Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Тоа што тебе сите муслимани ти се гледаат силувачи нели те сведува на антилопа на која сите лавови и се закана?

Koj е тој лав што не ѝ претставува закана на антилопата?

И двете. Плус кражби на мобилни итн. коишто подоцна беа пронајдени во бегалските центри :) Едната половина од џганов прави терористички напади, другата силува и краде. Сето тоа платено од парите на оние што работат и плаќаат данок. Европа е мртва, двете госпожи со коишто полемизирате и таквите ко нив ја уништија. Ништо нема да се смени, ниту ќе ги депортираат ниту Германците смеат да писнат затоа што за постови на Фејсбук се оди во затвор, не пак за нешто повеќе. Само ментално болните квази либерали имаат право на глас во ова општество на либерален фашизам и политичка коректност.
Гадови ццццц.
Можам да замислам некоја Германка како солза чиста со некој матен .... Жално.
Европскиве политичари се испотепаа од обвинувања кој бил по толерантен сега се им дојде во лице.
Има и друг сегмент тука. Често Европејките се љубопитни да се дружат со обоени и најчесто тие "врски" со обоени кобно завршуваат. Има случаеви кога црнец има претепано бела жена за било каква причина, силувања , истурање киселина на лицето ит ит итн... Ќе се освести некогаш Европа ама ќе биде касно.[DOUBLEPOST=1452352167][/DOUBLEPOST]Еве видете како функционира тој "мултикултурализам" во Јужна Африка.
1. https://www.youtube.com/watch?v=2AgLHQdfWNM
2. https://www.youtube.com/watch?v=NXV8OZX8XOI
"Боери" се белците кои живеат во ЈАР, потомци се на холандските и англиските колонисти. Мајката им ја расплакаа и никој не крена прст за нив.

Последно уредено:
Гадови ццццц.
Можам да замислам некоја Германка како солза чиста со некој матен .... Жално.
Европскиве политичари се испотепаа од обвинувања кој бил по толерантен сега се им дојде во лице.
Има и друг сегмент тука. Често Европејките се љубопитни да се дружат со обоени и најчесто тие "врски" со обоени кобно завршуваат. Има случаеви кога црнец има претепано бела жена за било каква причина, силувања , истурање киселина на лицето ит ит итн... Ќе се освести некогаш Европа ама ќе биде касно.
Никад није касно, да се љуби страсно :P
Шала на страна денес ПЕГИДА пак се собрале на протест заради изедените гомна на Меркел дека жениве требале да пазат кој ги силува. Борбениот дух кај беливе народи (посебно во западна Европа )мислам дека сеуште спие, со вакви испади на орангутаниве има во скоро време да се разбуди.

Никад није касно, да се љуби страсно :P
Шала на страна денес ПЕГИДА пак се собрале на протест заради изедените гомна на Меркел дека жениве требале да пазат кој ги силува. Борбениот дух кај беливе народи (посебно во западна Европа )мислам дека сеуште спие, со вакви испади на орангутаниве има во скоро време да се разбуди.
Треба Пегидовци да ја симнат кравата од власт, Германија ја направи оаза за индијанциве.
Надеж искрено во Европа ми даваат EDL во UK, Полска, Украина, Русите (Slavic Union), Унгарија со Орбан покажа заби, може тука да ги ставиме и Чешка и Словачка другото ...

Треба Пегидовци да ја симнат кравата од власт, Германија ја направи оаза за индијанциве.
Надеж искрено во Европа ми даваат EDL во UK, Полска, Украина, Русите (Slavic Union), Унгарија со Орбан покажа заби, може тука да ги ставиме и Чешка и Словачка другото ...

Eве што пишува еден муслиман за неа:

As a Muslim who not only studied Quran at a tender age and attended Islamic institutions in my formative years, I pray to Almighty Allah to bless the great woman of our decade, Chancellor Angela Merkel of Germany for her righteousness in accepting the influx of immigrants, especially Muslims, for protection in her country.

May Allah Bless Chancellor Angela Merkel

Да видиме колку Меркел ќе ги смени работите ако се направат измените за депортација на лица со криминално досие или лица кои сториле кривично дело во Германија.

Пораки од полските навивачи до Германија
10357234_549909945163895_7049839863780440462_n.jpg

Оваа глупа феминистка прво ќе пука (ако е воопшто способна, 90% од жените не се способни, посебно не феминистките) по маж поради тоа што е маж а не по исламист кој сече глави и ги силува жените. Феминистките дури сметаат дека жените не треба да изучуваат боречки вештини за да се самоодбранат туку велат дека едноставно не треба да ги силуваат. Тотално се сложувам но - тоа е упатено кон Џон, Кристофер, Алан, Том, Даниел, Едвард кои го разбираат тоа но Идриз, Џемаљ, Махмуд, Рамче не го разбираат ниту практикуваат тоа, за нив жената е измеѓу салама и животно.

Кога ги читам "феминисткиве", гледам и зошто.
Таканаречениве феминистки, се на добар пат да ме натераат да помислам дека баграва затуцана, можеби и има право за тоа болдираното. Веројатно и нема да бидам единствениот.

Швеѓани денес на протест против затворените граници и против идентификување на лицата кои ги минат границите.

12507529_10153782485557381_2827537130713077544_n.jpg

@Agda Beata кои им се аргументите против идентификување на лицата кои ги минат границите? Зошто некој кога влегува во друга држава не треба да се идентификува? Озбилно прашувам ...

Швеѓани денес на протест против затворените граници и против идентификување на лицата кои ги минат границите.

Или нешто има во храна, вода или ...Не се ова либерали. Ова се класични глупаци. Либерали не бараат pepper spray за секој случај :)

Или нешто има во храна, вода или ...Не се ова либерали. Ова се класични глупаци. Либерали не бараат pepper spray за секој случај :)

Ти најдов муслиманка, сака да те повлече овде. Доаѓаш? :)
Иначе, да, кај многу од нив нема некој здрав разум. Дури и јас бев наречена расист во една прилика. :icon_lol:

Сам себе го убијал прават Швеѓаниве... :vozbud:
Стварно понекогаш мислам дека Европејците ги заслужуваат сите тие колежи, силувања, напади од мигрантите . :eek: Ние мислиме Македонија е ненормална земја ... ама овие се дефинитивно бетер од нас.

Смотан, знаеш ли зошто Џулин Асанж го кркаше? Затоа што едната од жените не сакала да има секс без кондом. Се разбудила и видела дека ја е+е, а нема кондом. И фино лепо го пријави за силување. Не велам дека нема брутални силувања, ама не се сите такви. Знам, у Македонија девојката да пријави дека дечкото ја силувал, ќе и се изнасмеат, дури и да е чинот брутален.Ќе кажат: што гледала, нели го знае каков е, така и треба, отишла со него у кола, па ќе пријавува силување итн, итн. Јасна ли ти е сега разликата?
Во Макеонија ти гарантирам дека секоја втора девојка е силувана од нејзиниот дечко, ама ниту една нема пријавено.

Има ли маж меѓу вас што прекинал однос кога девојката не сака, или сте Швеѓани само кога треба кафето да се плати?
Ako tolku sakala da se zastiti zosto ne koristela zenski prezervativ,od onie za vo vagina?E zaradi vakvi ligavi situacii i podmuklosti mi se losit od feminizmot!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom