Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска има кошарки максимално за бирање ќе се прави некој систем.

Овие две не ми се во фикс ама мислам ќе поминат

http://www.rezultati.com/utakmica/44LxbXej/#tecajevi;broj-golova;kraj-utakmice

53,5 плуска, нема да биде лесно ќе се игра до последни секунди изгледа ама 54 би требало да баднат, ако не и на сама граница 54 :icon_lol:

За турција скока коефициентов многу што значи можно е некој да не игра ќе ја играм турција да не даде повеќе од 27,5 се си мислам премногу им е. (Плус си имаат мака цел ум им е во Путин :pos:)

Копачка мрзливите да не затворат во 3?
Хејвард минус и сан антонио 1хенд се милион посто сигурни! Ќе ги збришат од картата на постоење како последниот пат!
Прилично сум убеден дека Кемба ќе им даде 30 на распуштената банда Феникс.

И Крафорд е поклон со умрената Петкович со 4.5 гемови предност. Бенчич ја победи, од пропалитетот Петкович ќе изгуби 5 гема разлика, сигурно. Ама ми е згадено од Касаткина синоќа, не ми се пипа женски тенис сега...

@Mondonico

Palermo gg
Juve 3plus
Lazio 3plus

?
Јуве би требало да влезе иако веќе ако пишуваш такви типови пиши ја 1и3+. Другиве две не сум за, особено Лацио. ГГ е тип за кој искрено немам никакво мислење или ќе влезе или не :D

Копачка мрзливите да не затворат во 3?
Хејвард минус и сан антонио 1хенд се милион посто сигурни! Ќе ги збришат од картата на постоење како последниот пат!
Прилично сум убеден дека Кемба ќе им даде 30 на распуштената банда Феникс.
Ne vredi drugar.sega bev da uplatam Hayward 20.5- i Love 14.5+ na 1500den.
Smeneti se granicite i kvotite,Hayward e na 17.5 1.9koef a Love 14.5+ 1.7koef.
Probav da dodam i P.G 24.5+ i toj 1.7..prosto ne vredi .
Ako ne,pokasno ke pustam Drummond,Gortat i Lopez plusevi .
Milan X-1&3+
Valencia X-1&3+
Uplata 50den

Milan X-1&GG
Valencia X-1&GG
Uplata 100den

Пак ќе го играм Хејвард. Подобро шо намалиле граница него да ми го пушти на 1.4квота. Ќе ги тртат јута јако.

@Tomasino и другите што пратите ракомет, што тим имаат овие Белгијциве ? Гледам со Турција играат и 2.73 на Турциве

Не знам зошто денес Оклахома ги направиле толку голем фаворит против Мемфис. Без Дурант , едино Расел ако збесне , ама колку и да збесне , во рекет Мемфис се далеку подобри со Гасол , ЗиБо и Барнс против Ибака и Адамс (фемили). 2ката е 3 квота. Хендикеп е 5.5 . Хендикеп 2 според мене е најдобар тип од НБА изборов за вечерва ;)

Билбао , Арис, Галата, Гран Канарија. Милина Еврокуп.

Алооо дај кажте што се дешава ако некој играч се повреди и не доигра,се важи квота 1 или курац?

Ги глеа некој Милан и Лацио? Има шанси нешо за голови? 3+ со т1 ја чекам ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom