aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
ili site po doma razocaraniУ колко беше натпреварот бре?
Ако е завршен или слават или се отишле да им кинат главите на цпб![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ili site po doma razocaraniУ колко беше натпреварот бре?
Ако е завршен или слават или се отишле да им кинат главите на цпб![]()
ili site po doma razocarani
Не се сликавме не сме интерсни ние,нас не знаат сите кои сме вие сте позери праите цдиња за да ве запознаат подоборsdдадејте слика од вас фамилијарните да видаме нешто
Да бе приметив и ја имаше еден напизден дојде надвор на искачање не фати и кога почна да не фрла да не ака од земја машала Коле :bilokojzbot::bilokojzbot:Eve go kole bev svedok kako Kole so goli race ( sam) tepa 15 clenovi na f.a , radical da ne fatili tebe ?![]()
Резултат нешто?
Eve go kole bev svedok kako Kole so goli race ( sam) tepa 15 clenovi na f.a , radical da ne fatili tebe ?![]()
87:75 така нешто, али 12 разлика. До Кољо Норис (прв потомок на г-дин Чак Норис) би требало да излезат клипчиња деновиве, имав еден другар снимаше од страна, таман добро ке ви дојдат да поднаучите нешто.
И јас се вратив утепан дома. лани два пати изгубивме таму, ама не бев до толку утепан. Кај сме тапа екипа па и судиите малце не чепнаа.
До тие што ја делев трибината денес...само бројката ни вредеше, нели?
Да да мислам дека ова анемија ни беше од маглата..sd никој глас не пушта мене ме акна дремка..добра страна е што Симич ке ја остава жена му:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
Да да мислам дека ова анемија ни беше од маглата..sd никој глас не пушта мене ме акна дремка..добра страна е што Симич ке ја остава жена му:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани, одате на утакмица кај вашиот вечен ривал (кој патем речено ве буши со години наназад и кога бевте и 3 пати појаки од нив) и спиете или ве фака дремка, ако навивањето се смета по пцуење противнички играч тогаш NO COMENT, и ако смеам да забележам добри сте само во подршката што си ја давате еден на друг на овој форум (нема што уиграена екипа сте) во борбата против "големиот" коле СР МКД кој испровоциран од вашата мегаломанија се зачлени на овој форум со цел да ве симне малку на земја но вие и понатаму во стилот на големите итромани (итар пејо) и радикалисти (радикал)се обидувате да не уверите во нешто во што и вие самите не верувате
поздрав
И да Кољо, секогаш сме најдобри, нај, нај... пошто за конкуренција ги имаме овие од сликата на претходната страна, и вас, така да нешто голема конуренција немаме, ти текнува?од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани,