Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Златен глобус 2016

И Leftovers пак извиси. 0 номинации. :( По ова, не верувам дека ќе ја продолжат од HBO.

On December 10, 2015, HBO renewed the show for a third and final season.[DOUBLEPOST=1449918773][/DOUBLEPOST]Wayward Pines - On December 9, 2015, Fox renewed the series for a second season set to premiere in summer 2016.
Ова го објавувам за сите хејтери на серијава..

Абе, ја глеа некој таа хорор серијата со Брус Кемпбел (од Ивл Дед глумецот)?

добра ли е?

Зошто нема тема за Master.of.None и The.Last.Man.On.Earth. додуша за ласт ман не треба али мастер оф ноне обавезно за љубителите на Луи ова ќе биде полн погодок (y)

Ruth Wilson исто ми е „на срце“ :) :D , најдов, имало тема

Истово за colony ме интересираше,пошто негде прочитав била слична содржински на lost. :D[DOUBLEPOST=1451245565][/DOUBLEPOST]@Erich Zann излезе пилот од Dickensian, го погледна, добра е?

Истово за colony ме интересираше,пошто негде прочитав била слична содржински на lost. :D[DOUBLEPOST=1451245565][/DOUBLEPOST]@Erich Zann излезе пилот од Dickensian, го погледна, добра е?
Ја избезумив серијава........Ти благодарам што ме потсети. Еве пуштив, две епизоди има излезено. Вечер ќе ја гледам обавезно.[DOUBLEPOST=1451256985][/DOUBLEPOST]@Shawn Spencer го изгледав. 28 минути трај севкупно. Визуелно е одлична, музика исто, е сега малку замрсено е што повеќе ликови се јавуваат во толку мал период. Онака ко „несредено" да речам, ама со оглед на времето и не можеле подобро да направат. Како и да е ќе си ја гледам. Ја препорачувам да ја гледате кога ќе почнат снеговите зимски, оти таква атмосфера си владее. Онака да се бапните под некоја топла постела, чајче и бичете. Таман е за таква работа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom