Тоа што тебе сите муслимани ти се гледаат силувачи нели те сведува на антилопа на која сите лавови и се закана?
Koj е тој лав што не ѝ претставува закана на антилопата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа што тебе сите муслимани ти се гледаат силувачи нели те сведува на антилопа на која сите лавови и се закана?
Гадови ццццц.И двете. Плус кражби на мобилни итн. коишто подоцна беа пронајдени во бегалските центриЕдната половина од џганов прави терористички напади, другата силува и краде. Сето тоа платено од парите на оние што работат и плаќаат данок. Европа е мртва, двете госпожи со коишто полемизирате и таквите ко нив ја уништија. Ништо нема да се смени, ниту ќе ги депортираат ниту Германците смеат да писнат затоа што за постови на Фејсбук се оди во затвор, не пак за нешто повеќе. Само ментално болните квази либерали имаат право на глас во ова општество на либерален фашизам и политичка коректност.
Никад није касно, да се љуби страсноГадови ццццц.
Можам да замислам некоја Германка како солза чиста со некој матен .... Жално.
Европскиве политичари се испотепаа од обвинувања кој бил по толерантен сега се им дојде во лице.
Има и друг сегмент тука. Често Европејките се љубопитни да се дружат со обоени и најчесто тие "врски" со обоени кобно завршуваат. Има случаеви кога црнец има претепано бела жена за било каква причина, силувања , истурање киселина на лицето ит ит итн... Ќе се освести некогаш Европа ама ќе биде касно.
Треба Пегидовци да ја симнат кравата од власт, Германија ја направи оаза за индијанциве.Никад није касно, да се љуби страсно
Шала на страна денес ПЕГИДА пак се собрале на протест заради изедените гомна на Меркел дека жениве требале да пазат кој ги силува. Борбениот дух кај беливе народи (посебно во западна Европа )мислам дека сеуште спие, со вакви испади на орангутаниве има во скоро време да се разбуди.
Треба Пегидовци да ја симнат кравата од власт, Германија ја направи оаза за индијанциве.
Надеж искрено во Европа ми даваат EDL во UK, Полска, Украина, Русите (Slavic Union), Унгарија со Орбан покажа заби, може тука да ги ставиме и Чешка и Словачка другото ...
Оваа глупа феминистка прво ќе пука (ако е воопшто способна, 90% од жените не се способни, посебно не феминистките) по маж поради тоа што е маж а не по исламист кој сече глави и ги силува жените. Феминистките дури сметаат дека жените не треба да изучуваат боречки вештини за да се самоодбранат туку велат дека едноставно не треба да ги силуваат. Тотално се сложувам но - тоа е упатено кон Џон, Кристофер, Алан, Том, Даниел, Едвард кои го разбираат тоа но Идриз, Џемаљ, Махмуд, Рамче не го разбираат ниту практикуваат тоа, за нив жената е измеѓу салама и животно.
’
Швеѓани денес на протест против затворените граници и против идентификување на лицата кои ги минат границите.
Швеѓани денес на протест против затворените граници и против идентификување на лицата кои ги минат границите.
Или нешто има во храна, вода или ...Не се ова либерали. Ова се класични глупаци. Либерали не бараат pepper spray за секој случај![]()
Стварно понекогаш мислам дека Европејците ги заслужуваат сите тие колежи, силувања, напади од мигрантите .Сам себе го убијал прават Швеѓаниве...![]()
Ako tolku sakala da se zastiti zosto ne koristela zenski prezervativ,od onie za vo vagina?E zaradi vakvi ligavi situacii i podmuklosti mi se losit od feminizmot!Смотан, знаеш ли зошто Џулин Асанж го кркаше? Затоа што едната од жените не сакала да има секс без кондом. Се разбудила и видела дека ја е+е, а нема кондом. И фино лепо го пријави за силување. Не велам дека нема брутални силувања, ама не се сите такви. Знам, у Македонија девојката да пријави дека дечкото ја силувал, ќе и се изнасмеат, дури и да е чинот брутален.Ќе кажат: што гледала, нели го знае каков е, така и треба, отишла со него у кола, па ќе пријавува силување итн, итн. Јасна ли ти е сега разликата?
Во Макеонија ти гарантирам дека секоја втора девојка е силувана од нејзиниот дечко, ама ниту една нема пријавено.
Има ли маж меѓу вас што прекинал однос кога девојката не сака, или сте Швеѓани само кога треба кафето да се плати?