Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Karmelo 21.5,Harden 26.5,Wiggins 18.5,Lillard 23.5,M.Gasol 16.5 site plusevi ..Станимал
Порто
Челзи
Јуве
Знам дека не ме праша, али Вигинс според мене.Karmelo 21.5,Harden 26.5,Wiggins 18.5,Lillard 23.5,M.Gasol 16.5 site plusevi ..
Carmelo mi e odlicen tip,najizgledniot over mi e za vecer ..so koga da go vrzam,uste barem dva para .mislenje?
Вигинс.Karmelo 21.5,Harden 26.5,Wiggins 18.5,Lillard 23.5,M.Gasol 16.5 site plusevi ..
Carmelo mi e odlicen tip,najizgledniot over mi e za vecer ..so koga da go vrzam,uste barem dva para .mislenje?

I ti li Wigginz?se razbravme za nego i Caramela,daj odberi od drugite tretiot par ..Вигинс.![]()

Па зошто замараш тогаш?Знам дека не ме праша, али Вигинс според мене.
Експикто, седи мирен да не те мочам од ќерамиди.Па зошто замараш тогаш?
Ајде вечер нба лапање!

А зш да не си ја изиграш 1 во локалниве 1.30 е ем посигурна варијанта е отколку да бркаш хендикеп на 1.40 квота.Македонија - Црна Гора Хендикеп(+6,5) 2 квота е 1,40 на бет365.
Сметам дека ќе ги добиеме Црногорциве али не со повеќе од 6 гола. И да имаме големо водство познавајќи го нашиот менталитет, ќе дое до опуштање и до намалување на интензитетот.
Последна уткамица пред ЕП не верувам дека ќе запињаме премногу, да не дое до некоја несакана повреда, али ќе сакаме да издвојуваме победа у тоа сум сигурен. Моја прогноза ќе ги добиеме со 4-5
Убава квота за врзување или за сингл на нешто по јака уплата.
Eve i ja samo sto se vrativ od Zlatna..znaci koi picki stanale ..Wiggins 1.65 a za Harden 1.5 ..sto kur gi stavaat znaci onie granici od sabajle,il nek napravat korekcija na granicite da ne cepkaat na koef..totalno debili,amateri.Не е могуче ова у копачка што праат еј.... Викам ќе идам вечер има утакмици да уплатам нешто али у друга копачка,идам ставам Вигинс + и Кармело +,со последните 3000 шо ги имав у џеб.Ми вика дечко секунда на авторизација е тикетот,и ми го вади тикетот вика го пуштив гледам и двете 1.65,и викам сторнирај го одма го сторнирам.И викам може ли само сингл Вигинс со 3000 + ми вика 1.65 е квота,и си излегов и си отидов у СЛ изиграв Колумбија хен1 поени и Мзт,Партизан,Каја Лаборал да тепаат.. па нека се сликаат више копачка