- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.457
- Поени од реакции
- 6.029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читај 2 поста погоре.@Донев Да ми прифатат мене трансфер за друг голман прво па ти го шиткам Чех на тебе
Колку време треба да ми прифати понуда ботот ?
Аман бе темава стана темпирана бомба со постови до вечер може ке се приклучи уште еден мој другар ке ја полниме и втора лига пополекаЧитај 2 поста погоре.![]()
Аплицирал и во Дортмунд некој. И тој да не ти е другар?Аман бе темава стана темпирана бомба со постови до вечер може ке се приклучи уште еден мој другар ке ја полниме и втора лига пополека![]()
Eве гоАј ако мојт некој да одобрит ?
Оди земи си го Лапорт.Понудете некој класичен централен дефанзивец. Ми треба замена за Годин
Прегризи јазик за Сити !!!Аплицирал и во Дортмунд некој. И тој да не ти е другар?
15ка комплетиравме. Ајде ќе се најде некој и за Сити сигурно, иако пола тим им го нема.
Eве го![]()
Ajде бе дечко, нели ќе ја договаравме за Тер Штеген?Ај ако мојт некој да одобрит ?
Гледам за нагатомо понуда си дал. Сакаш коке за 15 мил + Јоветич, Нагатомо и Гуарин?Понудете некој класичен централен дефанзивец. Ми треба замена за Годин
Ajде бе дечко, нели ќе ја договаравме за Тер Штеген?![]()