Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Торку - Трабзон 1
Истата анализа како и вчера за Бешикташ, очекувам кец лесно да дојде тука, плус Кинси си отиде од Трабзон.
Естудијантес - Гипузкоа 1
Ќориот и сакатиот играат, само Естудијантес ме зачуди со волку лошите резултати, немаат до толку тапа екипа. Би требало без проблем да добијат.
Партизан - Цибона 1
Нов тренер на Партизан е Џикич, тој ако не ги оправи и тоа против Цибона, не знам кога ќе победат.
Гран Канарија 1
Изгубија од Стразбур во Еврокуп неделава, а обично дома се тврд орев и за Барса, Реал итн. Ховентуд не се ништо посебно, ги гледав со Билбао и губеа констснтно по 10, така треба да е и денес.
Манреса - Лаборал Куча 2
Уморот единствено може да прави проблем на Лаборал, инаку очекувам над 10 да победат. Манреса е екипа што ако тргне да губи, тотално се распаѓа како кула од карти и губат по 15-20.

Karmelo 21.5,Harden 26.5,Wiggins 18.5,Lillard 23.5,M.Gasol 16.5 site plusevi ..
Carmelo mi e odlicen tip,najizgledniot over mi e za vecer ..so koga da go vrzam,uste barem dva para .mislenje?
Знам дека не ме праша, али Вигинс според мене.

Македонија - Црна Гора Хендикеп(+6,5) 2 квота е 1,40 на бет365.

Сметам дека ќе ги добиеме Црногорциве али не со повеќе од 6 гола. И да имаме големо водство познавајќи го нашиот менталитет, ќе дое до опуштање и до намалување на интензитетот.
Последна уткамица пред ЕП не верувам дека ќе запињаме премногу, да не дое до некоја несакана повреда, али ќе сакаме да издвојуваме победа у тоа сум сигурен. Моја прогноза ќе ги добиеме со 4-5 :)
Убава квота за врзување или за сингл на нешто по јака уплата.

4 сигурни од мене

Zvolen 5+
Linz 5+
Rouen 5+
Ingolstadt 5+

4.1 коефициент :zloo:

Македонија - Црна Гора Хендикеп(+6,5) 2 квота е 1,40 на бет365.

Сметам дека ќе ги добиеме Црногорциве али не со повеќе од 6 гола. И да имаме големо водство познавајќи го нашиот менталитет, ќе дое до опуштање и до намалување на интензитетот.
Последна уткамица пред ЕП не верувам дека ќе запињаме премногу, да не дое до некоја несакана повреда, али ќе сакаме да издвојуваме победа у тоа сум сигурен. Моја прогноза ќе ги добиеме со 4-5 :)
Убава квота за врзување или за сингл на нешто по јака уплата.
А зш да не си ја изиграш 1 во локалниве 1.30 е ем посигурна варијанта е отколку да бркаш хендикеп на 1.40 квота.

Не е могуче ова у копачка што праат еј.... Викам ќе идам вечер има утакмици да уплатам нешто али у друга копачка,идам ставам Вигинс + и Кармело +,со последните 3000 шо ги имав у џеб.Ми вика дечко секунда на авторизација е тикетот,и ми го вади тикетот вика го пуштив гледам и двете 1.65,и викам сторнирај го одма го сторнирам.И викам може ли само сингл Вигинс со 3000 + ми вика 1.65 е квота,и си излегов и си отидов у СЛ изиграв Колумбија хен1 поени и Мзт,Партизан,Каја Лаборал да тепаат.. па нека се сликаат више копачка

Не е могуче ова у копачка што праат еј.... Викам ќе идам вечер има утакмици да уплатам нешто али у друга копачка,идам ставам Вигинс + и Кармело +,со последните 3000 шо ги имав у џеб.Ми вика дечко секунда на авторизација е тикетот,и ми го вади тикетот вика го пуштив гледам и двете 1.65,и викам сторнирај го одма го сторнирам.И викам може ли само сингл Вигинс со 3000 + ми вика 1.65 е квота,и си излегов и си отидов у СЛ изиграв Колумбија хен1 поени и Мзт,Партизан,Каја Лаборал да тепаат.. па нека се сликаат више копачка
Eve i ja samo sto se vrativ od Zlatna..znaci koi picki stanale ..Wiggins 1.65 a za Harden 1.5 ..sto kur gi stavaat znaci onie granici od sabajle,il nek napravat korekcija na granicite da ne cepkaat na koef..totalno debili,amateri.
Ja gi pustiv Harden,Wiggin i Carmelo + na 1000den.i go stornirav,sokur..podobro ke go igram Hayward i Lillard +,nego da cekam 1.5koef .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom