Може да се сменат контроли некако ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Симс 3 мислам дека ќе можеш да ја играш без кочење незнам за 4-та.Дечки дај кажете некоја игра за pc,2,5 гига рам,графичка N Get Force 210 значи каква било што може да ја тера без проблем и да биде со солидна графика ама да не е со мутанти,роботи и сл![]()
Unity ја неам играно пошто неам нуклеарна централа компјутер. Rogue ја играв, мене ми беше интересна. Али мене ми беше интересна и Black Flag. Ма све освен Liberty ми беше мене јако од AC, такада нека молзат колку сакаат што се мени тиче, сум уживал у секој момент од игрициве.Последна играна игра од Assassin's Creed франшизата ми е онаа во Америка, тројката беше? Значи до овој момент ми се свиѓаше играта и што се колку толку држеше до историски настани и референци, со Black Flag се масивно разочарав и имав осеќај како да играм друга игра а не Assassin's Creed и ја заебав на пола, па ни на пола не бев.
Што треба да знам пред да почнам да ја играм Unity/Rogue во поглед на приказната или да нема никаква конекција со претходните делови?
Ако не ти се свиѓала Black Flag најверојатно нема да ти се допадне и Rouge. Да не го повторувам Рики, играта не е ништо посебно у споредба со Black Flag, која е десет пути подобра ( се разбира ова е субјективно пошо мене Блек Флег ми е втора у серијалот после двојката, cos naval fights ).Последна играна игра од Assassin's Creed франшизата ми е онаа во Америка, тројката беше? Значи до овој момент ми се свиѓаше играта и што се колку толку држеше до историски настани и референци, со Black Flag се масивно разочарав и имав осеќај како да играм друга игра а не Assassin's Creed и ја заебав на пола, па ни на пола не бев.
Што треба да знам пред да почнам да ја играм Unity/Rogue во поглед на приказната или да нема никаква конекција со претходните делови?