Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро за Џони, Дамброзио и Сантон беа Маикон у најбољи дани, сеа сто мајки им ебе.
Уште малце ќе си дојде на моето дека Нагатомо ни е најдобар бек.... што доволно говори за квалитетот на останатите пациенти.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро за Џони, Дамброзио и Сантон беа Маикон у најбољи дани, сеа сто мајки им ебе.
Уште малце ќе си дојде на моето дека Нагатомо ни е најдобар бек.... што доволно говори за квалитетот на останатите пациенти.
За келнерот и за тој мекушот никогаш не сум рекол дека се добри..од кога замина Мајкон само Џонатан беше малце поасолен(мртов сериозен сум),другите сите кој од кој катастрофа и во секој момент би го преферирал Монтоја пред сите останати кој барем знае да изигра напред и е многу покорисен во градењето на акциите...Џонатан можеби беше циркузант ама во нападот и градењето на акциите беше сто пати подобар и посособен од саморајот,келнерот и сите останати во овие 5 години...од Аргентина да земаа за без пари бекови подобри ќе се погодеа од моменталните што ги имаме упичку матер нека се носат

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За келнерот и за тој мекушот никогаш не сум рекол дека се добри..од кога замина Мајкон само Џонатан беше малце поасолен(мртов сериозен сум),другите сите кој од кој катастрофа и во секој момент би го преферирал Монтоја пред сите останати кој барем знае да изигра напред и е многу покорисен во градењето на акциите...Џонатан можеби беше циркузант ама во нападот и градењето на акциите беше сто пати подобар и посособен од саморајот,келнерот и сите останати во овие 5 години...од Аргентина да земаа за без пари бекови подобри ќе се погодеа од моменталните што ги имаме упичку матер нека се носат
Чао.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Демек не е така бе сурат?..реплицирај со аргументи а не чао,не постоиш и други 16-годишни изрази што ги прајте со Цобе жируфката да ви ебам суратите ваши чаршиски

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Демек не е така бе сурат?..реплицирај со аргументи а не чао,не постоиш и други 16-годишни изрази што ги прајте со Цобе жируфката да ви ебам суратите ваши чаршиски
Абе Сир Каи не кур замарај да не ти барам мислења кај што ги величиш Дамброзио и Сантон ти ебам тоа рубиковата коцка на врат што ти стои. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Џони 100 пати ти реков дека за тебе сум класа човек, ја сум Џорџ Клуни, а ти си Давид Суазо. И не ме сфаќај погрешно ама многу чудни мислења имаш, како да не си при себе некогаш.

D

Darko_ufo

Гостин
Na Murot denes mu se tresea nozete nekolku greski napravi, dali radi pritisokot deka sega vredi 40m i Real i Barsa gzot ke go dadat za da go kupat ne znam. Ama mora da se vrati sto pobrzo.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.961
Pa dobro Murilo nekolku pati pravel sjebani greski, so Milan derbito podari zicer za adriano ili baka ne mi teknuva koj bese, posle mislam i so juve slicna greska napravi a so Napoli toa gi koshtase gol, daleku e od siguren ali za stoper na negovi godini igra fenomenalno, so ogled deka niv najmnogu iskustvoto im znaci.

A Mancini inace mnogu lesno go citaat, eve denes Empoli igraa visok presing i Inter se macea da izvadat topka od sopsstvena polovina, ednostavno mnogu e loso dvizenjeto na cel tim bez topka, sekoj ceka onoj koj e so topkata nesto da napravi, nekoe cudo ebate, cekaj malce, calma, ima edno video na netov za gvardiola kako se iritira od vidal i nacinot na koj on se dvizi koga Baern ja iznesuvaa topkata od svoja polovina, se izgubi u tie triagolnicite sto gi pravat i Pep zbesna, ovoj sekako uste nenaviknat na toj sistem na igra.
Inter konstantno go ima toj problem a da bide ironijata pogolema Mancini insistira na takvi spori akcii, koi pocnuvaat od stoperite.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони 100 пати ти реков дека за тебе сум класа човек, ја сум Џорџ Клуни, а ти си Давид Суазо. И не ме сфаќај погрешно ама многу чудни мислења имаш, како да не си при себе некогаш.
Немам чудни мислења.јас нормално си пишам тоа што го мислам и што имам аргументи дека е така..ако имам поразлично мислење од останатите не значи дека не сум во право

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Немам чудни мислења.јас нормално си пишам тоа што го мислам и што имам аргументи дека е така..ако имам поразлично мислење од останатите не значи дека не сум во право
Не зборам за тоа дека имаш поразлично мислење, него дека знаеш некои небулози да споделуваш, доста чудни работи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не зборам за тоа дека имаш поразлично мислење, него дека знаеш некои небулози да споделуваш, доста чудни работи.
Па шо е чудно во тоа што напишав дека еден асолен бек не се погоди после Мајкон..зарем Нагатомо и Ди Амбросио добри се?..па Џонатан реално доктор на науки беше за овие двата само што беше тежок циркузант и киксер назад иначе во градењето на акциите односно во нападот беше солиден..ама тогаш беше редовен виновник за секој ебан гол,а тоа што во тимот и останатите 9 души ни беа за никаде никој не го спомнуваше

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Изгледа брзо го заборавивте натпреварот против Наполи кога Нагатомо направи два аматерски жолти картони
Изгледа брзо ги забораивте сите добри утакмици сезонава на Нагатомо а и претходните сезони кога бекови ни играа Додо, Џони, Скелото и куроф.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.420
Па шо е чудно во тоа што напишав дека еден асолен бек не се погоди после Мајкон..зарем Нагатомо и Ди Амбросио добри се?..па Џонатан реално доктор на науки беше за овие двата само што беше тежок циркузант и киксер назад иначе во градењето на акциите односно во нападот беше солиден..ама тогаш беше редовен виновник за секој ебан гол,а тоа што во тимот и останатите 9 души ни беа за никаде никој не го спомнуваше
Џони брат, прееска рече дека Џонатан ни бил најдобар бек после Маикон. Значи вака, после Маикон и сме немале некој квалитетен бек, се сложувам, ама да речеш дека Џонатан бил најквалитетен стварно е очајно. Џонатан не сакаа во Партизан да го потпишат од што е мизерија, се сопнуваше од линиите на теренот, ти си земал викаш дека офанзивно бил најдобар. Не ме јеби, ВРСКА немаше, од кај го извадија кај се запустија се да им ебам неписмено.

Kajgana Shop

На врв Bottom