Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Го јадевме тоа е.....Точен резултат не памтам ама го јадевме сигурно sd
него тоа што го јадевме не е ништо ново .Ај кажетешо не е во ред со сликаваPhoto-0001.jpg

да.....нема никој ее тоа ви се C.P.B:bilokojzbot::bilokojzbot:

дадејте слика од вас фамилијарните да видаме нешто

Eve go kole bev svedok kako Kole so goli race ( sam) tepa 15 clenovi na f.a , radical da ne fatili tebe ? :vozbud:

дадејте слика од вас фамилијарните да видаме нешто
Не се сликавме не сме интерсни ние,нас не знаат сите кои сме вие сте позери праите цдиња за да ве запознаат подоборsd

Eve go kole bev svedok kako Kole so goli race ( sam) tepa 15 clenovi na f.a , radical da ne fatili tebe ? :vozbud:
Да бе приметив и ја имаше еден напизден дојде надвор на искачање не фати и кога почна да не фрла да не ака од земја машала Коле :bilokojzbot::bilokojzbot:

Во задниве години многу пати губевме ама мислам дека денес се вратив најразочаран од сите натпревари.Ги немаше СПБ (на почетокот имаше некои ама не навива и после си отидоа),Работнички беше во серија на порази и навистина очекував конечно да победиме ама не беше ни тоа доволно.
Одбраната беше катастрофална нападот неинвентивен и сите ја држеа токата по 15 сек во свои раце.
Јане ме изнервира не покажа никакво лидерство.
Бол добар беше во 1 полувреме ама во 2 промаши се што шутна.
Тачи беше борбен ама и многу себичен.
Караколев треба да се воспита како се игра.
А за Тодоров да не зборам.Гаго играше 5 мин,Николовски и Кромидот не влегоа во игра ама важно 30 мин играше 13ката кој и да е тој сакат и неписмен идиот.
Се на се уште еден натпревар кој не сакам да го запамтам.

Резултат нешто?

87:75 така нешто, али 12 разлика. До Кољо Норис (прв потомок на г-дин Чак Норис) би требало да излезат клипчиња деновиве, имав еден другар снимаше од страна, таман добро ке ви дојдат да поднаучите нешто.

И јас се вратив утепан дома. лани два пати изгубивме таму, ама не бев до толку утепан. Кај сме тапа екипа па и судиите малце не чепнаа.

До тие што ја делев трибината денес...само бројката ни вредеше, нели?

Благодарејки на дистанцата која беше меѓу мене и Кољо Норис се спасив некако, иначе партал ги направи моиве, 10 души се на интензивна нега, а другите 6-7 поминаа само со полесни скршеници на вилици, носеви, глави, аркади и екстремитети, како долни така и горни

Се мислам дали да одам на уткамица следниот пат, ова што го демонстрираше Кољо Норис е невидено, па он сам може да се носи со цела трибина...колку сум глуп, па секако дека може, потомок на Чак е :pos2::pos2::pos2:

87:75 така нешто, али 12 разлика. До Кољо Норис (прв потомок на г-дин Чак Норис) би требало да излезат клипчиња деновиве, имав еден другар снимаше од страна, таман добро ке ви дојдат да поднаучите нешто.

И јас се вратив утепан дома. лани два пати изгубивме таму, ама не бев до толку утепан. Кај сме тапа екипа па и судиите малце не чепнаа.

До тие што ја делев трибината денес...само бројката ни вредеше, нели?

Да да мислам дека ова анемија ни беше од маглата..sd никој глас не пушта мене ме акна дремка..добра страна е што Симич ке ја остава жена му:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

Да да мислам дека ова анемија ни беше од маглата..sd никој глас не пушта мене ме акна дремка..добра страна е што Симич ке ја остава жена му:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

Па после она „На Симиќ му ја е*ав жена му„ не го обвинувам. Да ти ја е*еле женатата ти 500 луѓе, ти би ја оставил? :pos2::pos2::pos2:

од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани, одате на утакмица кај вашиот вечен ривал (кој патем речено ве буши со години наназад и кога бевте и 3 пати појаки од нив) и спиете или ве фака дремка, ако навивањето се смета по пцуење противнички играч тогаш NO COMENT, и ако смеам да забележам добри сте само во подршката што си ја давате еден на друг на овој форум (нема што уиграена екипа сте) во борбата против "големиот" коле СР МКД кој испровоциран од вашата мегаломанија се зачлени на овој форум со цел да ве симне малку на земја но вие и понатаму во стилот на големите итромани (итар пејо) и радикалисти (радикал)се обидувате да не уверите во нешто во што и вие самите не верувате
поздрав

од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани, одате на утакмица кај вашиот вечен ривал (кој патем речено ве буши со години наназад и кога бевте и 3 пати појаки од нив) и спиете или ве фака дремка, ако навивањето се смета по пцуење противнички играч тогаш NO COMENT, и ако смеам да забележам добри сте само во подршката што си ја давате еден на друг на овој форум (нема што уиграена екипа сте) во борбата против "големиот" коле СР МКД кој испровоциран од вашата мегаломанија се зачлени на овој форум со цел да ве симне малку на земја но вие и понатаму во стилот на големите итромани (итар пејо) и радикалисти (радикал)се обидувате да не уверите во нешто во што и вие самите не верувате
поздрав

Кољо бе, не се љути. Верувам во тебе јас.

А не рековме дека не сме навивале, туку дека не сме биле на наше ниво. Знаеш што е ниво? Она што вие неможете да го кажете за ваш, пошто сте бедни, капиш?

од овој пост се гледа колку се точни вашите пишувања дека вие сте секогаш најдобри, најгласни, најорганизирани,
И да Кољо, секогаш сме најдобри, нај, нај... пошто за конкуренција ги имаме овие од сликата на претходната страна, и вас, така да нешто голема конуренција немаме, ти текнува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom