Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Очигледно не ме сфати.
Самите викате дека е изгубена кауза...ама вие идете зашто сте најверна навивачка група

Ако више го избегнуваш целиот мој пост и цитираш само за да ги извртиш работите одговори ми на следново :
Зашто идете на утакмици ако знаете дека се изгубени?

И не ми кажувај верност зашто ќе пукнам овде на место.
Кога еден NBA тим се сели зашто нема гледаност коа им губи тим,немој да ми изигравате верници тука.

Има многу попаметни работи отколку да глумам навивач.

А ако стварно сте навивачи прекинете за вашата група да зборите,прекинете да се карате со сите и секако сите дискусии нека бидат за вашиот тим.
Не ми глумете лудило тука.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.938
Поени од реакции
50.768
Не сте ми јасни бе вие од FA...
Ни CPB има навивачи,ни Струмица ни никој...

Само вие сте.
По што се гледа вашата силина кога нема никаква конкуренција со која би се мереле?
И сами си признавате дека МЗТ е тапа.
Не ми е јасно што тоа докажувате со тоа што дремете на утакмици кои се изгубени?
Веројатно мислите дека некој одраз на верност е тоа нели. Ќе ви кажам што мислам дека е уствари...
Некој као копиљ глеал многу амерички филмови и Green Street Hoolingans like movies,па решил ќе формира група.Ги попалил сите копиљаци во маало,кои биле воодушевени од идејата и Ајродром да биде хулиганско маало.
Уште од деца ве дресираат поголемите копиљаци да навивате за МЗТ и да бидете дел од ФА.Вие сте како Спартанците (само што нема никакви Персијци против вас).
ЗАтоа и тепате сеа филмови со рап музика,тешки дроги и Ново Лисиче Будало филмови.
Вас не ви е во крвта тоа,ве дресираат така.

Да заклучиме.
Вие сте најверна навивачка група во Македонија
Вие сте и најголемите хулигани и све тоа

Но вие не искажувате верност за клубот.
Вие искажувате верност за после да можете да се фалите дека искажувате верност.
Со Аеродром секогаш било така.Правите нешта само за да се фалите со нив.

Ова е единствен Фан Клуб каде не се збори за клубот него за навивачите и нивните успеси.

Имам доста другари од Аеродром и сите сте одлепени по таа аналогија.
Мислите тоа ви носи почит?
Ајде редом сега вака..
1.Конкуренција има не викам не не може да се мери со нас точно не може ни у лудило.
2.Си принзавам дека е тапа да не можам да се лажам себе си дека е јак би требало да сум шљакнат за такво нешто..
3.Што докажуват трибините низ светов што навиваат за клубови што не се конкурентни и далеку полоши од МЗТ...точно тоа не ти е јасно и нема да го разбереш
3.Фемили Аеродром постои далеку пред Green Stret Hooligans И тие ''попалени копиљаци'' се во таа сала уште кога тие филмови не биле ни во план..
4.Ова со дрога и Ново Лисиче будало ке се правам дека не го видов пошто поглупо нешто немам прочитано генерализираш 2000 луѓе по неои 3-4 примера што си ги сретнал..еве јас не конзумирам дрога
5.Искажувам верност и се фалам со неа само кога ке дојде некој ојле дојле од 14 години и и 15 минути спорстка програма да ми ја оспорува
6.Јасно е дека твојот проблем не се Family ти си имаш мука од нешто што нема врска со утакмици...почит не знам дали носи не ме ни занима од тој што треба да ја имам ја имам не ми треба почит од некои овде што се како што рече ти so Footbal Factory и две утакмици стаж

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Убаво ти кажа Пејо. А сега јас ке ти кажам и друго. Њукасл во касните 70-ти и раните 80-ти од еден од 10-те најголеми клуба во Англија падна на во втора лига. Во сезоната додека испаѓал, кога испаднал и во втора лига имал просек на гледачи од преку 60.000. Манчестер Сити играше во трета лига, стадионот распродаден. Наполи, од Марадона, паднаа да гледаат трета лига фудбал, посетеност 60000-80000 секоја утакмица.

Ама знаеш кога ке го разбереш тоа ти? Кога јас ке ја сфатам квантната физика. Кога незнаеш какос е сака клуб, не туку продавај тука гурабии, оди си таму на теми кои ти се поблиски, не се бламирај како многумина претходно што се обидеа да се направат паметни, а неможеа. Зашто? Зашто немате факти, не сте биле ни блиску да доживеете она што ние го доживуваме на трибини.

А за другото, касније во ноќта

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
Micule za Vodja :vozbud: . Falat poveke kako tebe u grupava( inace deckoto na gostuvanje u aerodrom si ide na 300 metri pred site , sam si ide megu zgradi da moca ) :smir:
haha ova bese najinteresno gostuvanje dosega,se nadevam ke ima uste vakvi vo sala bese interesno se dodeka ne ne izbrkaa dzanadskite picki:)Rivalstvoto gi nadmina granicite F.A. se prepoznatlivi po neredite:):vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
A neznam dali ti bese so mene koga od nekoja zgrada pocnaa so kompiri da frlaat :pos2: . Plodna godina imale

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.938
Поени од реакции
50.768
A neznam dali ti bese so mene koga od nekoja zgrada pocnaa so kompiri da frlaat :pos2: . Plodna godina imale
година плодна не плодна тоа е разликата од вас до нас вас ве маваат нас никој не ни писнал се шетаме ко паши кур не не боли....:bilokojzbor; (не се секирај не значи тоа дека сте вие пички нема врска)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Vidi postoi vo sekoj jazik vo svetot edna fraza , Nivo na civilizaciska razvienost. Toa koga ste proagale kaj nas ( niz kulturen svet , normalno deka nema da ve mavaat so kompiri). Zasto edno e navivaci koga se tepaat , drugo e koga se umesuvaat 60 godisni dedovci od balkoni

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.938
Поени од реакции
50.768
Vidi postoi vo sekoj jazik vo svetot edna fraza , Nivo na civilizaciska razvienost. Toa koga ste proagale kaj nas ( niz kulturen svet , normalno deka nema da ve mavaat so kompiri). Zasto edno e navivaci koga se tepaat , drugo e koga se umesuvaat 60 godisni dedovci od balkoni
Ај поднаучи ме те молам за фрази и цивилизации уште тоа не го дочекав ти да ме учиш за кутура несреќо една....
Ајде сега вака култура....значи случајот е следен..имаме дедо човек во години кој најверојатно е сенилен и му сметате повеќе него нормално нервозен е станува зема компир и мава..кој е нецивилизиран во случајов човекот што сака да си седи дома на мира или 50 фегети што му галамат под прозор... али да за ниво на цивлизација ти ке ме учиш мене:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Епа добро, следниот пат, ќе ве маваат со камења, ако сте заситени од компири.

А за нивото на цивилизациска развиеност си тотално во право. Уште Аеродром живее во минатото, народот не е либерте, несака геј-паради и си го искажува само своето мислење

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
Очигледно не ме сфати.
Самите викате дека е изгубена кауза...ама вие идете зашто сте најверна навивачка група

Ако више го избегнуваш целиот мој пост и цитираш само за да ги извртиш работите одговори ми на следново :
Зашто идете на утакмици ако знаете дека се изгубени?

И не ми кажувај верност зашто ќе пукнам овде на место.
Кога еден NBA тим се сели зашто нема гледаност коа им губи тим,немој да ми изигравате верници тука.

Има многу попаметни работи отколку да глумам навивач.

А ако стварно сте навивачи прекинете за вашата група да зборите,прекинете да се карате со сите и секако сите дискусии нека бидат за вашиот тим.
Не ми глумете лудило тука.

ajde sega site da mu se izvinime na mac sto go voznemirivme, vekje nema da glumime, ti vetuvame!:pos2:

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
Ај поднаучи ме те молам за фрази и цивилизации уште тоа не го дочекав ти да ме учиш за кутура несреќо една....
Ајде сега вака култура....значи случајот е следен..имаме дедо човек во години кој најверојатно е сенилен и му сметате повеќе него нормално нервозен е станува зема компир и мава..кој е нецивилизиран во случајов човекот што сака да си седи дома на мира или 50 фегети што му галамат под прозор... али да за ниво на цивлизација ти ке ме учиш мене:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
pak pocnuvate so provokacii odma kompiri,fegeti neznam stom,a inace ne bese samo kompiri nego nekoj takvi (ke se obratam kulturno) nehrabri momci zemale stavile na vrata 5 katanci i od 12 ti frlaat so tegli.Pa ako e tolku fraer sto ne se simne so drugarite i najnavivacki da se isproba so tupanici (spored normite na pravilnoto navivacko tepanje).ova prepukuvanje do nikade nema da stigne.pa nedajvoze da pogodi od 12ti nekoj so tegla posle toj bolje da vikne policija zasto nemozam ni da zamislam sto ke mu se sluci.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.938
Поени од реакции
50.768
pak pocnuvate so provokacii odma kompiri,fegeti neznam stom,a inace ne bese samo kompiri nego nekoj takvi (ke se obratam kulturno) nehrabri momci zemale stavile na vrata 5 katanci i od 12 ti frlaat so tegli.Pa ako e tolku fraer sto ne se simne so drugarite i najnavivacki da se isproba so tupanici (spored normite na pravilnoto navivacko tepanje).ova prepukuvanje do nikade nema da stigne.pa nedajvoze da pogodi od 12ti nekoj so tegla posle toj bolje da vikne policija zasto nemozam ni da zamislam sto ke mu se sluci.
Муцуленценце се изнатреска глупости ваљда од град си вратен тазе сега па си аканал цело пиво во делириум си и стана јак..
Темава не е за проблеми од куќен совет и луѓе што маваат од џам со покуќнина да си можел и сакал ке си си расчистел со дедото и со нехрабрите момци не си направил ништо само си испил компир bik дедото не те памти сега а ти се јачаш sd

-Првенството почнува на 02-02 а ти и друагрите на утакмицата ке носите црвено не сакам да нагаѓам или да наметнувам нешто ама заклучокот е прост:bil:

Kajgana Shop

На врв Bottom