Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Баш пред некое време се думав имаше една песна Dance of withches од кој транс состав беше. И ич не ми идеше изведувачов. Сега кога ги видов Сан Проџект ми текна :D

Една од омилените песни од овој правец воопшто.

s.u.n. project - dance of the witches
Таа и попознатата 380 Volt на времето ги пуштаа по дискотеки при крај за разтерување. :D

Еве уште една добра S.U.N. Project - At the Edge of Time

Баш пред некое време се думав имаше една песна Dance of withches од кој транс состав беше. И ич не ми идеше изведувачов. Сега кога ги видов Сан Проџект ми текна :D

Една од омилените песни од овој правец воопшто.

s.u.n. project - dance of the witches
Не сум знаел дека слушаш електронска, тупци тупци музика како што се изрази еднаш :D[DOUBLEPOST=1454079654][/DOUBLEPOST]Nigel Good - This Is Us (Matt Fax Remix)

Не сум знаел дека слушаш електронска, тупци тупци музика како што се изрази еднаш :D[DOUBLEPOST=1454079654][/DOUBLEPOST]Nigel Good - This Is Us (Matt Fax Remix)
Се сум слушал јас :D Во средно повеќе електроники што се однесува до транс музиката, психоделичен и гоа најмногу. Сега слушам пак, ама од оние поинаквине ко Aphex Twin, Burial и компанија.

Avicii - Talk To Myself

Пошто нели на работа, во дуќан не можеш да пуштиш нешто на пример гоа или дарк транс мора нешто по општо прифатено а и не е лошо за на работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom