и тој директорот од МЗТ шо плачеше вчера како дете да ми се јави и да ми гарантира дека ќе ја добијат утакмицата....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom