Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Коцкари Христос се роди:D,ќе работи денеска некоја кладилница,копачка пример?

Коцкари Христос се роди:D,ќе работи денеска некоја кладилница,копачка пример?
Вистина се роди,не работат "нашите кладилници"..ги бројат парите од вчера шо ги лапнаа од Порто и кошаркарите:zloo:
Ќе работат само Моцарт и Бет Сити,до кај 6,7 вечер сигурно...

Вистина се роди,не работат "нашите кладилници"..ги бројат парите од вчера шо ги лапнаа од Порто и кошаркарите:zloo:
Ќе работат само Моцарт и Бет Сити,до кај 6,7 вечер сигурно...
Море знаат дека ги утепавте на играчи па затоа не работаат:icon_lol:.Пу им се сневиди Копачка,сеа ќе морам у моцарт играчиве да ги пуштам на квота од 1,85,а и далеку е:D

Море знаат дека ги утепавте на играчи па затоа не работаат:icon_lol:.Пу им се сневиди Копачка,сеа ќе морам у моцарт играчиве да ги пуштам на квота од 1,85,а и далеку е:D
За добар тип ниедна релација не е далеку:icon_mrgr:,посебно ако имаш кола/мотор дизел..:pos:Грујо ни овозможи сеа со кола на кафе да одиме..:cool:Греота е да се жалиме...
П.С.
А за Копачка,одмараат сеа,бројат пари,наместо да намалуваат квоти и граници на играчи и да не беа толкави :цицки:ќе беа ќар уште некоја вреќа со пари..Ама аматери си се аматери....
Сите(односно речиси сите) играчи на кои им ги скастрија границите и квотите не излегоа,ќе се наполнеа со пари да ги оставеа како шо беа...
Ама тоа ти е Балканска кладилница,еден ќе уплати некоја илјадарка повеќе и одма админот за кладење вклучува црвено светло....
Невиден ќар се од public bet типови,и тоа им е малце,и лимитираат се живо и диво....

Порто ми зема 25 000...

10 години ги победуваат Рио Аве и сега најдоа да кикснат све да им ебам по список.

99b1142962bd12e6fa16af358ed65cc6.jpg

Prati nekoj Euroliga ?kako vi izgledaat ovie tipovi ?
Ps..ti ebam i Durant,i Westbrook i Gasol !!

99b1142962bd12e6fa16af358ed65cc6.jpg

Prati nekoj Euroliga ?kako vi izgledaat ovie tipovi ?
Ps..ti ebam i Durant,i Westbrook i Gasol !!
Ти ебам и Ибака и Најт. ама тоа е :D[DOUBLEPOST=1452166869][/DOUBLEPOST]Швед +
Томиќ +
Родригез +
Наваро +
Бурусис -
нека трчаат

18:30 Lillehammer : Manglerud 5.5+ @ 1.45
18:30 Stjerner : Sparta Sarpsborg 5.5+ @ 1.55

2.2 коефициент :zloo:

07.01.2014/2016..две години од кога дојде во сила законот за данок на добивка и сеуште никој ни А ни Б нема кажано јавно за ова немирлосрдно крадење од страна на диктатурата....овци луѓе,овци народ..не заслужуваме да постоиме

Шарди-Марченко 1.65 да земе Марченко сет :eek:

Шарди е ко фригидна жена на ритерн, а Марченко одлично сервира, го преби Ферер завчера, вчера лесно и убедливо против незгодниот Габашвили, ја овде гледам огромно валуе и според мене може и 2ка да рокне ко ништо.

07.01.2014/2016..две години од кога дојде во сила законот за данок на добивка и сеуште никој ни А ни Б нема кажано јавно за ова немирлосрдно крадење од страна на диктатурата....овци луѓе,овци народ..не заслужуваме да постоиме
Каде ќе кажеш бе брат, каде на кого во оваа дотепана држава? Кладилничарите не се студенти или стечајци па сите да се во едно и да можат лесно да се соберат па да искажат револт. Згора на тоа голем дел од луѓето кои играат кај нас се 50+ годишни со 20-50 денари уплати. Ги заболе нив за данокот, им ја качиле пензијата 600 денари и ајде чао.На тоа додади го и фактот дека и да се осмели некој да крене глава, одма етикетите ќе се лепат како некролози по улица, секој ден на сите "медиуми" во државата. На тоа додади го фактот што министерот ќе ти излезе да ти брмчи за тоа како секој доход треба да се оданочува, бла-бла, дрн-дрн и имаш целосна слика.

Епа Хејвард време е да ми ги вратиш парите
+19.5п @Houston = Harden = Defence = Facepalm
So kogo da go vrzeme ?Howard 14.5+?tri dena odmor,edna od najlosite se po branenje centarski pozicii Utah .
Drugo sto mi se dopaga e Harden 28.5,malce visoka granica,Utah saka da igra na malku poeni,L.Williams 15.5+ e dobar ako ne igra Bryant,Gay niska granica no na nego ni denar ne bi stavil,Cousins e u dobra forma,Lakersi losi u reket,no mi deluva i za ovoj visoka granica 26.5,mozen BO,i so negovata glava nikad ne si na cisto .
Butler na 21/22.5 mi deluva na dobar pik,no 23.5 ne bi go igral,iako dobro igra,mozno e i Rose vecer da igra po se izgleda,takada od toj mec dobar par e Gasol 17.5+ .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom