НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Иста болка од лани ако не им иде на Дурант и Рас,нема кој да повлече.Рано е уште да се каже,али се посигурен сум дека Дурант ќе си замине,дали у Лал или у Вашингтон не знам.Инаку пун ми је курац од хрвативе,видовте понуда NBA League Pass го даваат за 1250 денари,лапај си.

Иста болка од лани ако не им иде на Дурант и Рас,нема кој да повлече.Рано е уште да се каже,али се посигурен сум дека Дурант ќе си замине,дали у Лал или у Вашингтон не знам.Инаку пун ми је курац од хрвативе,видовте понуда NBA League Pass го даваат за 1250 денари,лапај си.
Moze na mobilen da se prati Nba so pass-ov ?

Тајрик Еванс је врло интересантан играч, други играч Њу Орлеанса, али није млад као Дејвис, има година рецимо колико наш Богдан Богдановиќ

Да је наш МАрио Хезоња завршио у Мајами имао би веќу минутажу као што има овај момак Винслоу

:sick::sick:

Се разигра триото Батлер,Гасол и Роуз ,а после таква нивна партија,срамота ќе беше да изгубат.:bravobe:

Лебронтие што ми ти е,ќе изгине денес.Финале пред финале за него.:duel::zloo:

Неконстатноста ќе ги уништи Булси сезонава. Ако не се средат црно им се пишува. Не може да си контендер ако губиш од Бруклин дома а по 3 дена играш ваква партија кај ОКЦ. Фред мора да ги среди малку и не смее да се случат онакви срамни изјави на Батлер. Таа работа треба да се среди во соблекувалните а не да даваш таква изјава. Се надевам дека Хојберг ќе му каже кој е кој и која му функцијата на Џими, а тоа не е тој да кажува дали Хојберг бил многу мек.

Три тима можат да ја освојат титулата сеознава ГСВ,Спарс или Кавс, така да секако им се пишува црно на Булс :D

Реков ќе тепаат Чикаго, мртви. Сега пак ќе сврзат 4-5 победи, па ќе сврзат 2-3 порази и се така у круг.

Какво коефициентиште му имат даено на Кавси мх мх

tumblr_inline_n0u7ifWFEg1rcmea6.gif

aJ3YkYC.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom