A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Интернет конекцијата исто и во Битола, а мислам дека и сегде во земјава паѓа многу лесно. Се исклучва и се конектира 10 пати во 15 мин. УЖАС! За парите што се плаќат и за квалитетот шо се гарантира. :facepalm:

Кај мене нема паднато ни еднаш од 6-ти ноември.
Епа незнам, ама во Битола од кога го воведоја имаја многу технички проблеми, а воедно и со телевизијата. Сеа некако се стабилизирва ама уште не е како шо треба.

Од вчера тоа што беше накратко, до сега е стабилно.

Почитувани дали можите да ми напишите какво искуство имате со близоо во Битола и Со Комбото на Вип оти сум во двоумење да земам Комбо М... Некам да избрзам
Дали телевизијата и интернетот работи убаво тоа што потпишуваш ти го нудат брзините и плус како е фиксниот телефон
Ако има некој од Битола и Регионот нака пиши.....
Некако сум во двоуменје пред да потпишам договор оти има секакви мислења

Почитувани дали можите да ми напишите какво искуство имате со близоо во Битола и Со Комбото на Вип оти сум во двоумење да земам Комбо М... Некам да избрзам
Дали телевизијата и интернетот работи убаво тоа што потпишуваш ти го нудат брзините и плус како е фиксниот телефон
Ако има некој од Битола и Регионот нака пиши.....
Некако сум во двоуменје пред да потпишам договор оти има секакви мислења
za Bitola ja kupija btv kabelskata e sega zavisi kako im e infrastrukturata na BTV-posto ovie veke rabotele po glavnite nod;ovi ,za docsis3 da ja napravat mrezata no toa i ne odi bas taka brzo,imam rodnini tamu koi sto nemaat Fiksen veke 2 nedeli posto tamu telefonijata bese preku Neotel- i sega si cekaat za portirajne;a inaku od tv i net si se zadovolni-

Близу ја регистрирале регионалната К1 Телевизија но тоа ваљда за украс како и другите регионални канали со месеци уназад.
http://avmu.mk/images/skopje_-_blizzo_-_digitalen.pdf
Што знаеш, можеби ќе ги пуштат наскоро и регионалните/локалните ТВ канали во дигиталната. Никогаш не се знае со blizoo, надежта последна умира (но да, сепак умира) :)

Od 21:00-24:00 imam 250 ping i 20-30% packet loss na evropski serveri sto e ova????

Последно уредено:
Дечки да не имате некој проблем со интернетот оваа вечер. Сигнал до модемот има постојано, но после неколку минути престанува да лоадира сајтови и слично (еве скајп постојано ми се реконектира), повторно потоа лоадира и исто така веќе пола саат е кај мене вака.

Дечки да не имате некој проблем со интернетот оваа вечер. Сигнал до модемот има постојано, но после неколку минути престанува да лоадира сајтови и слично (еве скајп постојано ми се реконектира), повторно потоа лоадира и исто така веќе пола саат е кај мене вака.
Ок е. Види да не имаш друг проблем: лабав кабел, рутер "штрајкува", комп нешто...

Паѓа на секои 5-10 минути кај мене од ноќеска. Кратки прекини по пола минута

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom