L
Löwe
Гостин
Некој искуство со ВилХил, продолженија дали важат на плус/минус на утакмицата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Билбао , Арис, Галата, Гран Канарија. Милина Еврокуп.
Ако ги следиш дечките што ставаат ќе видиш дека темата има добиено на квалитет од коа пишуваат типови за кошеви на играчи... Само фудбал да не постои у кладење?ја уништивте темава со ретардираните типови за кошеви на играчи....
за жал баш напротив, 3 пати препишав во последниве 4-5 дена, три пати згинав.... така да колку и навидум да изгледаат добро анализирано слабо испаѓаат бар по мое искуство.Ако ги следиш дечките што ставаат ќе видиш дека темата има добиено на квалитет од коа пишуваат типови за кошеви на играчи... Само фудбал да не постои у кладење?
Јас ги одиграв на 300, не знам што подразбираш под голем влог ама не би ти советувал да се залетуваш многу. Билбао како најризична можеш да ја тргнеш и да ставиш Порто или нешто во тој стил, ако бараш са поголем влог тоа пологично ми изгледа.se za golem vlog ?
По мое искуство се одлични а ако само слепо препишуваш за џабе се кладиш. Да не сакаш процент или плата да ти плаќаат дечките неделно?за жал баш напротив, 3 пати препишав во последниве 4-5 дена, три пати згинав.... така да колку и навидум да изгледаат добро анализирано слабо испаѓаат бар по мое искуство.