Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој искуство со ВилХил, продолженија дали важат на плус/минус на утакмицата?

ја уништивте темава со ретардираните типови за кошеви на играчи....

ја уништивте темава со ретардираните типови за кошеви на играчи....
Ако ги следиш дечките што ставаат ќе видиш дека темата има добиено на квалитет од коа пишуваат типови за кошеви на играчи... Само фудбал да не постои у кладење?

Ако ги следиш дечките што ставаат ќе видиш дека темата има добиено на квалитет од коа пишуваат типови за кошеви на играчи... Само фудбал да не постои у кладење?
за жал баш напротив, 3 пати препишав во последниве 4-5 дена, три пати згинав.... така да колку и навидум да изгледаат добро анализирано слабо испаѓаат бар по мое искуство.

Аууу овој голманов на Витјаж не е саглам.И самиот се чуди што брани.33 шута,само еден гол прими.:facepalm:

Имало господ.Направија 2-2 ама пак болесникот за малце ќе одбранеше.

Во живо 2.25 на Петерсбруг,саглам квота.2/3 22-5 шутеви,не можат воздух да земат домаќините :icon_mrgr:,само се бранат .Буквално ги газат.
.
Првиов натпревар од Еврокупот е милина.Ем + влезе прелесно,ем ги даде Шапел од Саратов 13,5+(моментално 21) и Смит 13,5+ од Хапоел(27 коша ).3/4 играа индивидуалка двајцата.:cool:

За после Франција одбојката,Холандија жени одбојка +1,5 сетови,Тулсон 16.5+,Руд 12,5+ и Арадори 13,5+.Нека скокаат.:motorce:

Последно уредено:
Јас ги одиграв на 300, не знам што подразбираш под голем влог ама не би ти советувал да се залетуваш многу. Билбао како најризична можеш да ја тргнеш и да ставиш Порто или нешто во тој стил, ако бараш са поголем влог тоа пологично ми изгледа.

за жал баш напротив, 3 пати препишав во последниве 4-5 дена, три пати згинав.... така да колку и навидум да изгледаат добро анализирано слабо испаѓаат бар по мое искуство.
По мое искуство се одлични а ако само слепо препишуваш за џабе се кладиш. Да не сакаш процент или плата да ти плаќаат дечките неделно?

Pa sigurno e bolje nego vasite magii.I ja se utepav padjaci na po edna,ali toa e po moja greska ,koj mi e kriv?Ne zezajte dobar procent na pogodeni imaat

Дека среќа фудбал што се пишуваат тука типови па сВе испаѓаат..ако не ти одговара, не ги играј :))

Чекај сега, утре ќе има кладилница што ќе работи? Ако нема ни една отворена, that is sad..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom