H
HoT IcE
Гостин
Dheepan го ставив, а In the heart of the sea го имам одамна уште кога излезе онаа слика по интернет колку е ослабен Крис за улогата, делува интересно.@HoT IcE јас не изгледав многу од новиве што излегоа пред се зашто наизлегоа скринери за номинираниве Оскаровци, а не ми се гледаат на кака снимка, али од тоа што има излезено добра снимка,The Little Prince и Man Up би ги препорачал, а на watchlist стај си ги In the heart of the sea и Dheepan за кои уште нема добра снимка.
Инаку последно што изгледав е скринерот од Bridge of Spies на Спилберг. Само седмица од мене, евентуално 7.5/10. Колку и да го поштувам Том Хенкс, не заслужува да биде номиниран за филмов, немаше некоја улога, а филмов ми беше ептен Арго-лајк.
Добра атмосфера имаше, сценографија, костими, го има Спилберг тој сенс внесено како старите политички трилери од 80-тите, Том Хенкс си беше океј, али на крај филмот ко целина ми беше само океј, а не за Оскар.
Man Up го ставив да се симнува има убава снимка, а другиве ќе ги чекаме, подобро ќе чекам отколку на скринер да гледам, еднсотавно неможам..

Инаку, тоа што ти кажа Зед: преводот треба да е во ист фолдер со филмот. Јас на мојот телевизор пристапувам до преводот со Lang. копче на далечинскиот.